Pár zavaró csöves
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Life is around you and in you.\"
Bár sztem azt már a kaszinóban megtették!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
De, segítséget kért Freak, hát ha kell, akkor segítünk mi is!😊)
Egyébként nem bántom a csöveseket, de hallottam már olyaról, hogy azok összevertek egy nõt, szal némelyiknek nem ártana egy kis verés...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Ha kell egy kis segítség, átugrom pár skinhead haverommal!😊
Úgyis kiakartam próbálni az új acélbetétesem!😛
Az en lepcsohazam a tomb melleti kaszino elrendezsi es magyarazati fo helyszine. Azokat akik a kaszinoba nem kivanatosak hozzank hozzak be es ott verik oket agyon!
Aprilisban 3-szor ugy mentem be a lepcsohazban hogy veres egyenek voltak ott eszmeletlenul! Es a hazmester meg nem rakat kapuzarat!
Pahhh micsoda brutalitasba elek 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Erre 10 perce jövök fel a lifttel, kurva büdös van. Na mondom, ez megint itt rohad. Felmentem a 10-re és elindultam lefelé, 5 és 6 között megint ott nyaralt a geci. Olyan kibaszott ideges lettem, hogy asszem egy kicsit remegtem is, mindenesetre mostmár kevesebbet beszéltem, ahogy ígértem. Kapott párat innen-onnan, még kézzel is, pedig olyan szarszaga volt, hogy majd elhánytam magam... Nem ütöttem/rúgtam nagyot, csak úgy mutatóba, de esküszöm, ha erre sem reagál, legközelebb ledobom a félemeletrõl...

Riszpekk
http://druglord.buzz.hu/ ;)

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Belefûzik kicsit a politikai nézeteiket, aztán hozzáteszik, hogy no politics.
Tehát ha valaki vitázna velük, az politikát visz az általánosba.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
ezúttal egy baráti rúgással ébresztettem fel, és emlékeztettem az utolsó beszélgetésünkre, miszerint, ha még egyszer találkozunk, bajok lesznek
ezt most kicsit nyomatékosítottam, megemlítettem a kórházat, meg különbözõ nyílt töréseket, nagyon remélem, megjegyezte, mert most is alig bírtam visszafogni magam, legközelebb tuti sírni fog
Riszpekk
ezt is elküldtem, de ez így nem lesz jó...
Riszpekk
itt nálunk nincsnek a lépcsõházban csövesek .. igaz éjjelre zárjuk .. meg fûtés sincs asszem 😛
de a lényeg hogy ez a MI (gyk társadalom) gondja .. adjunk nekik munkát .. mennyenek a bányába .. vagy amit akarnak .. legyenek erdészek .. stb.. aztán éljenek ott vagy betanított munkás .. stb... mindig lehet taláni megoldást .. de ahogy elolvasgattam ezt a megyó ország-világ-év és tsa. értékelõ-javasló beszédét rájöttem hogy rossz korban születtem ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
-HAZUDNA
-PIÁLNA
de így még sajnálni sem tudom, bár az is tény, hogy nem dobott fel az eset
csak muszáj volt lépni
Riszpekk
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
felébresztettem, közöltem vele, hogy ez nem szálloda, és hogy húzzon innen, mert büdös az egész lépcsõház tõle
aszongya nem tõle, õ minden nap fürdik... lol 😄DDD
mondtam, hogy addig menjen, amíg nem a zsarukat hívom, felöltözött (5 percig, mert hulla részeg volt), hívott egy taxit (liftet), és elment
a másik, amelyik nem büdös, az nem volt itt 😊
Riszpekk
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A másik meg állandóan nyomoz ha sötét van ő kapott egy világitós kulcstartót. Nagyon ritkán ajándékozunk, csak akkor ha látjuk hogy valami apróságra nagy szüksége van a másiknak.