Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Kölnben tavaly megvolt a bajnoki cím?

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Magic Boy
Nemrossz!
Vannak olyan cseréid akik megérdemelnék a bizonyítási lehetõséget!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

franco
na látom Te se ma kezdted😊

kranjcar és pazzini megérdemelne egy helyet a kezdõben

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

cory11
kölnben ez a kezdõ 11em:Barreto,Spector,Andreasen,Van den Borre,Nigel de Jong,Norregrad,Guarin,Mokoena,Roncatto,Podolski,Bojinov
cserék:Issakson,Khaziasvili(nem biztos hogy így kell írni a Rangerstõl igazoltam),Scullion,Krajncar,Lammers,Pazzini,Baros

cory11
üdv gabber

zyndar
hi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

gabber_saviola
<#wave> üdv managerek!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

cory11
a haverommal az volt a kikötés hogy kedvenc csapattal nem lehet lenni így nem a Fradit irányítom õ pedig nem a Lokit.

cory11
a kölnnel a 4. szezonomat nyomom és BL csoportban a 2. vagyok az inter mögött a fener és a real madrid elõtt. a bajnokságban 3. vagyok de a 2. egy meccsel az 1. pedig két meccsel játszott kevesebett és ha mind a kettõt nyerem a kkor elsõ vagyok.

zyndar
vagy báttyott

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
disznó.... szegény öccsöt szadizni 😄

cory11
szerintem õ is agybajt fog kapni amikor megtudja hogy kiket igazoltam ingyen.már mindketten kifutottunk az átigazolásbõl és szerintem nála mindenkit leigazoltak akiket én igazoltam.

franco
ehh, tesóm amikor kezdõ volt nyomtuk 03/04-et helyi hálón. csak lesett mien pléjereket veszek ócsóért.../roncatto etc/

cory11
hy mindenki.
A tanár újra engedélyezte az sg-t és itt vagyok.
a haverommal elkezdtünk külön-külön egy szezont az újpesttel és meglátjuk szezon végén hogy ki végez jobban.(szerintem én fogok mert még kezdõ a srác)😊

franco
koránkelés rulz

<11kor szokt>

DONGUBA
beletek is bazz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
/off: van NHL East Side Hockey Manager 2005bõl beta demo sigames honlapján :on/
szanics
aztat!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

zyndar
Pálinkás yo reggelt!

franco
igen.

és itt székel franco, d4 t4k3r...

Láma!
sry😄
de érdekel a játék,csak kevés a gép hozzá

gabber_saviola
😄DDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
és jo8

Láma!
jo8 topik-e??😄D

jah,csö mindenki.

gabber_saviola
yo8

franco
jó8 és htx Grusi nevében is😄

Clement
Most olvasgattam a Fifahungaryt és találtam egy progit ami megoldást jelent a napokban felmerült problémára a váltakozó hátterekkel kapcsolatosan, nem próbáltam még ki, de minden le van írva a mellékelt text fileban,bár sajnos angolul.Fifahungary címe ld. fent! És akkor mostmár tényleg mindenkinek jó éjt! 8)

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

Rudee
Bajnoki tabellán egyenlõre meglátszik, hogy a nemzetközi porondon már nem érdekelt a csapat. Nemsoká rakok be néhány képet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
nem gyenge 😄DDDDDDDDDD

minek? hö?:o
franco
htxvm😄

franco
nézzétek meg a ki van fennt legtovább topikot

hogyne lenne? 😊
gabber_saviola
😄

franco
egész nap tanultam megérdemlek egy kis pihenést

franco
jawoll

gabber_saviola
yo8

Shotogan
Köszi.Közben sorsoltak az UEFA kupában,a Genclerbirglit kaptam,õket remélem meg tudom verni! yo8 mindenkinek én is megyek aludni

gabber_saviola
yo8

Magic Boy
Na megyek én is aludni!
Jó8 mindenkinek!<#wave>

Magic Boy
Grat!

gabber_saviola
yo8

Shotogan
Ez pedig az utolsó kép,a bajnokság jelenlegi állása.Érdemes megfigyelni az 1. és a 6. helyezett közötti pont különbséget!

Clement
Jó éjt minden kollégának!

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

Shotogan
De hazai pályán még mindig jól megy!

Shotogan
Az idegenbeli taktikám még mindig akadozik:

Shotogan
Na itt van az utóbbi pár nap termése képekben.Nem sikerült a csoda,a Milan rendesen megvert minket,a BL csoportkörbõl nem jutottam tovább,de az UEFA kupában legalább folytathatom.Szóval a Milan elleni meccs:

gabber_saviola
tessék : #34276

Ó, milyen rendi 😄
onlybarca
Gabber de melyik izét válasszam hogy ugy mutassa mint neked!

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.