Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
<#eljen><#worship><#worship><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nálam mindig baszakszik a gém a Bl döntõben

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

saviola83
Huh gyerekek mekkora meccs volt.az elején csak keresték a fiúk a játék ritmusát de Larsson nyerõ cserének bizonyult.Sajna nyert a real is úgyhogy folyik a küzdelem a két csapat között.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

franco
nelégymá negatív

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

gabber_saviola
nah akkor vége a Serie A-nak, jön a Bl döntõ amit megint el fogok bukni

gabber_saviola
<#eljen><#taps><#taps>

Fabio Capello
Gratula!

gabber_saviola
Serie A bajnok még sokszor szeretnék lenni, a Bl-ben meg jön ami jön

Trnoki koma
grisales már megint jól teljesített.már többször igazolta hogy jó vétel volt

Fabio Capello
Az szép! És még hány bajnokit+BL-t meg stb tervezel?

Fabio Capello
szerintem senki sem haragudott, haragszik és fog haragudni rád

saviola83
Remélem már nem haragszotok rám úgy látom már páran megbocsátottatok.

gabber_saviola
ez a 8. a RosaNero-val

Fabio Capello
Grat! Hanyadik bajnokid lesz meg sorozatban?

gabber_saviola

Sysfox
Hali Capello mester! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Trnoki koma
halihó

gabber_saviola
csoki <#wave>

Fabio Capello
Üdvözletem gabber+sysfox meg mindenki aki még itt van

gabber_saviola
jah, nálam is csal így a gép

Sysfox
Szeva Gabber! <#wave>

Sysfox
A másik dolog, amin halálra idegesítem magam az az, hogy a Manchester United legyõzhetetlen! Ez valami hihetetlen. Az élen állok veretlenül 7 forduló után, a MU valahol a 4.-5. helyen áll, hazai pályán fogadom õket ráadásul. Erre: Tottenham - MU 0:2! De a gyengébb csapatok sokszor megverik, pl. Ipswich Town, Derby. Az én bombaformában lévõ Tottenhamam nem tudja.

Ráadásul a meccs forgatókönyve majdnem mindig ugyanaz. Az elején gyorsan kapok egy-két gólt (ha a 20. percig kihúzom akkor már jó vagyok), de nekem vagy 5 ziccerem kimarad. Utána simán partiban vagyunk velük, de minden próbálkozás hiába. Ez kicsit bosszantó. Ja, utána meg megverem a Chelsea-t 4:0-ra. Akkor?

gabber_saviola
szevsztok managerek!

jaja a Samp felkapaszkodott, Szereted a Samp-ot?

StephenKing
Megvan!!! Tényleg <#lama> vagyok ott volt gamecopyworld-ön ahol legelöször is kerestem.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

GanXstaZoleeWrk
ezt én is észrevettem kirugott labda középpályára védõ simán elérné ha elindulna elõre de inkább behátrál ellenfél csatára világvégérõl nekiindul és elhozza mivel közép pályásaim messzebb voltak... ilyenkor én is kicsit ideges vagyok 😊

GanXstaZolee#2709

Trnoki koma
halihó managerek

Sysfox
Sok lejátszott meccs után, észrevettem egy bosszantó hibát a meccsmotorban. Néha van olyan, hogy gurul a labda, az én emberem 5 méterre van tõle, az ellenfél kb. 15 méterre. Az én emberem áll, mint a hülye, simán elérné a labdát, de csak ott szobrozik a kötsög. Az ellenfél meg simán elviszi. Ilyenkor szidom a tehetetlen formáját, hangos "mennyémá" utasításokat adok, de hiába. Ilyen a világon nincs.

GanXstaZoleeWrk
visszakeresel pár 1000 hozzászólást tuti találsz 😊 pár napja volt itt ilyen link.

GanXstaZolee#2709

StephenKing
Lehet hog<#lama> vagyok de én nem találtam ilyen miniimage-t viszont voltam egy tök jó török fórumon. Esetleg valaki tudna dobni egy linket ahonnan le lehetne húzni ezt a miniimage-t.

Sysfox
Halihó mindenkinek! <#wave>

GanXstaZoleeWrk
Gabber: végülis sampdoria nállad 9. lett a kezdéshez képest egész jó, mivel ha jól emléxem több fordulón án kiesõ helyen voltak 😊

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
nem is fogsz miniimage van hozzá és akkor nem kell törés mehet az original játékra a pach. keress rá google-ban.

GanXstaZolee#2709

StephenKing
Sziasztok! Tudna valaki mondani egy cimet ahonnan a 5.05 patch-hoz a cracket le tudnám tölteni. Kerestem már sok helyen de eddgi nem igazán találtam.

GanXstaZoleeWrk
joreggelt managerz

1006 olvasatlan, na akkor elolvasom 😊

munkahely powa

GanXstaZolee#2709

Tono34
Reggelt!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

preciadot is próbáld ki megéri

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
yo8

Trnoki koma
jó éjt managerek

gabber_saviola
<#eljen><#taps>

Trnoki koma
grisales bizonyított

nem szerdán megyek dotorpácsihoz o::

BUDA > miskolc.

zaki
levettél már a gipszet? :o

uefa gyõztes fradimba ott figyelt

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
én nem ismerem

Trnoki koma
õt ismeritek?nálammár játszott és sztem jó pléja

romákat keresztbe vissza <#vigyor1><#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

McFrost
ya igen látom, akkor bazinagy GRAT!
meg kell nyerned!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sideris
Köszi!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola
ez volt a visszavágó

franco
nálam még nem volt

amit eltok mondani róla hogy a mentésemben 190szeres válogatott és még mindig van 1-2 éve

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore