17
Beszélgetés Interneten keresztül
-
gyűjtő #17 Még egy kérdés:
Ismertek-e olyan internettelefon programot, amihez webkamera is csatlakoztatható? -
gyűjtő #16 Szervusztok!
Aktiváló kódot keresek a SuperVoice Pro 6.0-hoz. -
#15 Skype a legjobb! -
#14 Skype-pal lehet telókat is hívni, csakhát az fizetős.. -
#13 Team Speakot és a Skype progival mobilt és vezetékes telcsit is le hívni vagy úgy működik mint az MSN Messenger? -
HUmanEmber41st #12 Team Speakot használok már régóta,ott akárhányan is beszélhetünk egyszerre B.F.1942-benmindenki ezt használja.
A hang minősége itt csak a mikrofontól függ... -
#11 Skype legfrissebb verziójában már megjelent a 4 résztvevős koferenciabeszélgetés is, ezt még sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni, csak a normál 2 fél közöttit, de az viszont az általam eddig hallott legjobb minőséget produkálta, nagyon minimális hálózat leterhelés mellett.
Konfigolni a legegyszerübb.
Már HUNosítás is létezik hozzá: Honosító Műhely : Skype -
HoTDoG #10 Tévedtem.
A Skype tökéletesen működik játékok mellett. Kipróbáltuk, hát csodálkoztam. A Ping tökéletes a játékban, a hangminőség tökéletes és az adatátvitel sebessége is nagyon jó.
Tehát nálam most a ranglista:
1. Skype
2. TeamSpeak
3. Ventrilo
4. MSN Messenger
5. Roger Wilco -
#9 A legnagyszerubb beszelgeto program a PicoPhone.
- ingyenes
- 57Kb a merete
- nem igenyel installalast
- nagy tudas (konferencia beszelgetes!)
- villamgyors hangatvitel (64/16k-s DSL-el NFS: Ungergroundot akadozas nelkul lehet jatszani folyamatos hangatvitel mellett). Modemeseknek is batran ajanlom.
Probaljatok ki!
PicoPhone -
HoTDoG #8 TeamSpeak 2: ez a legjobb a játékokhoz. Közepes minőség, az adatátvitel sebessége nem a legjobb, de a ventrilonál gyorsabb.
Ventrilo: jó minőség, de lassú az adatátvitel.
Roger Wilco: ez az őstojás, de sajna mostmár ez a legrosszabb is.
MSN Messenger féle mikrofonozás: közepes minőség, és lassú adatátvitel, ráadásul 1szerre csak 1 emberrel beszélhetsz.
Skype: sztem most ez a legjobb beszélgetős progi. Olyan elven működik mint az ICQ vagy az MSN. Vannak partnereid, stb. A minőség kiváló, az összes beszélős progit messziről otthagyja. Az adatátvitel sebessége is kiváló, chello/adsl-től kezdve. Ebben is az első sztem. Olyan tiszta a hang mintha élőben beszélnél valakivel. 1 hátránya van: játékokhoz nem jó, mert nagyon eszi a sávszélességet. -
Sherad #7 Skype igaz meg beta verzio de kitunoen hasznalhato.
Skype -
#6 TeamSpeak2
legfaszább -
#5 Köszi
de mit, hogyan kell konfigolni,vagy teljesen egyszerű??? -
Redfox #4 Msn messenger sem rossz, az is tud mindenfélét, még játszani is lehet vele.:)
http://messenger.msn.com -
#3 netmeetingel mindent lehet ami kell, videó konferencia, asztalmegosztás, faliújság, csak éppen instabil és tele van biztonsági réssel.
skypet használják mostanság beszélgetésre ( letoltes.com ), régebben a roger wilco nekem nagyon bejött :D
-
#2 Beszélgetős: PalTalk
Távoli desktopos pedig pl. a windows távoli asztali kapcsolat. -
#1 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,milyen ingyenes programok vannak,amivel az interneten beszélgetni tudok.Ill. hogyan kell konfigurálni egy ilyen progit.
Érdekel az ip tárcsázós,ill. a serverhez csatlakozós is...
Írhatnátok olyan progikról is,amikkel távoli desktopot tudok irányítani.
köszi
YellowCab