283
Nostradamus után szabadon
-
#283 "Elismerem, az úszó jégtáblák nem emelik a vízszintet, ha elolvadnak, de én nem csak azokra gondoltam. Bár valószínűleg az Északi-sark elolvadásakor az lenne a legkisebb gond, hogy emelkedik-e a vízszint."
Ne ismerd el:-))))
Tegyél egy pohár vizbe jeget,jól pupozd meg aztán várd meg amig elolvad.
Közben jegyezd a vizszintet:-))
Sok sikert.
Ezt
a linket meg a szomszédból hoztam:-)
Lehet nézni és körmötrágni,remélem valaki ad majd valami kézel avagy lábbalfogható magyarázatot a képsorokra:-))
Hajrá. -
patiang #282 Világvége?!
Mindenkinek akkor jön el amikor feldobja a pacskert!
Sok élelmes buzi még ebből is üzletet csinál, és sok hülye buzi még el is hiszi.:(((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#281 Igazad van. -
#280 a hülye emberkék mindig kitalálnak valamit, szóval tényleg akár egy buszmenetrendhez hasonló is készíthető. Ekkor meg ekkor érkezik eme szekta szerinti világvége, ama időpontban pedig a másik szektor világvége :D
Valahogy vannak olyanok akik elhiszik hogy bármi szerepe van az egész számoknak (huuu.. Krisztus születése után pontosan 2 ezer valahány év múlva végeee mindennek.. huu jön az új évezred.. amiért mi igy számoljuk ezért mikor átlépjük lesz az armagedon.. amerikában pár órával késöbb, addig majd közvetíti a CNN...) :D -
#279 20:12=2012 :) -
Hajnalcat #278 Nem jött. -
#277 Azt kifelejtettem h. ez a Maya-járat lesz. -
#276 20:12-kor jön a következő. :) -
Vlala #275 Úgy beszélgetünk róla, mintha buszt várnánk... "mikor jön a követzkező?" :) -
patiang #274 Hát erre több lehetőség is akad.
Lépj be egy szektába, olvass bulvárokat, vagy "okos" mindent tudó emberek értekezéseit stb.
Meg fogod látni, hogy több időpont közül is kiválaszthatod a Neked legjobban megfelelőt.:))))
No persze a tudósokkal a fenébe, akik már milliószor kijelentették, hogy az emberiség léte minden másodpercben a szerencsén lóg. -
juzosch #273 Mikor lesz a következő világvége?
'97 elmaradt, 2000 is, mikor lesz az új? -
patiang #272 Mivel nem tudsz angolul, ajánlom Neked a "Taxus Learning" /nem reklám/ programot.
Hidd el tök frankó, bár nem olcsó. -
patiang #271 Ugyanezeket magyarul is megtalálod. -
patiang #270 De könyörgöm kik írták a Bibliát ???
Sőt szájhagyomány útján!!
Ma is vannak tucatjával önjelölt jövendőmondók. A tudomány már számtalanszor kijelentette, hogy minden egyes percünk e világon a szerencsének köszönhető. Bármely pillanatban becsapódhat az űrből akkora objektum, mely végzetes lehet, bármikor történhet a napunkban olyan mágneses anomália, mely csillagrengéshez vezethet és st, stb.....stb.
A hab a tortán csak az, hogy amiről mi tehetnénk, seem teszünk. Erdőket égetünk, állatfajokat pusztítunk, levegőt szennyezzük. Az emberiség szaporodása pedig a természet szabályozási folyamatából kivett. Legalábbis mi úgy gondoljuk. A Biblia sem más, csak egy azon okos emberek írása, akik megmondták mi lesz, ha nem próbáljuk meg betartani a törvényeket. Mert a Földnek tök szar mindegy ám, hogy rajta lávafolyamok, vagy un boldog emberiség tobzódik. Össze tudnám magam karmolni, amikor egyesek minden átgondolás nélkül A Szentkönyvet veszik alapnak. De NE felejtsd el, hogy a világon számtalan más vallású szentkönyv létezik. És MELYIK a tök igaz ????
