289
Csövesverő csereakció
-
#249 :DDD -
#248 loller volt egyszer... nem adtam oda semmimet.. kozelben volt a rendor.. odahivtak es igazoltatott:(((((((((( gecije -
#247 nahja.. igaz...
FREAK!! BASSZA ki vele!! tegyel oda illatositokat.. hatha nem birja az orra :))) -
#246 ha lennel szives.....:) -
#245 Te kis rokker!:) -
#244 Én mindíg hamis nevet/címet adok meg!:DDD -
Xboxman #243 -
#242 Jaja, azkat én is sajnálom!:( -
Xboxman #241 ellenőr verő akciót is szervezhetnénk! -
#240 Pogó powa!;) -
Xboxman #239 multkor együtt utaztam a villamoson egy hajléktalan nővel!Szakadt volt és elgyötört,látszott rajta hogy az estét egy bokor alatt töltötte.Aztán fölszáltak az ellenörök is és pont azt a szerencsétlent bírságolták meg!Ha legközelebb ilyet látok ledobom a villamosról,kurva hiénák! -
#238 Szedd el a pénzüket, ha már úgyis eszméletlenek!:DDDDDDDD
Bár sztem azt már a kaszinóban megtették! -
#237 :D
De, segítséget kért Freak, hát ha kell, akkor segítünk mi is!:))
Egyébként nem bántom a csöveseket, de hallottam már olyaról, hogy azok összevertek egy nőt, szal némelyiknek nem ártana egy kis verés... -
#236 persze, befektetési tanácsokkal ne lássam el? :P -
#235 Freak.. mutass neki egy jobb lepcsohazat:)))))))))))) -
#234 egymast ussetek ne egy gyenge csovest.. -
#233 Hol lax?
Ha kell egy kis segítség, átugrom pár skinhead haverommal!:)
Úgyis kiakartam próbálni az új acélbetétesem!:P -
#232 Ha' akkor en mit mondjam?
Az en lepcsohazam a tomb melleti kaszino elrendezsi es magyarazati fo helyszine. Azokat akik a kaszinoba nem kivanatosak hozzank hozzak be es ott verik oket agyon!
Aprilisban 3-szor ugy mentem be a lepcsohazban hogy veres egyenek voltak ott eszmeletlenul! Es a hazmester meg nem rakat kapuzarat!
Pahhh micsoda brutalitasba elek :) -
#231 Nálunk szép sorjában hullanak a csövesek,csak nem lesz gond:D -
#230 FREAK odarakja magát ha helyzet van :D -
#229 Képzeljétek, visszajött az emberünk. Két napja későn jöttünk haza, és ott feküdt a "szokott" helyén. Felébresztettem, és emlékeztettem az ominózus megállapodásunkra, miszerint ha még1x meglátom itt, nem beszélgetni fogok vele. Tök részeg volt, reméltem, hogy megértette, elhúzta a belét.
Erre 10 perce jövök fel a lifttel, kurva büdös van. Na mondom, ez megint itt rohad. Felmentem a 10-re és elindultam lefelé, 5 és 6 között megint ott nyaralt a geci. Olyan kibaszott ideges lettem, hogy asszem egy kicsit remegtem is, mindenesetre mostmár kevesebbet beszéltem, ahogy ígértem. Kapott párat innen-onnan, még kézzel is, pedig olyan szarszaga volt, hogy majd elhánytam magam... Nem ütöttem/rúgtam nagyot, csak úgy mutatóba, de esküszöm, ha erre sem reagál, legközelebb ledobom a félemeletről...
-
Jony #228 Akkor hasonlóan állnak a százalékos arányok mint a nemcsövesekenél. Sajnos. -
K.András #227 Az a baj hogy a csövik 80%-nál ez a helyzet,kb 20%-ék lehet az aki nem azért került az utcára mert tehetett rola,de azok ma sem szarnak a másik ajtaja elé... -
#226 Egyetértünk! -
Jony #225 Intézkedj! -
Jony #224 Amúgy én is a védelmezők pártján állok. Nem szeretem ha olyan embereket bántanak akiket egyébként is maximálisan ver az élet. De mint ahogy ez itt már többedszerre is meg lett tárgyalva, Freaknek szarós hugyozós, hihetetlenül büdös csövesei vannak akik az utóbbi dolgokat nem restelik más lépcsőházán belül gyakorolni.... -
#223 szó szerint özönlenek, de már nem sokáig -
#222 -
Jony #221 (Leguritás előtt alaposan körülnéz!) -
Jony #220 Tarthatnád a kesztyüt mondjuk a postaládában, az úgyis ott van lent.:DD -
#219 És mondhatnád, hogy elcsúszott a jégen... -
Jony #218 És mi lenne ha beszereznél egy munkáskesztyűt, és amikor meglátsz bent egy csövest szépen szó nélkül kirakod. Ha van lépcső akkor esetleg azon is legurithatod ha szart vagy hugyozott. -
Jony #217 Hát te meg hol az istennyilába laksz? Özönlenek oda a csövesek vagy mi? Ilyen szinten tényleg kiboritó lehet. -
#216 én is... -
#215 Bírom az ilyeneket.
Belefűzik kicsit a politikai nézeteiket, aztán hozzáteszik, hogy no politics.
Tehát ha valaki vitázna velük, az politikát visz az általánosba. -
#214 hát a pofátlan geci megint itt volt
ezúttal egy baráti rúgással ébresztettem fel, és emlékeztettem az utolsó beszélgetésünkre, miszerint, ha még egyszer találkozunk, bajok lesznek
ezt most kicsit nyomatékosítottam, megemlítettem a kórházat, meg különböző nyílt töréseket, nagyon remélem, megjegyezte, mert most is alig bírtam visszafogni magam, legközelebb tuti sírni fog -
#213 tegnap megint itt feküdt egy csöves egy jó nagy pisatócsában
ezt is elküldtem, de ez így nem lesz jó... -
#212 lol .. ~ 211 komment után én kijelenthetem hogy nincs igazatok! :DDDD
itt nálunk nincsnek a lépcsőházban csövesek .. igaz éjjelre zárjuk .. meg fűtés sincs asszem :P
de a lényeg hogy ez a MI (gyk társadalom) gondja .. adjunk nekik munkát .. mennyenek a bányába .. vagy amit akarnak .. legyenek erdészek .. stb.. aztán éljenek ott vagy betanított munkás .. stb... mindig lehet taláni megoldást .. de ahogy elolvasgattam ezt a megyó ország-világ-év és tsa. értékelő-javasló beszédét rájöttem hogy rossz korban születtem ... [komment vége no politics :]] -
#211 Én mindíg a második hozzászólástól olvasom a topicot -
#210 ja első komment bazeg :)