631
-
#111 Még nem egészen.
Az igazi pszicho parához nem is igazán kellenek szörnyek, vámpírok stb. Nem attól parázol, hogy valyon hol lehet a szörny. Ez nem ilyen egyszerű. Elég nehéz szavakba önteni, ez egy érzés, és akkor igazán jó, ha nem hús-vér dologtól van. Hanem mondjuk egy helyzettől, egy hangtól, egy beszélgetéstől. Nem kellenek hozzá szörnyek. Én ezt várom ettől a játéktól. (lehet hogy egy kicsit sokat várok :))) -
#110 ehh horror.
Ismered az rpg maker 2000-et?
azzal csinálták :) -
#109 " haver gamelte én " én néztem -
#108 ha pl van 1 vámpiros játék és pl a vámpir a falbol jön vagy valami tehát elég az is hogy1 darab legyen belőle de hogy hol van, mikor csaple, mikor jön ki hirtelen a falból stb..
ilyen volt a serius sam be haver gamelte én és amikor ellenség jött be jött a zene de nem láttuk még csak kerestük de nem találtuk
erre gondoltál ugye? -
#107 valami dereng :))))) -
#106 Nem hallottam még róla, de nem hangzik rossznak. Horror témájú? -
#105 most már értem!! :))
tehát 1játékban ha pl tudom hogy itt vannak de hol?
ha megyek 1 pályán és tudom hogy szörnyek vannak de nem úgy hogy 1ről a 2őre hanem hirtelen
most már értem. -
#104 ismered az amnéziát?
kaland játék.
ott volt ilyen hogy időben össze kellet szedni az ellenmérget különben halál.
-
#103 És csak abban reménykedem, hogy a sok hent mellett a játék a lelkedre is fog hatni, mert akkor fog igazán nagyot ütni. Én azt se bánnám, ha kalandelemekben gazdag lenne, mert úgy is hihetetlen nagy feszültséget lehet gerjeszteni, hogy van egy feladat (egy puzzle), amit időben végre kell hajtani, különben meghalsz. Mondjuk ilyet még nem igazán láttam kalandjátékban, talán a Drakulában. -
#102 A para nem akkor igazán nagy para, ha fizikai dolgokban jelenik meg. Akkor üt igazán nagyot, ha úgy érzed a parát a képernyő előtt, hogy gyakorlatilag még nem is láttál szörnyet, farkast, medvét vagy ilyesmit. Az igazi para belülről táplálkozik. -
#101 reménytelen :))))) -
#100 meg van!
ha pl be kerülök egy farkasokkal teli, oroszlánokkal teli,
medevékkel teli terembe és tudom hogy meg fogok halni és félek a haláltol.
igy? -
#99 nem lehet valahonnan máshonnan letölteni a trailert mert nekem minden egyes letöltés után azt irja a zip-re hogy hiba a csomagolt fájlban? -
#98 nem...
az a halálfélelem, mikor nem tod honnan és mi fog rádtörni... vagy csak egyszerüen rettegsz, mert tudod, valami megfog ölni. vagy tudod, hogy nem kerülheted el a halált. vagy csak tudod, hogy közel táncolsz a tüznél, és félsz, hogy megégeted magad (azaz meghalsz). egyszerüen félsz a hláltól, nem tudod elfogadni... ez a halál. freddy-nek ehhez semmi köze... -
#97 tehát mint ha a valóságba történne?
pl hogy északa el alszom és freddy vel
álmodok meg vágja az arcom és reggel ott van a nyoma?
ez a para ez a félelem ez a halál félelem? -
#96 látom nem érted. ez nem általános osztály 6.-os gyerekekröl szól... mondjuk 17-19 évesekröl. ök azér éretebb gondolkodásuak nem? tehát a lelki összeomlásra, és felelemre gondolj, és a folyamatos gondolat, hogy meghalsz, és hogy egyáltalán mik ezek a szörnyek? meg az a nyomás ami rajtad van a sok küldö behatás miatt... sokat kell még tanulnod... -
#95 lelki dolgok hm..
