Internetes telefon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy kérdés:
Ismertek-e olyan internettelefon programot, amihez webkamera is csatlakoztatható?
Ismertek-e olyan internettelefon programot, amihez webkamera is csatlakoztatható?
Üdvözlettel: gy?jt?
Szervusztok!
Aktiváló kódot keresek a SuperVoice Pro 6.0-hoz.
Aktiváló kódot keresek a SuperVoice Pro 6.0-hoz.
Üdvözlettel: gy?jt?
Team Speakot és a Skype progival mobilt és vezetékes telcsit is le hívni vagy úgy mûködik mint az MSN Messenger?
Team Speakot használok már régóta,ott akárhányan is beszélhetünk egyszerre B.F.1942-benmindenki ezt használja.
A hang minõsége itt csak a mikrofontól függ...
A hang minõsége itt csak a mikrofontól függ...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Skype legfrissebb verziójában már megjelent a 4 résztvevõs koferenciabeszélgetés is, ezt még sajnos nem volt lehetõségem kipróbálni, csak a normál 2 fél közöttit, de az viszont az általam eddig hallott legjobb minõséget produkálta, nagyon minimális hálózat leterhelés mellett.
Konfigolni a legegyszerübb.
Már HUNosítás is létezik hozzá: Honosító Mûhely : Skype
Konfigolni a legegyszerübb.
Már HUNosítás is létezik hozzá: Honosító Mûhely : Skype
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Tévedtem.
A Skype tökéletesen mûködik játékok mellett. Kipróbáltuk, hát csodálkoztam. A Ping tökéletes a játékban, a hangminõség tökéletes és az adatátvitel sebessége is nagyon jó.
Tehát nálam most a ranglista:
1. Skype
2. TeamSpeak
3. Ventrilo
4. MSN Messenger
5. Roger Wilco
A Skype tökéletesen mûködik játékok mellett. Kipróbáltuk, hát csodálkoztam. A Ping tökéletes a játékban, a hangminõség tökéletes és az adatátvitel sebessége is nagyon jó.
Tehát nálam most a ranglista:
1. Skype
2. TeamSpeak
3. Ventrilo
4. MSN Messenger
5. Roger Wilco
A legnagyszerubb beszelgeto program a PicoPhone.
- ingyenes
- 57Kb a merete
- nem igenyel installalast
- nagy tudas (konferencia beszelgetes!)
- villamgyors hangatvitel (64/16k-s DSL-el NFS: Ungergroundot akadozas nelkul lehet jatszani folyamatos hangatvitel mellett). Modemeseknek is batran ajanlom.
Probaljatok ki!
PicoPhone
- ingyenes
- 57Kb a merete
- nem igenyel installalast
- nagy tudas (konferencia beszelgetes!)
- villamgyors hangatvitel (64/16k-s DSL-el NFS: Ungergroundot akadozas nelkul lehet jatszani folyamatos hangatvitel mellett). Modemeseknek is batran ajanlom.
Probaljatok ki!
PicoPhone
TeamSpeak 2: ez a legjobb a játékokhoz. Közepes minõség, az adatátvitel sebessége nem a legjobb, de a ventrilonál gyorsabb.
Ventrilo: jó minõség, de lassú az adatátvitel.
Roger Wilco: ez az õstojás, de sajna mostmár ez a legrosszabb is.
MSN Messenger féle mikrofonozás: közepes minõség, és lassú adatátvitel, ráadásul 1szerre csak 1 emberrel beszélhetsz.
Skype: sztem most ez a legjobb beszélgetõs progi. Olyan elven mûködik mint az ICQ vagy az MSN. Vannak partnereid, stb. A minõség kiváló, az összes beszélõs progit messzirõl otthagyja. Az adatátvitel sebessége is kiváló, chello/adsl-tõl kezdve. Ebben is az elsõ sztem. Olyan tiszta a hang mintha élõben beszélnél valakivel. 1 hátránya van: játékokhoz nem jó, mert nagyon eszi a sávszélességet.
Ventrilo: jó minõség, de lassú az adatátvitel.
Roger Wilco: ez az õstojás, de sajna mostmár ez a legrosszabb is.
MSN Messenger féle mikrofonozás: közepes minõség, és lassú adatátvitel, ráadásul 1szerre csak 1 emberrel beszélhetsz.
Skype: sztem most ez a legjobb beszélgetõs progi. Olyan elven mûködik mint az ICQ vagy az MSN. Vannak partnereid, stb. A minõség kiváló, az összes beszélõs progit messzirõl otthagyja. Az adatátvitel sebessége is kiváló, chello/adsl-tõl kezdve. Ebben is az elsõ sztem. Olyan tiszta a hang mintha élõben beszélnél valakivel. 1 hátránya van: játékokhoz nem jó, mert nagyon eszi a sávszélességet.
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
TeamSpeak2
legfaszább
legfaszább
"The trees move. Do you not see it?"
Köszi
de mit, hogyan kell konfigolni,vagy teljesen egyszerû???
de mit, hogyan kell konfigolni,vagy teljesen egyszerû???
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Msn messenger sem rossz, az is tud mindenfélét, még játszani is lehet vele.😊
http://messenger.msn.com
http://messenger.msn.com
Live your life like it\'s your last day...
netmeetingel mindent lehet ami kell, videó konferencia, asztalmegosztás, faliújság, csak éppen instabil és tele van biztonsági réssel.
skypet használják mostanság beszélgetésre ( letoltes.com ), régebben a roger wilco nekem nagyon bejött 😄
skypet használják mostanság beszélgetésre ( letoltes.com ), régebben a roger wilco nekem nagyon bejött 😄
Hajrá Dózsa György!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,milyen ingyenes programok vannak,amivel az interneten beszélgetni tudok.Ill. hogyan kell konfigurálni egy ilyen progit.
Érdekel az ip tárcsázós,ill. a serverhez csatlakozós is...
Írhatnátok olyan progikról is,amikkel távoli desktopot tudok irányítani.
köszi
YellowCab
Az lenne a kérdésem,milyen ingyenes programok vannak,amivel az interneten beszélgetni tudok.Ill. hogyan kell konfigurálni egy ilyen progit.
Érdekel az ip tárcsázós,ill. a serverhez csatlakozós is...
Írhatnátok olyan progikról is,amikkel távoli desktopot tudok irányítani.
köszi
YellowCab
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.