631
  • Gfreiter
    LOL :D Majd jól odaképzeled magad, mi? Egyébként ez sztem télleg jó ötlet. Csak utálok várni (ráadásul hogy nem is tom meddig kell) egy játékra, aminek kira trailere... :(
  • LezLee
    Hát remélem ennél eredetibb sztorit találnak ki :)))
  • Gfreiter
    SH?
  • Adam5
    sztem király hangulata lessz hogy nem egy felfegyverzett kigyurt álattal megyünk, hanem egy gyerekkel akinek csak egy zseblápmája lessz
  • Sadun Tryst
    nagyon jól néz ki a gamma! nekem kicsit a képi világ miatt az SH sorozat jut eszembe (ami csak pozitívumot jelent)! reméljük a game leaglább oölyan jó lesz, mint a képek! :)
  • Kandurex
    jó a trailer, hangulatos, mikor is lesz full?
  • Gfreiter
    Én először arra gondoltam, hogy valami bolond kémiatanár titkos kísérlete kudarcba fúl, és ezáltal szaporodnak el a lények, vagy valami ilyesmi.
  • LezLee
    Hát arra én is kíváncsi leszek. Részemről ötletem sincs, hogy hogyan magyarázzák meg a szörnyeket a suliban, és éppen ezért hiszem, hogy eredeti lesz a sztori, és az már fél siker.
  • Gfreiter
    Megnéztem. Nem rossz. Kíváncsi vagyok, mit találnak ki, honnan jönnek a szörnyek.
  • LezLee
    Az hogy lehet? Én is ugyaninnen töltöttem le, és nekem jó volt. Amúgy kíváncsi leszek a véleményetekre, miután megnéztétek a trailert. Nem semmi.
  • Serpa
    shit !
  • grebber
    Letöltöttem a trailert a véleményem: Hibás a zip letöltöm mégegyszer! :D
  • LezLee
    Hát a trailer alapján parában nem lesz hiány. Engem valamiért az Invázium c. filmre emlékeztet. Jó kis játék lesz ez (legalábbis remélem).
  • grebber
    a képek alapján amiket betettem jó lesz most szedem a trailert!
  • LezLee
    Hát egyelőre még nem tudni, de a trailer alapján szerintem még idén :)))
  • zaki
    a bűvös kérdés: mikor? :)
  • LezLee
    Amúgy mindenesetre az bíztató, hogy a játék alapsztorija elég egyedi, nem sok játék készült még azzal a történettel, hogy mi történik ha egy iskolában leszáll az est, és kezdetét veszi a pokol. Egy ilyen játéknál szerintem a grafikán túl a sztori a legfontosabb. Nekem a trailer alapján nagyon bejött.
  • grebber

• grebber

• LezLee
    "Lassan egy éve, hogy a Microids bejelentette az Obscure: Learn about Fear-t. Mindeddig semmilyen mozgóképet nem kaptunk belőle, ám most megtört a jég. Két és fél perc betekintést nyerhetünk ebbe a túlélő horrorba. Még idén megjelenik a teljes játék, csak azt nem tudni, hogy pontosan mikor. "
    GAMESTAR

Eléggé hasonlít a Silent Hill sorozatra, úgyhogy abból ítélve biztos nem lesz rossz. Van már egy trailer is, szerintem nagy hangulata lesz, de majd elválik.trailer