Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szinte 100% hogy a mostani taktikád nem fog ott mûködni
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
erõsités és a rotáció
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
nálam ha valaki 30 meccset jáccik kezdõként akkor õt már túljáccatom
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Huh gyereke ez nagy meccs volt.Nagy izgalomma vártuk a visszavágót a juve ellen.Az elsõ meccsen kikaptunk a delle alpiban 3-1 re itt nagyon rosszul játszottunk.A hétvégi bajnokin a legjobb csapatom játszott így a juve ellen nem az álltalam elképzelt lejobb 11-et sikerült a pályára küldenem.De mivel Mascherano és guarin nem játszhat a banokságban(még most sem tudom hogy miért nem játszhatnak miért nem tudom benevezni õket) így õk játszanak most a bl-ben.Xavi deco larsson marquez edmilson pihentek.Szóval egy elég felforgatott csapattal kezdtük a meccset.Ezt a meccset használta ki Zurawski arra hogy bebizonyítsa nekem hogy nem kidobott pénz volt az amit érte vizettünk ki az idény elején.4 parádés góllal eldöntötte a továbbjutást.1-et lõtt 30 méterrõl 2-t 25-rõl egyet pedig az 5-ös sarkáról.szóval fantasztikusan játszott.Eddigi meccsein nem nagyon lövöldözte a gólokat bár azért lõtt 6-ot de csak elvétev igaz nem játszott minden meccsen.Túl vagyunk az idény legnagyobb és legjobb meccsén.Megmondom õszintén nem gondoltam hogy3-1 után továbbjutunk egy felforgatott csapattal de hálistennek a fiúk kitettek magukért.Mostmár akármi lehet az idényben el tudok képzelni a fiúktól mindent.
Bocs srácok ha hosszú voltam de ezt le kellett írnom mert nem semmi meccs volt.
mivel töröltél egyet nem írta ki h 1 új üzenet
más. remélem gabber holnap nem fexel ien korán
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
próbálta már valaki?
20227!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Asszem ezt nevezhetjük izgalmas végjátéknak.....
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
általános tipp nincs. linkeltek már ide olyan taktikát hogy azt mondtuk többen is hogy beteges
mégis sikeres
MainDuck
BUDA > miskolc.