289
Csövesverő csereakció
-
Jony #48 Bocs Freak. De végülis lehet egykutya. -
#47 Semmi gond nincs azzal,hogy topicot nyitott így legalább más is eltudja mondani ha hasonló esete van -
Jony #46 Szóval ezen tényleg röhögnöm kell. Most tényleg kiderült milyen csövesek egyesek. Egy jó kibaszottnagy balek ez a blasta ha hagyja hogy az ajtója alá szarjanak. Egy senki. Ennyi. -
Jony #45 Hát ha az ajtóm elé szarna lekennék neki 3 pofont azt megmondanám hogy meg ne lássam itt többet. Nem pedig gyáva módon nyitnék erről egy topicot. Ez nevetséges. Gyenge emberre vall ennyi. -
#44 Most nagy az arcod Jony, de nem tudom mit szólnál hozzá ha az ajtód elé szarnának. Szidnád az államot mi? -
K.András #43 Jajj te,hát nemá az állam mondja nekik hogy szarjanak a lépcsöházba...A képmutatásod meg annyira nevetséges.Hát aki ember az nem szarik a másik ajtaja elé,legalábbis felénk...
Meg nem az államra kéne fogni,kellett nektek KAPITLIZMUS!!! -
#42 Lehet,hogy más lenne a véleményed ha az ajtód elé szarna,az az irdatlan büdös szag áramlana a lakásodba stb..... -
Jony #41 Szerintem az sem feltétlen az ő hibájuk hogy ott vannak. Sajnos nem megfelően kezeli őket a magyar állam. Szerintetek mennyi az üres épület amibe már az égvilágon senki nem lakik, és ami üresen áll és semmi haszna? Szerintem ilyen helyekre simán be lehetne őket terelni. Szóval ne a csövesekre haragudj hanem az államra. Egyébként meg ahozképest hogy te milyen intelligens és élettapasztalt csávó lehetsz, látom nem sok emberség szorult beléd. -
Jony #40 Szerintem csak a legaljasabb legundoritóbb, legmocskosabb, legszivtelenebb, legkegyetlenebb emberek képesek arra, hogy pont egy hajléktalant elverjenek. Szerintem inkább neked kéne pár pofon. -
#39 Én panelba lakom ráadásul a fsz-en, nálunk azt csinálják,hogy az ablakom alá szarnak akkor a lépcsőház radiátorja mellé stb.. MIkor volt 10 éven keresztül egy németjuhászom soha nem volt gáz mert egyszerűen kiengedtem és rendet csinált,mert maga a kutya is amint megérezte a szagukat teljesen elborult az agya :D De sajnos tavaly októberben elvesztettem :( A házmesterről meg annyit,hogy nálunk is van de szarnak bele mindenbe.Itt inkább a lakóknak kellene összefogni,nálunk is ez működik most -
Jony #38 Szerintem a fejbe ruglak szappanos lábbal, jobb duma. -
K.András #37 Hála a jo égnek hogy kertesben lakom,igy nem kell más szarát szagolnom.De én bizos ugy inditanék hogy fejberugnám az embert és utána "megállapodnék" vele.
Ha fejberugod nagyon durván ,és utána felajánlod neki hogy ezt nem éli át naponta 15 x 20 x akkor szerintem el fognak menni,plusz nem árt még egy pár intézkedést tenni,lecseréltetni a kodot és kiirni egy hatalmas papirra hogy vigyázzon rá mindenki, különben a bogarak fogják megenni a házat,ha akárki látja öket dobja ki.Legkönyebben ugy lehet ezt megvalositani szerintem ha TBC-vel és különféle betegségekre felhivod a figyelmét a házban lakoknak,mondván ha szeretnétek megkapni akkor ne csináljatok semmit,a kisgyerekesek egészen biztos harapni fognak rá.A legfontosabb hogy mindenkit a házban érdekelté kell tenni,ezt meg ugy lehet a legkönyebben ha valaki nem szeretne résztvenni ebben akkor meg kell fizetned az egyik csövest hogy ugyan szarjon már annak az illetönek az ajtaja elé,ha egy párszor eljátszák bárkit rá lehet venni hogy lépjen az ügyben.Több ötletem amiért nem kerülsz börtönbe nincsen :))) -
#36 Freak hasonló téma volt a mi házunkba is.
Ugyebár mellettünk van egy telek oda beköltösztek egy jó
pár évig (túlzok jó talán egy évig) volt egy pár haverom
akikkel szerveztünk egy csövesek ellenes munkát.Először is kővel megdobáltuk őket kiírtuk a falra ,hogy buzi csövesek meg minden.A végére rendőrségi ügy lett belőle azt cső lecsukták őket.DE!Most már megint látom ezeket a geciket.
(amit most elmondtam az lehetett másfél éve).
A véleményem a csövesekről ,hogy rohadjanak meg azok a sok kis g*cik. -
#35 sohase -
#34 mi a faszt csináltok ilyenkor? alvás gecik! -
#33 LOÁL :DDD -
[Walaki]D`Lair #32 Ne keményíts, mert megöllek lábbal....:DDDDDDDDDDDDDD -
#31 minek örülsz ??? hatost dobtál ??? -
[Walaki]D`Lair #30 :DDDD -
#29 elbújhatnak 2 csöves mögött :) azok megesznek reggelire... szó szerint :) -
#28 én ismerek egy kettőt :)
egyik 2m magas :)
másik meg vén rocker
szal kemények ám :) -
#27 hát az én rendőr ismerősöm 1-2 sörért kiosztana pár pofont is az tuti :)) -
#26 az lehet, bár nem hiszem, hogy tartósan orvosolnák a problémát
idejönnek, felszólítják őket távozásra, egy hétig nyugi, aztán visszaszoknak a csövik
különben is minden harmadik rendőr 160 centi alatti nő újabban, tök nevetséges -
#25 pedig ilyenkor nem árt ha van ismerős a szervnél..... -
#24 nincs hát :)
kivéve Ali barátomat a polfórumból :DDDDDDDDDDDDD -
#23 nincs zsaru ismerősöd? innen egerből én nem sokat tudok segíteni. -
#22 a zsaruk se annyira hülyék
nincs valakinek haverja biztonsági szolgálatnál?? azoktól fosnak, ők meg szeretik verni a csöviket -
#21 vagy mond azt a zsaruknak hogy megpróbáltak betörni az öreglányhoz... -
#20 a faszomba, ma éjjel még 2x kell szagolnom a szagukat, attól félek, hogy eldurran az agyam, és megtaposom valamelyiket -
#19 azt hittem már ő is csöves :D -
#18 "a házmester meg egy vén picsa, ő nem fogja elűzni a szarzsákokat" -
#17 nincs a házban házmester, vagy ilyesmi? neki kell szólni, aztán majd megoldja, nem? -
#16 dehogynem elviszik őket detoxra stb... szal nem kell kinyírni őket...... -
#15 na szal mégsem jó ötlet :D -
#14 hmm ez jó ötlet
van egy kis páleszom, én úgysem iszom meg
bár megölni nem akarom őket, egyébként meg nem tűnnek el.... :/ -
#13 adj nekik 1 üveg patkányírtós lőrét vagy valami hasonlót..... -
#12 sőt, a szemben lévő szomszédnak bernáthegyije van :DD -
#11 mondjuk a szomszéd srácnak van két bullterrierje, lehet hogy beszélek vele -
#10 az sem rossz megoldás... :D -
#9 ha lenne egy-két rotweilerem........ :DDD