Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
én mondjuk Vaart-ot 60ért se adtam a Barcának 😛PPPP
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Srácok! gyorsan,plíz,Ti mit csinálnátok? 8.44-gyel nyomta a szezont,és mindig amilán vert meg....de jöhetne cristiano ronaldo...nos? VÉLEMÉNY???
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Csáko mindenkinek!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A következõ szezonban mindenképpen a BL-re megyek rá mert eddig mindig elvéreztem a legjobb 8 között.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Különben GRAT!! nem semmi amit csináltál a wolsburgal<#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gabber: Nem kéne az edzéstervbe pihenés? Vagy így is elvannak?
Hogyan kell beálítani azt hogy meccs utáni napon pihenés???
BUDA > miskolc.
Mentés nuku:c
Na mind1 onlybarcas névvel kezdek egyet a real-al. Az lenne a kérdésem h. mennyiért vettétek ti meg henry-t?
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
- 5.0.5. patch telepítés
- clone cd egyéb virtuális meghajtók uninstall
- daemon tools legújabb verzió (origó szoftverbázis) telepít
- mini image bemountol
- play
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
egyetértek.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Kezdtem egyet a milannal. A barátságos meccseket egy kupával kezdtuk és a kupadöntõben a Chelseat vertük 1-0 ra. Utána elmentem szabadságra. Eközben a barátságos meccseken elég siralmas volt a csapat. A szabadságrol visszatérve a Chelsea ajánlata fogadott: Shevchenkot vinné 45.5 m€-ért. Ezt elfogadtam. Ebbõl a pénzbol került a csapathoz: C.Ronaldo (18.75m€😉; Sneijder(9.75m€😉 és Podolski(15m€😉. Igy néz ki a kezdõcsapat:
DIDA-Jankulowski;Nesta;Stam;Kaladze-C.ROnaldo;Sneijder;Kaká;Pirlo-Inzaghi;Podolski.
Jah és berlusconi megvette Valerónt.
köbenhavnbol átmentem manchester citybe,mert hivtak szal most ott probálok szrencsét
keret eléggé átalakult majd nyomok szkrínt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
MainDuck
A nyílak zöldek de mintha a tulajdonságok nem nõnének, de lehet csak rosszul emlékszem most csináltam magamnak képernyõprintet.
MainDuck