Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szar Bayern, szar Bayern :)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kiscsapatok managerei figyelem! Konrad Nowak fiatal,tehetséges, lengyel (eu-s!) csatár már az elején potom 20k fontért megszerezhetõ. Remélem újat mondtam....<#vigyor>#vigyor>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nátom kivel voltam mikor elmentél, de nemrég volt egy jó kis mentésem a celtával. pár napja kezdtem egyet a tottenhammel, de nincs idõm foglalkozni velük. viszont lehet majd nyomok egyet a feyenoorddal úgy, hogy csak az 1. évben igazolok, aztán soha többet
most kivel nyomod?(azért kérdezem mert kb 3 hónapja nem voltam itt a fórumon mivel nálunk a suliban le volt tiltva az sg és így most zavaros hogy ki kivel van)
sztem rio ferdinand a legjobb, 2. ujfalusi
eddig 1szer volt olyan, hogy nálam volt egyszerre torres,cavenaghi,podolski,pazzini
1.év:bajnoki cím a Bundesliga 2ben kupából kiestem
2.év:4. hely a bajnokságban kupából kiestem
3.év:2. hely a bajnokságban kupában döntõs voltam az U19 bajnok
azé annyira nem kell sajnálni, csak mértékkel nyomom😄
1. év: bajnok a Second Division B2-ben
2. év: középcsapat a Second Divisionben (de kupagyõztes)
3. év: 3. a Second Divisionben, így épphogy feljutó (nagy küzdelem volt)
4. év: most van, épp kiesõhelyen vagyok a primera divisionból 😊
Idén 2 gyõzelem 1 vereség a mérlegem 3 foduló után a bajnokságban és mentem 1 kört a kupában!
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
most csak egy bajom van:az hogy sok gólt kaptam pedig tavaly is ugyanez a védelem játszott és mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban.