Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
nálam alig rúgott gólt pedig ha valamelyik csatárom sérült volt õ kezdett.De nem teljesített jól ezért igazoltam le Pazzinit és Barost.
tegnap folytattam a Kölnös mentésemet.A téli szünetben eladtam Konét,Mansizt,de Clert és Budisával szerzõdést bontottam(õk nem is játszottak nálam ebben a szezonban).Nyáron érkezik Kompany,Yakubu,Montolivio,Cagara mindnek lejár a szerzõdése.Elsõ vagyok egy ponttal vezetek.A BLben a Barcat kaptam a csoportmeccsek után.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Néztétek a meccset?
Cselszki megérdemelte, hogy ilyen góllal essen ki (lehet emlékezni, hogy Barca ellen hogyan jutott tovább).
Még a PSV kiverné a Milan-t. Megint érdekes semmirevaló csapatok lennének a döntõben. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Van 3 menedzser asszintens a csapatnál, hol tudom megváltoztatni hogy ki legyen az "elsõszámú"?
Holnap remélem, a Szentes megfingatja a Lokit! 😄DD
Szasztok, joccakát!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
jó8 mindenkinek!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.