Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
Nem baj ott akkor megint majd gyakorlok.De legalább ha együtt lesz meg a többiekkel akkor kb egyforma szintrõl indulunk.Az lesz az izgalmas az új játékban számomra hogy megtaláljam a 2006 ban kik az igazi nagyon jó játékosok aki pl fiatalok olcsóak.Én már ezt várom a legjobban.

franco
november

de szinte 100% hogy a mostani taktikád nem fog ott mûködni

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

saviola83
Kösz srácok a gratokat.A barcával megy már.Sokat segítettetek.Egyébként gabber edzéstrevét használom meg sok kis apróságot a taktikán minden meccs elõtt és ez úgytûnik jól mûködik.Jó lenne ha a chievo val is menne.De lehet azzal már csak a 2006-tal fogom megpróbálni.Az kb mikor jön ki nem tudjátok?

zaki
48 meccset nem kezdõként végig játszik, hanem csereként is, és sokszor cserélem le õt pl a 60. perc környékén, stb...

gabber_saviola
<#sir><#sir><#rinya><#rinya>

erõsités és a rotáció

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sideris
Grat!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola
<#eljen><#taps><#taps> zsirul nyomod

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sideris
Elvesztettem....megint a milán geci!!!! persze hogy bressában ixelek,egy lövése volt,és egy-egy lett!!!!!!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

franco
õszintén szólva mindig is wiltingeltem amikor ieneket írtál hogy "fred 48 meccsen 40 gólt lõtt" meg hasonlók

nálam ha valaki 30 meccset jáccik kezdõként akkor õt már túljáccatom

franco
<#taps><#taps><#taps>

zaki
basszus tevez, meg fred is teljesen kipukkadtak, elfáradtak a szezon végére, alig lõnek gólokat... <#zavart2>

saviola83

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Huh gyereke ez nagy meccs volt.Nagy izgalomma vártuk a visszavágót a juve ellen.Az elsõ meccsen kikaptunk a delle alpiban 3-1 re itt nagyon rosszul játszottunk.A hétvégi bajnokin a legjobb csapatom játszott így a juve ellen nem az álltalam elképzelt lejobb 11-et sikerült a pályára küldenem.De mivel Mascherano és guarin nem játszhat a banokságban(még most sem tudom hogy miért nem játszhatnak miért nem tudom benevezni õket) így õk játszanak most a bl-ben.Xavi deco larsson marquez edmilson pihentek.Szóval egy elég felforgatott csapattal kezdtük a meccset.Ezt a meccset használta ki Zurawski arra hogy bebizonyítsa nekem hogy nem kidobott pénz volt az amit érte vizettünk ki az idény elején.4 parádés góllal eldöntötte a továbbjutást.1-et lõtt 30 méterrõl 2-t 25-rõl egyet pedig az 5-ös sarkáról.szóval fantasztikusan játszott.Eddigi meccsein nem nagyon lövöldözte a gólokat bár azért lõtt 6-ot de csak elvétev igaz nem játszott minden meccsen.Túl vagyunk az idény legnagyobb és legjobb meccsén.Megmondom õszintén nem gondoltam hogy3-1 után továbbjutunk egy felforgatott csapattal de hálistennek a fiúk kitettek magukért.Mostmár akármi lehet az idényben el tudok képzelni a fiúktól mindent.
Bocs srácok ha hosszú voltam de ezt le kellett írnom mert nem semmi meccs volt.

zaki
kitartás cimbora <#nyes>

sideris
Kösz Mester! Azon vagyok!!!!

gabber_saviola
hajrá Sideris

sideris
Látom,mindenki úszik a sikerekben,csak én nem...bakker 1 ponttal megyek aMilán elõtt de sztem megszopat a gép,pedig csak 3 meccs van hátra!

zaki
ja, és még veretlen vagyok ebben az évben... 😄 olyen még sose volt, hog ynem kapok ki 1 évben egyszer se <#wow2>

gabber_saviola
képeket Zakéé <#smile>

franco
hajráhajrá képet😄

zaki
mingyá végzek a 7. szezonommal... a bajnokságot most nyertem meg 4 fordulóval a vége elõtt, 3-2-re vertem a barcát, spanyol kupa döntõben is valszeg ott leszek, a bl döntõt meg a cselzivel nyomom... eddig összesen 1 döntõt veszítettem el, pont a cselzi ellen a bl döntõt még 2006-ban... jó lenne visszavágni nekik...

franco
nemár hogy megint lemaradtam rólad...

mivel töröltél egyet nem írta ki h 1 új üzenet

gabber_saviola
itt vok csak nhl06-oztam <#smile>

franco
modot hívjunk vagy csak házigazdát? <#smile>

franco
holnap lesz idõm FM-ezni analízis elõadáson <#vigyor3>

más. remélem gabber holnap nem fexel ien korán

zaki
nekem sem volt rá pénzem az elsõ évben, szal úgy vettem meg 17m fontért kb a játék kezdésénél, hogy csak 2005 nyarán jött.

onlybarca
jah csak még nincs annyi pénzem elso évben meg nem akarok eladni senkit. Megprobálok triplázni és utána talán lesz rá keretem

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

csak egy kérdés! honnan tudom leszedni a legújabb 2005-ös átigazolási frissítést és mi a címe?
próbálta már valaki?

20227!

van

BUDA > miskolc.

zaki
aztamindenit <#eljen><#worship><#wow2><#smile>

sideris
nyugi,nekem a Milán a kis mumusom....1szer vertem õket,kb 10szer szopattak,sokszor egyetlen kapuralövéssel....

Sysfox
Zakinak: <#beka2>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

saviola83
Nem tudom neketek van-e mumus csapatotok a bajnokságban de nekem van.A malaga kiejtett a kupából kettõs gyõzelemmel most meg megszakította a 3 hónapos veretlenségi sorozatomat.Nem tudom de ezek lefociznak engem.Bár most egy kis hullámvölgy is van mert a bl-ben kikaptam a juvétól nem sokára visszavágó.

Sysfox
Grat! Jól állsz!<#taps>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

sérült de sochaux ellen már játszhat ^^

BUDA > miskolc.

zaki
csõ

asfa
na lépek yo8 all és további jó fm-ezést

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
és hol van Waltner Love? 😄

sideris

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Asszem ezt nevezhetjük izgalmas végjátéknak.....

róth feri nagyon jól játszott 4-bõl 3-szor õ lõtt kapura

BUDA > miskolc.

zaki
vedd meg Cristiano Ronaldot, nála nincs jobb szélsõ 😊

onlybarca
Na megvettuk sneijdert a jobb szélre.

asfa
hali gabber

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

inkább jött, ingyér

BUDA > miskolc.

onlybarca
grat és bapti mennyiért ment?

BUDA > miskolc.

franco
engedd szabaddá a fantáziádat. mintha tényleg egy csapat öltözõjében ülnél

általános tipp nincs. linkeltek már ide olyan taktikát hogy azt mondtuk többen is hogy beteges
mégis sikeres

De mégis milyen elveket kövessek? Csak úgy nagyvonalakban...

MainDuck

onlybarca
köffi!

gabber_saviola
köfi Zakéé

szijamija

BUDA > miskolc.