Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
looooooooooooool😄😄😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
lol ne szállj már át a magas lóra pls

Terminátor14
talán mert 7 ember nem játszhat meccset, akkor le kell fújni...Emléxem az RTWC 98-ben elég sok meccset buktam így...

CSAK a Fradi

franco
collinát meg szinte lesmárolják mindig és fordítva...
ésakkor?

JackDaniels
Ha egy percet is vezettél volna, akkor nem mondanád, hogy túlzás, hidd el.

\"Never say never!\" W Churchill

Hopp, ezt viszont nemtom láttátok-e, most volt dunatv-n összefoglaló, amikor a horvát bíró kiállította a sopronit, amikor indult lefele, megpaskolta a hatat... Azert ez mar tenyleg gyanus egy picit 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Terminátor14
Mért, a Peti nem hajtott? Nem tudom mikor futott utóljára ennyit...

CSAK a Fradi

franco
ez is túlzás de van alapja😄

JackDaniels
MIért lett volna vége a meccsnek?????

franco
ezekután megkettõzött erõvel hajtanék...
/ugye itt beszélhetünk errõl mert 40%ot se nyújtanak/

JackDaniels
A spori csak adta a lapot, azért amiért lapot kell adni, miután a fradistáknak elõntötte a szar az agyukat. Az a baj, hogy a magyar bíróknak meg kell alkudniuk, mert ha a szabályok értelmében vezetnék a meccseket, akkor minden egyes bajnoki így nézne ki mint ez a kupa döntõ.

Terminátor14
jó persze, ez kicsit túlzott kijelentés...De már nem tudok másra gondolni.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Petiben szerintem az is bennevolt, hogy ha kiszórják Õt is, akkor vége a meccsnek....
Egyébként gondolj már bele pls...Rólad ítélnek egy teljesen jogtalan büntetõt, és ezzel válik biztossá a csapatod veresége. Nem túl kellemes.

CSAK a Fradi

franco
jó ismerjük egymást érted...

franco
de hangulatkeltésnek jó...
olyan magyaros ez. nem veled van bajom, csak azzal hogy ez magyaros...

Neki még kettõ is kevés lett volna... Milyen belépõket produkált már??

franco
Edu-tizit néznétek inkább...

Terminátor14
mijaz? Nem én találtam ki.

CSAK a Fradi

JackDaniels
AZ hogy ugatott Szûcs is meg a nagyarc Rósa is, abban biztos vagyok. De a sporik tévednek ilyeneket, sõt nagyobbakat is angliában, spanyol és németországban is, de ez nem indok arra, hogy egy csapat ámokfutásba kezdjen. Külföldön nem is divat. Ezek a mi "sportembereink" mentálisan nullák. Nekik nem ugatni kell, azt majd megteszi az edzõ, nekik játszani kellene. Az is szép volt, hogy az az ember, akinek példát kellett volna mutatni, nyugtatni a többieket, az volt a legnormálatlanabb, neki 2piros lap is kijárt volna. Lipcsei "Lófejû" Péterrõl beszélek.

Terminátor14
nem hiszem, hogy Lászlónak félnie kéne...õ nem rossz edzõ. Ami történt, az a csapat és a bírók hibája...ÉS hidd el, TE sem tudnád megemészteni...

CSAK a Fradi

franco
pfff...

amúgy ték

Terminátor14
így van...
Én csak azt nem értem, miért kellettek ezek a horvátok?? Azért furcsa, hogy a Soopron kérte...

CSAK a Fradi

Megjegyzem, Huszti még azelõtt föléemelt, mielõtt észrevette volna a lengetõ partjelzõt. A többi igaz.

franco
az utóbbi pár hétben annyi fasságot hallottam/éltem át hogy ez valahogy nem tud meghatni...
és egy felnõtt profi sportoló nem tudja EZT megemészteni? mi történt? buktak egy meccset...
ja, és megbuktattak egy edzöt...

Terminátor14
sima meccs volt 0-2-ig, a Fradinak volt 7 helyzete, a Sopronnak 2...
Egy dolog tetszett, de az nagyon...Mikor beállt Udvarácz, szóltam fateromnak, hogy ebbõl potya lesz.

CSAK a Fradi

Terminátor14
egy tizit...igen, meg elõtte Husztit állította meg lesen, ami egyáltalán nem volt az...Ha ez nincs, akkor eleve úgy kezdõdik, hogy 1-0 a Fradinak...Aztán a tizi...Hát ilyen tiszta szerelést nagyon ritkán látni. ÉN nem szeretem a Lipcseit, de ez akkor is bravúros, gyönyörû szerelés volt, erre meg büntetõt ad a spori. Rósát azt se tudni, hogy miért állította ki, Szûcsnek meg pirosat ad reklomálásért (meg állítólag Rósát is ezért lõtte ki)...Asszem ez már nem egy hiba..
Ja és tudom ,hogy a fociban nincsen ha, de azért ezt le kellett írnom

CSAK a Fradi

Különben is 2-0-ig sima meccs volt.
Nem a bíróra kell fogni a vereséget.

Ez a fradi nagyon szánalmas!!
Nem tudnak veszíteni.
Gyülevész csapat.

Lehet, picit indulataim miatt elfogult vagyok, de veled értek egyet. Nomeg ez a "tiltakozás" elképesztõen "unprofi" viselkedés.

JackDaniels
A sporinak 1 hibája volt a meccsen. Elnézett egy tizit. Ettõl még nem kellett volna fradistáknak ámokfutást rendezni, meg ugatni.

Terminátor14
teljesen egyetértek a játékosokkal...Ez egyfajta tiltakozás a bírói hármas ellen. Ilyen SZAR játékvezetés talán még KÖBENVHAVN ELLEN SEM VOLT...EZ kész.

CSAK a Fradi

De ott nincs a 3 fradi és 1 soproni piroslap 😄

Magic Boy
FTC 1-5 Sopron
G.: Lipcsei (49.), ill. Tóth M. (12.), Bárányos (38.), Balaskó (44., 11-esbõl, 57.) , Horváth A. (72.)

<#vigyor5><#hehe><#eplus2><#nyes>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Iszonyatos egy paraszt csapat ez a fradi, eddig nem utaltam oket, de mostmar teszem. Ki sem jonnek atvenni az ezustermet, ROHEJ.
Bar teny, hogy ez a biro elkepeszto volt, talan meg is volt kenve, de akkoris bazm, verfurdot rendeztek ezek a mocsok paraszt zoldek...

robotnyk
pff, megnéztem livescoreon 😄
játszik a fradi! játszik a fradi! 😄

franco
MÉG nem...😄😄😄

Magic Boy
Leigazoltad?

franco

Magic Boy
Érdekes a játékban majdnem mindig leigazolja a Manchester United!

JackDaniels
A ManUtd-tõl nem fog eljönni, ott 55000-et keres.

Magic Boy
Nekem is csinálsz 1-et?

Magic Boy
<#wave>

gabber_saviola
yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Akkorjó. Yo8 Nektek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
persze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Tegnap nyomtam róla képet láttad?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
ott van Pezzarossim is 😄DDDDDDDD YESSSSSSS

McFrost
AZ Gõzmaar!

McFrost
Tuncay Sanlit igazold le !QRVA JÓ!