Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Hail All!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

onlybarca

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

onlybarca
na elkezdtem az osasunával!
háát... nehéz szezon lesz az biztos. Pénz:2.8 m €. Igazolásokrol majd mutatok képet.
Amugy bodnárrol valami vélemény egy kiesõ jelölt csapathoz jönne!

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

szanics
Idegenben lõtt gólok. Szerintem is marha igazságtalan, fõleg a hosszabbításban... Így nincsenek egyenlõ feltételek, mázli kérdése az egész.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Mi volt undorító a Sporting meccsen?
Ehhez hadd fûzzem hozzá, hogy Bierofka egy undorító csít (ez nem csítpléjer, õ maga egy nagy CSÍT), öt (igen 5, five, fünf) éve RAJT-CÉL gyõzelemmel nyerte meg a serie a legjobb játékosa díjat, egyik szezonban 9.9-es átlagot produkált 40 meccsen. Röhej.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

HT Miskolc
Magyarítás 93.89%

letölthetõ az újabb állapot, Lord Frankie, Marco VB, daze és anddex szíves közremûködésének köszönhetõen...

http://fmhungary.uw.hu/download.php?view.117

http://www.fmhungary.com

szanics
Na azt meg hogy sikerült? Wales-i premier liga?

szanics
Hát kapják be, ez mekkora szar már!
De mondjuk az érthetõ, hogy az FA a bajnokságban elõrébb végzõ csapatot részesíti elõnyben.

DONGUBA
nekem volt lyan hogy bajnok voltam premier ligaban es nem indulhattam a bl-ben csak az uefaban

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

franco
igen az ötödikek ott szoktak indulni😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Tono34
Úgy tudom, hogy ha a Pool nyeri a BL-t, de 5. a bajnokságban akkor UEFA kupa.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

franco
abból megy a balhé, hogy egy ország sem delegálhat 4nél több csapatot. ha a pool nyerne és a bajnokságban csak 5., akkor az FA dönt h a pool v az everton megy. már tegnap bejelentették, hogy az everton.

franco
hajrá!

cory11
hali mindenki
tegnap még sikerül megszerezni Bovo-t õ is nyáron jön így aztán nagy lesz a versengés a kezdõbe kerülés miatt.nálam Andreasen nagyon jó középhátvéd nem tudom hogy az érkezõk közül ki tudja valaki szorítani mert eddig akárkivel összehasonlítottam mindenkitõl jobb volt.tegnap összecsaptam a Barcaval:hazai pályán 3-1re nyertem idegenben pedig 4-2re.nem hittem volna hogy továbbjutok.a következõ körben a Roma lesz az ellenfelem.a bajnokságot vezetem a Schalke elõtt utána van a Dortmund meg a Bayern.a Dortmundot bajnokin 3-1re vertem a kupában 4-1re.bajnokin a Bayernnel 0-0ás döntetlen.remélem meglesz a bajnoki cím mert a három rivális ellen kettõvel már játszottam, de még megyek Schalkéba.hirtelen ennyi majd még jelentkezem.
FM FOREVER!!!!!!!!!!!

szanics
Ezt akkor nem értem. Az UEFA honlapja szerint pedig igen 😊

Íme...

(elsõ sor, TH vagyis title holder egyenesen a csoportküzdelmekben)

franco
csõ

franco
nem

szanics
nacsõ! 😄

szanics
Na de a címvédõ mindenképp megy, am I right? 😄

gabber_saviola
ehh 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franco
tökjól elvitatkozom magammal...

franco
hallom moszkvában megdobták a kapust.
mostanában divat volt hogy a jogosnak tûnõ óvásokat is elutasítják. most jó lenne ha nem így lenne.

franco
azt sem tartom amúgy korrektnek, hogy az FA a BL-döntõ elõtt bejelentette hogy ha a liverpool nyer is akkor is az everton megy a bl-be....

franco
elég meredek amit mondasz...

Rudee
Én csak azt nem értem, hogy miért nem 11esek jöttek. BLbe nem számít idegenben lõtt gólnak az, mikor a hosszabbításban gólt lõnek a vendégek. Az UEFA nem szokott eltérõ szabályokat alkalmazni a 2 kupába.

Szar Bayern, szar Bayern :)

franco
láttam a tegnapi milan meccs után a mai sporting meccset.

undorodom az egésztõl.

franco
<#wave>

gabber_saviola
yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Na megyek aludni!
Jó8 mindenkinek!<#wave>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Grat!

franco
nem értem mi az isten fxstáért szerez mindig az a csapat gólt a hosszabbításban amelyiket utálom<#mf3>

franco
jó pénzért mindent...

szanics
Babossal mi van? 😞

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco

franco

franco

franco
jah
az edzésem nem jó 5.0.5höz, a taktikáim sem, és már megszoktam ki hol van és mennyibe kerül

McFrost
Egyetértek!THX!

Magic Boy
Becsülettel helytáltál(már UEFA se lessz szerintem)amihez gratulálok!

McFrost

Magic Boy
Grat!

Franco: van valami oka, hogy azzal tolod?
franco
lol elég hamar meglett😄

McFrost

franco
mini-image van hozzá.
hogy hol azt majd az okosok nemsoká megmondják

én 5.0.2 párti vok

Sziasztok! 5.0.5-höz van már Crack? És ha igen akkor hol?
szanics
Szerintem jó, sokkal több dologra kell figyelni ugye meccs közben, mint az FM-ben. Az edzések beállítása is marha aprólékos, a taktika meg végképp...
Szal jó.