-
Hajnalcat #269 És mit találtak ki benne? Sajnos nem tudok angolul. -
#268 Nem, ez még mindig a Biblia.
Most már tényleg nem sok időnk van vissza... -
patiang #267 Amúgy meg a világ utolsó esélyét mi barom emberiség ba*tuk el. :((((( -
patiang #266 Már megint "tud" valaki valamit?!
-
#265 Ezt olvasgassa aki tud angolul. :) -
#264 "Anyway the wind blows..." -
#263 A földtörténeti léptéknek aztán pont h. nem sok köze van ahhoz h. pár száz év alatt v. a mi életünk során változzon. :D -
Lorgem #262 Tévedésben leledzel mivel nyugat-Európának azon része ahol Hollandia fekszik süllyed. Elég gyorsan (persze földtörténeti léptékben), úgyhogy anélkül is magasítani kell majd a gátakat előbb-utóbb hogy emelkedne a föld vízszintje. -
#261 Na meg gondolom hozzá kellene számolni a Skandináv-félszigeten, Kanadában, meg Szibériában található jeget is. V. az nem olvad meg szerinted? :D -
#260 Ezt magyarázd a hollandoknak! -
#259 Nem jött rá, mert nem érti, csak engedett a túlerőnek. A többi . -
Lorgem #258 Hajnalcat okoskodása szvsz az az eset volt mikor vki rájön h hülyeséget mondott de ahhoz nem elég értelmes h beismerje és így végül nevetségessé teszi magát mindenki előtt :P -
#257 Irány a katicabodáj topig. ;] -
selyem #256 szerintem egy darabig nem fog merni semihez hozzászolni. mondjuk talán az sg közöség ezt a tragédiát tuléli.
egyébként tényleg ne szidjuk szegényt még újreg. mondjuk én se vagyok törzs tag.
na de ez meg nem chat szoval ne csevegjünk tovább erröl. -
#255 Látod, hogy nem is (olyan) hülye, hiszen 50 hozzászólás után megértette(?), amit magyarázunk. Ezért érdemes türelmesnek lenni. :D -
#254 bocs, élet értelme .D
SRobert: írok neked valamit a szomszédban. -
selyem #253 azt nem olvasom. egyébként a hülyékel nem is érdemes türelmes lenni. (de mondom az a topikot nem olvasom) -
#252 Arkhimédész törvénye nem válogat a világ értelmében, vahahaha. ;] -
#251 persze, itt eljátsszák a türelmeset, a másik (életértelme) topikban meg osztják. :))) -
selyem #250 na ezt most jol megfogalmaztam :) -
selyem #249 elcseszetem bocs #243 erre irtam.
de azért nem semi 50 üzeneten kereszül ugyanazt magyarázni el valakinek. (50-60 hsz olvastam vissza. onnan tudom) ehez kellenek idegek -
#248 Nekem nem kell... Amúgy is egyre hülyébbnek érzem magam, hogy ilyenekkel vesződök. :D -
#247 te kapod a leborulást :P ;) -
#246 Ezt most miért nekem írod? :D:DD -
selyem #245 szárazföldi jégtakaró is elolvad
valoban meglehet de
de ha ez be is következik az se ma.
"2100-ra a legoptimistább előrejelzések szerint 15 centiméterrel, a legpesszimistábbak szerint akár egy méterrel is nőhet az óceánok vízszintje." NG
lesz elég idö arra hogy kitalálja az emberiség hogy ezzel a "fölösleges vizel" mit kezdjen. Persze valóba bekövetkezhetnek komoly klímaváltozások is de, ezt is csak megoldják. (visszafordítják, lelassítják, kezelik)
Nem számoltam meg hogy hányszor magyarázták meg neked a jég elolvadását de, legközelebb olvass vissza és értelmezd is, amit olvasol. és nem fognak hülyének nézni.
azok akik újra és újra megpróbálták elmagyarázni neki azoknak
-
#244 Butus Arkhimédesz. :D