Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
újrakezdéshez ajánlom a Parmát csítigazolás nélkül
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
CSAK a Fradi
A mai nap során meggyengült a Ferencváros kerete 😞 Volt egy 17 éves kapuosm, aki nem volt rossz, de nála jobb a Kiss (16 éves lett nemrég), ezért ezt a kapust 1 millió fontért elvitte tõlem a Bröndby...Ami ennél sajnálatosabb, az az, hogy Leandronak lejárt a szerzõdése, és nem fogadta el a 3800 fontos heti fizetést megtoldva minden prémiummal...Inkább eligazolt az MTK-ba, ahol 1200 fontot keres...😞((( Hozzá kell tennem ,hogy nagyobb csapatba akart menni, bár semmi baja nem volt velem...
CSAK a Fradi
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szegény köcsög horvát NEM MERTE kiállítani Lipcseit, mert attól fosott a Kapa kiállítása után, hogy még kettõ kiszóratja magát, lefújják a meccset, õ meg nem kerül élve haza.
Lipták két kézzel lökte el a bírót, és NEM KAPOTT ÉRTE PIROSAT!!! Azért a Peti ravkós gyerek, kurvára tudta ezek után, hogy bármit csinál, nem fogja kiküldeni a bíró!
Na ezt nevezem én úgy, hogy a játékvezetõ kezébõl kicsúszott a mérkõzés...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Collina kb. szemberöhögte volna a Dinit, aztán ment volna tovább a meccs.
Nahh, én lépek aludni, holnap mennem kell olaszra 😞
bye all
CSAK a Fradi
Jóéjt mindenkinek!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Van möghöttem jópár meccs, ami alapján ezt mondom, nem pedig okoskodni akarok.
\"Never say never!\" W Churchill
\"Never say never!\" W Churchill
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?