17
Beszélgetés Interneten keresztül
  • gyűjtő
    Még egy kérdés:

Ismertek-e olyan internettelefon programot, amihez webkamera is csatlakoztatható?
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Aktiváló kódot keresek a SuperVoice Pro 6.0-hoz.
  • Balumann
    Skype a legjobb!
  • Tetsuo
    Skype-pal lehet telókat is hívni, csakhát az fizetős..
  • zsoleszq
    Team Speakot és a Skype progival mobilt és vezetékes telcsit is le hívni vagy úgy működik mint az MSN Messenger?
  • HUmanEmber41st
    Team Speakot használok már régóta,ott akárhányan is beszélhetünk egyszerre B.F.1942-benmindenki ezt használja.
    A hang minősége itt csak a mikrofontól függ...
  • agyhalál
    Skype legfrissebb verziójában már megjelent a 4 résztvevős koferenciabeszélgetés is, ezt még sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni, csak a normál 2 fél közöttit, de az viszont az általam eddig hallott legjobb minőséget produkálta, nagyon minimális hálózat leterhelés mellett.
    Konfigolni a legegyszerübb.
    Már HUNosítás is létezik hozzá: Honosító Műhely : Skype
  • HoTDoG
    Tévedtem.
    A Skype tökéletesen működik játékok mellett. Kipróbáltuk, hát csodálkoztam. A Ping tökéletes a játékban, a hangminőség tökéletes és az adatátvitel sebessége is nagyon jó.
    Tehát nálam most a ranglista:
    1. Skype
    2. TeamSpeak
    3. Ventrilo
    4. MSN Messenger
    5. Roger Wilco
  • Marcell
    A legnagyszerubb beszelgeto program a PicoPhone.
    - ingyenes
    - 57Kb a merete
    - nem igenyel installalast
    - nagy tudas (konferencia beszelgetes!)
    - villamgyors hangatvitel (64/16k-s DSL-el NFS: Ungergroundot akadozas nelkul lehet jatszani folyamatos hangatvitel mellett). Modemeseknek is batran ajanlom.

Probaljatok ki!
    PicoPhone
  • HoTDoG
    TeamSpeak 2: ez a legjobb a játékokhoz. Közepes minőség, az adatátvitel sebessége nem a legjobb, de a ventrilonál gyorsabb.

Ventrilo: jó minőség, de lassú az adatátvitel.

Roger Wilco: ez az őstojás, de sajna mostmár ez a legrosszabb is.

MSN Messenger féle mikrofonozás: közepes minőség, és lassú adatátvitel, ráadásul 1szerre csak 1 emberrel beszélhetsz.

Skype: sztem most ez a legjobb beszélgetős progi. Olyan elven működik mint az ICQ vagy az MSN. Vannak partnereid, stb. A minőség kiváló, az összes beszélős progit messziről otthagyja. Az adatátvitel sebessége is kiváló, chello/adsl-től kezdve. Ebben is az első sztem. Olyan tiszta a hang mintha élőben beszélnél valakivel. 1 hátránya van: játékokhoz nem jó, mert nagyon eszi a sávszélességet.
  • Sherad
    Skype igaz meg beta verzio de kitunoen hasznalhato.

TeamSpeak2
    legfaszább
  • yellowcab
    Köszi
    de mit, hogyan kell konfigolni,vagy teljesen egyszerű???
  • Redfox
    Msn messenger sem rossz, az is tud mindenfélét, még játszani is lehet vele.:)
    http://messenger.msn.com
  • O0D:
    netmeetingel mindent lehet ami kell, videó konferencia, asztalmegosztás, faliújság, csak éppen instabil és tele van biztonsági réssel.

skypet használják mostanság beszélgetésre ( letoltes.com ), régebben a roger wilco nekem nagyon bejött :D

• Taranov
    Beszélgetős: PalTalk

Távoli desktopos pedig pl. a windows távoli asztali kapcsolat.
  • yellowcab
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,milyen ingyenes programok vannak,amivel az interneten beszélgetni tudok.Ill. hogyan kell konfigurálni egy ilyen progit.
    Érdekel az ip tárcsázós,ill. a serverhez csatlakozós is...
    Írhatnátok olyan progikról is,amikkel távoli desktopot tudok irányítani.
    köszi

YellowCab