Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
BUDA > miskolc.
egyszer majd jó lesz
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
MainDuck
Hi Gabber
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Downing kibaszottul jó balszélsõ<#worship>#worship> 2. évben vettem meg 12m font volt kb
Mert eddig nagyon elpáholnak! Az edzés meg tök piros! Nem éri meg az edzést az asszisztensre bízni?
MainDuck
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
MainDuck
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
MainDuck
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
20227!
a végén a Psv és a barca ellen 50!!! kapufelé tartó lövésbõl csak 1!! gólt lõttem,hát faxom....persze aköcsög kapusaik 10-est kaptak..
szal tényleg úgy érzem hogy mintha mindenki összefogott volna ellenem..
még szerencse hogy jönnek most a kiscsapatok :-)
20227!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
én visszaszóttam:
a meccset megnyertem, így átvettem a vezetést a tabellán:
meccs után megmodtam neki a frankót:
<#mf1>#mf1>
Jelenleg így van:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Benne volt még a török meg a görög de azt kiszedtem és betettem helyettük a magyart.
Van-e értelme hogy a magyar bajnokságban beikszelem az extra részl.t?
MainDuck
én egy kissé bosszús vagyok mert egyszerüen hihetetlenül erõs a sorsolásom a szezon elején,ilyet még nem láttam! úgy érzem mintha mindenki az újdonsült bl-gyõztest akarná legyõzni,elképesztõ meccseim vannak linkelek egy pár képet...
20227!
ZAKI: Fõ az optimizmus!
20227!
Mivel új vagyok lenne pár kérdésem!
Amikor új játékot kezdek akkor a javasolt beállítást használva nem lesz túl lassú a játék? Az adatbázis mérete pedig miért kicsi? Jó az úgy?
MainDuck