ilyesmi hogy mindenki a az osztályban van nem mer ki menni és a szörny jön értük? -
#94 ez sem lenne rossz megoldás. bár azt tegyük hozzá, egy csaj kezébe sem üt kisebbet 1 shotgun. :P -
#93 ez nem valami elbaszott zombis game héló! itt lelki dolgok is lesznek! nem csak hent! ha valami ilyesmire vágy: Zombies topicot ajánlom... -
#92 De az is lehet, hogy nem erősségi szintet kell majd választani, hanem a játék elején több karakter közül választhatsz, és a választott karaktertől függ, hogy milyen lesz a nehézség. Egy gyenge, beszari kis csajjal nehezebb leölni a sok szörnyet, mint egy életerős fiatal csákóval. -
#91 de nem mi lennénk
csak pl az osztályból valaki
mindenki para
az így no para
meg hol
mindenki kétségbe esik még nagyobb para -
#90 jah, valszeg így a képekröl is nekem ez jön le. kiváncsi vagyok, hogy mi sül majd ki belöle. de lehet, hogy csak 1 fix hös van, a többi meg csatlós. vagy van 1 rész, ahol ezzel megyünk, oszt késöbb meg azzal...
bár így a gamma sokkal feelingesebb lesz!
milyen kira lesz mikor mondjuk felsikolt mellettünk a barátunk, hogy "úristen! ott jön még 1!" aztán megy a hent! :) nagyon kira lesz! :) -
#89 Nekem a trailer alapján úgy tűnik, mintha több karaktert is irányíthatnánk, javítsatok ki, ha tévedek. -
#88 elég balfasz karakter lenne, és sablon is lenne akkor a game. -
#87 röviden: aranyos
remélem szép dolgok fognak kisülni belőle -
#86 jah, örülnék neki én is!
engem trailerben eddig csak az SH2 fogott meg és a Final Fantasy 8. az FF8 még mindig meg is van! :D -
#85 Hát engem kevés trailer szokott megfogni, de ezalatt végig futkározott hátamon a hideg. Az alsógatya még egyelőre tiszta maradt :))))))
Azé jó lenne egy demo -
#84 és lenne benne egy ilyen menő csákó aki állandoan modja "mit paráztok he?"
aztán az hónameg előszőr -
#83 ajánlom is nekik! :) -
#82 Én is remélem. Bár a trailert nézve alsógatya garantáltan nem marad tisztán :)))))))) -
#81 lol virtuális valósággal first person ban :D -
#80 én még arra leszek kiváncsi, hogy a hösöknek milyen lelki állapotunk lesz a game alatt. remélem belesznek kettyózva majd 1-2en... :) para, idegbaj, és totális összeomlás, majd érdektelenség... csak állni, mint 1 sóbálvány, bevárni értetlenül a halált... :) imádom ezek a gammákat! :D -
#79 Hát remélem is. Ahogy látom grafikában az SH-t próbálják "utánozni" (ez nagyon csúnya szó), remélem a történetben nem fogják. -
#78 talán a 4.ben !
-
#77 Remélem még nyár előtt kijön. Nincs demo? -
#76 Még azt megnézném, csak sok az az 5 CD.. Szal mikorra várható ez a game? -
#75 Hát egyelőre még nem tudni megjelenési dátumot, de szerintem a trailer alapján nem lehet már olyan messze. -
#74 Jaja, én is... Ez amolyan sablon, azért mondtam, hogy aszittem. De örülök, hogy titokzatosabbak. Biztos valami jó sztorit költenek hozzá. -
#73 Silent Hill. Amúgy engem is arra emlékeztet, ahogy azt már írtam az 1., bocsánat a 3. hozzászólásban :)) -
#72 Silent Hill