Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
thx

robotnyk
5.03as patchben van adatbázis update
gabber_saviola
mert kell a változatosság ........ (feltéve ha jó írtam le) 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bigfoot
erre légyszi

Miért kellett kicserélni a bannert ? A másik jobb volt.

derley
ezek alapján mit mondasz?

derley
és õk mentek a BL megnyerése után:

derley
mivel õk jöttek a BL megnyerése után:

derley
ennél szarabbak voltak...

bigfoot
hogy lehet adatbázis frissíteni?
pl hogy a chelseaban a mostani keret legyen !

franco
ezekkel Te BL-t nyertél?? fogadd meleg gratulációmat...

újrakezdéshez ajánlom a Parmát csítigazolás nélkül

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

derley
most azon gondolkodok, hogy kezdjek egy új játékot ahol nem igazolok csít-játékosokat, vagy folytassam a Bl-gyõztes gárdávál. Ami egyébként így néz ki:

gabber_saviola
<#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

derley
Hello Mindenki!

thanx
Terminátor14
bemész oda, ahol a tabella van és ott bal oldalon a játékos statra kattintasz...aztán jobb oldalon felül kiválasztod a gólokat és már látod is

CSAK a Fradi

HI!van e valami olyasmi,ahol a góllövö "verseny"-t összesitve tudom böngészni?v csak külön minden játékosnál?
Magic Boy
<#wave>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Terminátor14
hali all!
A mai nap során meggyengült a Ferencváros kerete 😞 Volt egy 17 éves kapuosm, aki nem volt rossz, de nála jobb a Kiss (16 éves lett nemrég), ezért ezt a kapust 1 millió fontért elvitte tõlem a Bröndby...Ami ennél sajnálatosabb, az az, hogy Leandronak lejárt a szerzõdése, és nem fogadta el a 3800 fontos heti fizetést megtoldva minden prémiummal...Inkább eligazolt az MTK-ba, ahol 1200 fontot keres...😞((( Hozzá kell tennem ,hogy nagyobb csapatba akart menni, bár semmi baja nem volt velem...

CSAK a Fradi

gabber_saviola
he-he 😄DDDDDDDDD

Magic Boy
Ja-ja nekem is ez a bajom!

McFrost
Itt basszátok meg mindig csak éjjel van élet, én meg akkor nem érek rá!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Please
franco
szeva!

franco
pont úgy
sehogy máshogy

McFrost
Hail All!

HI!azt hallottam,h edzési feladatokhoz hozzá lehet rendelni edzöket.Hogyan????csak kipipálom az összes edzöt v valahogy máshogy?HELP irjatok.köszi
franco
háhi

gabber_saviola
hi áll<#wave>

Magic Boy
Ebben igazad van!

szanics
Figyu, Jack! Attól tartok, hogy túlságosan véded a játékvezetõt, elmondom miért.
Szegény köcsög horvát NEM MERTE kiállítani Lipcseit, mert attól fosott a Kapa kiállítása után, hogy még kettõ kiszóratja magát, lefújják a meccset, õ meg nem kerül élve haza.
Lipták két kézzel lökte el a bírót, és NEM KAPOTT ÉRTE PIROSAT!!! Azért a Peti ravkós gyerek, kurvára tudta ezek után, hogy bármit csinál, nem fogja kiküldeni a bíró!
Na ezt nevezem én úgy, hogy a játékvezetõ kezébõl kicsúszott a mérkõzés...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Mint azt a Fradi-topikban is írtam: az a játékvezetõ, aki egy kupadöntõn, a 3x. percben kiállít egy olyan játékost, aki pedig általában nem egy reklamálós fajta és köztudottan az értelmes labdarúgók közül való, az egy erélytelen pöcs, és nem való játékvezetõnek.
Collina kb. szemberöhögte volna a Dinit, aztán ment volna tovább a meccs.

szanics
Nem is jöhettek ki, de a helyükben én sem vettem volna át!

szanics
Jó estét! Megnézem a szájkaratét. Aztán ha Fradi-meccses, akkor beszállok 😄

gabber_saviola
milyen szájkaraté volt itt ........😄

gabber_saviola
ehh 😄

gabber_saviola
páj

robotnyk
7-0 a vége
Magic Boy
<#wave>

JackDaniels
Nah yo8 mindenkinek!<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Jah, ez van.

franco
bye 4ll

Terminátor14
ohh bocsáss meg, tévedtem...
Nahh, én lépek aludni, holnap mennem kell olaszra 😞
bye all

CSAK a Fradi

franco
Arsenal-Everton egyelõre 6-0...

franco
meguntad?😄😄:

yó8

Magic Boy
Na mentem aludni!
Jóéjt mindenkinek!

JackDaniels
Nem szállok, de alacsonyabb osztályban is ez van. Sajnos van nem egy ilyen tapasztalatom.
Van möghöttem jópár meccs, ami alapján ezt mondom, nem pedig okoskodni akarok.

JackDaniels
Eléggé rosszul ismered a szabályt! 7emberrel még lehet meccset játszani, ha egy csapat létszáma 7játékos alá csökken, akkor kell véget vetni a meccsnek. És a 7játékos közül 1nek kapusnak kell lennie, mert kapus nélkül sem lehet meccs.😊

Hat a fradistak hatat nem paskolta meg a biro, ennyi 😊 lebróztak 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?