Egyre több nő játszik az interneten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
hehe, elképzelem anyámat, ahogy azt mondja a családnak, hogy "bocsi srácok, ma klámmeccsem lesz, csináljatok magatoknak vacsorát!" 😄D

csabawarchief
én több mint 9 órát játszom hetente 😄

Darth Sith
hát azért kétlem hogy valahai is bármelyik haverom összeakadnak az SWG -ben a muterommal.. 😄

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Rincewind
Miért? Csupán stílusbeli különbségek vannak, de a lényeg ugyanaz.

Egyébként MMO RPG-kben is egyre több nõi játékossal találkozni manapság. 😊
gz8
Keress rá a kulcsszavakra 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Pelenka
Háj, meg lehet tudni mi a hír forrása? Nagyon érdekelne a teljes anyag!
SuD
tulajdonképpen, mi megéltük a játékok "evolúcióját"
a béna szöveges játékoktól egészen a mai CoD-ot, Q3-at, és milliónyi jó játékot

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

lol passziánsz,naon HC😄D

\"Life is around you and in you.\"

mi ezen meglepo? :] 10-15 eve kezdodott el ez a nagy jatekhadjarat es az akkori gyerekek (lanyok is, emlekszem mennyit veszekedtunk a noveremmel, hogy ki jatszon a Prehistorik 2-vel 😊 Azok a gyerekek mar felnottek es mar gyerekeig is lehetnek, ettol meg nem valtozott meg az erdeklodesi koruk (na jo egy picit) :]

tigeroo
jó neked😄 az enyém max.az ágyban😄😄 de még ott sem😄
😊)))
Baratnomet en tanitottam quakezni, am bele lendult es mar online nyomja ( nem is rosszul 😊 )

CoD-ot is probalta csak elso ket manovere tk volt igy inkabb feladta es vissza tert Q3-ra

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"