Egyre több nő játszik az interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe, elképzelem anyámat, ahogy azt mondja a családnak, hogy "bocsi srácok, ma klámmeccsem lesz, csináljatok magatoknak vacsorát!" 😄D
hát azért kétlem hogy valahai is bármelyik haverom összeakadnak az SWG -ben a muterommal.. 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Miért? Csupán stílusbeli különbségek vannak, de a lényeg ugyanaz.
Egyébként MMO RPG-kben is egyre több nõi játékossal találkozni manapság. 😊
Egyébként MMO RPG-kben is egyre több nõi játékossal találkozni manapság. 😊
Keress rá a kulcsszavakra 😊
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
tulajdonképpen, mi megéltük a játékok "evolúcióját"
a béna szöveges játékoktól egészen a mai CoD-ot, Q3-at, és milliónyi jó játékot
a béna szöveges játékoktól egészen a mai CoD-ot, Q3-at, és milliónyi jó játékot
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
lol passziánsz,naon HC😄D
\"Life is around you and in you.\"
mi ezen meglepo? :] 10-15 eve kezdodott el ez a nagy jatekhadjarat es az akkori gyerekek (lanyok is, emlekszem mennyit veszekedtunk a noveremmel, hogy ki jatszon a Prehistorik 2-vel 😊 Azok a gyerekek mar felnottek es mar gyerekeig is lehetnek, ettol meg nem valtozott meg az erdeklodesi koruk (na jo egy picit) :]
😊)))
Baratnomet en tanitottam quakezni, am bele lendult es mar online nyomja ( nem is rosszul 😊 )
CoD-ot is probalta csak elso ket manovere tk volt igy inkabb feladta es vissza tert Q3-ra
Baratnomet en tanitottam quakezni, am bele lendult es mar online nyomja ( nem is rosszul 😊 )
CoD-ot is probalta csak elso ket manovere tk volt igy inkabb feladta es vissza tert Q3-ra
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"