195
Minden ami a filmmel kapcsolatos...
-
#35 Azt had döntse el mindenki maga, hogy miről milyen külön topikban beszélget.
A felsorolt filmek pedig kétpontostól nyolcpontosig terjednek, szóval nem tudok mit kezdeni a hozzászólásoddal :( -
#34 Én is erről beszélek!
A láncfűrészesdi persze kamu... -
#33 Egyáltalán nem verte a mai horrorokat.
Egy pillanattal sem volt jobb a ghost ship-nél vagy a Kör-nél, vagy a Wrong turn-nél (az legalább izgalmas volt helyenként) és a többi szarságnál.
ANNYIRA MEG PLÁNE NEM VOLT JÓ, HOGY TOPIKBAN BESZÉLJÜNK RÓLA....
Véleményem szerint.. -
#32 Meséljétek már el nekem, mint laikusnak, hogy MI TETSZETT EZEN A FILMEN??????? -
#31 Nana!
Azért agyonfikázni nem kell! A mai horrorokat toronymagasan veri. -
#30 Nameg a film nagy jelenetei...
Hát igen. Márha azokat NAGY-nak lehet nevezni... -
#29 Még mindig nem értem miért kell erről a huszadrangú tinihorrorról ennyit beszélni.
Rakás fos az egész, 0db eredeti ötlettel, vagy bármilyen érdekes fordulattal... -
#28 Tetszene éppen, de nem igaz.
Sajnálom.
Lehet erőlködni, de hát nem igaz.
Bár azt nem vonom kétségbe, hogy a történelemben volt olyan perverz gyilkos, aki bőrmaszkot varrt az áldozataiból, mint ahogy az sem kétséges, hogy perverz, beteg családok is élnek Texasban.
De kb. ennyi. -
HoTDoG #27 Egyetértek. :) -
#26 Sorry. Én értem, azt hittem te nem értetted, ezért írtam, hogy megértsd, de most már értem, hogy te is érted, érted?:)
Amúgy tudtam, hogy a mostanié a topic. Na mindegy ezen ne kapjuk össze, lényeg, hogy mindkettőnknek tetszett a film, nem igaz?:) -
#25 De de. Csak az eredeti gyilkos nem láncfűrésszel idiótáskodott, meg hasonlók...Lényeg:tényleg volt egy fickó aki a megölt emberek bőréből csinált maszkot ésatöbbiésatöbbi...A film alapja igaz ha tetszik ha nem.
Velem egykorú emberek emlékezhetnek még rá SLAYER:Dead Skin Mask -na ez is ugyenerről szól...
ennyi. -
HoTDoG #24 Kösz a felvilágosítást, de asszem sztem teljesen érthető volt h a remake-nek csináltam a topicot. -
#23 Az első Texasi Lánfűrészes 1974-ben készült, amit követtek folytatások, arra gondolnak. Ami most megy a mozikban az egy remake. -
HoTDoG #22 2. rész?
Nemtom melyikről beszéltek, de én biztos h az újról amit most adnak a mozikban...:P -
#21 Én csak a második részt láttam. Akkorát nagyon ritkán röhögtem eddig, mint azon a filmen. Legalább azért érdemes volt megnézni. -
#20 Pfff, ennek a fosnak topikot.... -
#19 mi sokáig vitatkoztunk a Texasi láncfűrészes gyilkos visszatér film után,hogy milyen módon roncsolható jobban szét az emberi test? ha ráfékezünk a kocsival,hogy a test a kerék alatt legyen,vagy ha ráállunk és kipörgetjük a kerekeket? -
#18 Igen, az szerintem is marha nagy jelenet:))) -
HoTDoG #17 Nagyon szívesen! -
#16 köszönjük az ajánlást :P -
Takigabi #15 Az a legnagyodd jelenet sztem amikor kopog a botjával a mozgássérült bácsika és kijön az ajtón Leatherface láncfürésszel a kezében -
#14 Most ez amerikai, vagy izlandi-francia film? Csak mert a Corvin honlapján az utóbbit írja. -
#13 A legjobb a filmben az amikor elesik a tollkabátos csaj, és nagy motorzúgás, a toll meg repül felfelé... :D na az tuti
amúgy 1szer nézhető a film... -
#12 Info a filmről -
#11 www.dazy.de -
#10 Nekem se tetszett a Magyar Vándor, pedig az ötlet jó volt szerintem. -
#9 Amerikában minden megtörténhet, ott van a legtöbb eszement őrült kannibál. -
#8 "Ja és igaz történet!!!"
Hülye :)))))) -
#7 az eredeti sokkal jobb :D -
#6 Jajj, inkább a Texasi Láncfűrészest nézted volna... Szerintem irtó pocsék a Magyar Vándor... Na erről ennyit, elvégre ez a topic a TL-ről szól. És láttam a filmet, nekem bejött, viszont ha belegondolunk, hogy igaz történet alapján készült a film, akkor kiver a víz. Azért durva, hogy ilyesmik megtörténnek. A filmet avi-ban láttam, viszont ha minden jól megy kedden megnézem moziban is.:) Egyébként közületek látta valaki a film 1974-es változatát? -
#5 Mármint abban a teremben, ahol a láncfűrészes ment :) -
#4 Én csak azt néztem, hogy alig volt hely a teremben, de én a Magyar Vándort néztem :)) -
HoTDoG #3 Igen. -
#2 Nekem most jött le...
Feliratosan nézted? -
HoTDoG #1 Most néztem meg, sztem elég izgi és félelmetes :).
Ajánlom mindenkinek.
Ja és igaz történet!!!