Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sideris
kire gondolsz Kanál?

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

sideris
grat,de nem erõltették meg magukat a fiúk 😛

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

grat még mindig kurvajó vagy 😄 <#eljen><#eljen>

BUDA > miskolc.

ahogy elnézegettem a képeket láttam fontban tolod na az ötödéért megvehetted volna a legzsírabb cserecsatár zsenit <#smile>

BUDA > miskolc.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sideris
igaz,mert nekem sem rugott sok gólt a CSKA mentésemben,de talán ennyi idõsen tölteléknek jó...ugyanis 1 milláértjö 😛

kellemes keret waltner love nekem nem nagyon jött be -hiába van 17-es finishingje- csak a robi.. sry valakit kilöktem

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
grat , elég nájszos a keret

Wagner Love-ra én is kiváncsi leszek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sideris

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Na egy újabb szezon,ujabb probamegszopassam végre a milant....remélem velük már sikerül végre,ja és majd jön még Vagner Love....vélemény?

sideris
Ezek a mondatok melegítik az ember lelkét,jó egy ilyen társaságban nyomulni, köszi srácok,h segítetek!<#worship>

gabber_saviola
off

persze hogy érdeklödök, mert Te is ide és hozzánk tartozol

on

sideris
én kösz,h érdeklõdtél...kedves! 😛 ON Dellassal jól járt az AEK...sztem jövõre BLesek lesznek

zaki
ja igen, õt nem mondtam, õ is játszott nálam 2 évet, de eladtam jó pénzért a Liverpoolnak <#smile>

zaki
Dellas 2 évre az AEK-hez igazolt, ha már itt tartunk <#zavart1>

gabber_saviola
köszönöm szépen

ON

Trnoki koma
itt a keret. télen megy :pires,reyes,flamini,fabregas
télen jön:ryan babel,van der vaart,park ji-sung és talán baptista de õ nem hiszemmert nem lesz rá elég cipi

sideris
Kösz Zakker! ugy néz ki,sikerül Ledley Kinget meghódítanom!

sideris
extázis,nagyon nagyon nagyon....még a tvben is bent voltunk,ahogyan az egész várost átbuliztuk gyalog éjjel.....kocsik tetején dobolva és táncolva,meg persze rengeteg Ouzo és Metaxa fogyot...hjajj Istenem!<#vigyor4><#beka2><#vigyor5>

zaki
Kompany, Naldo, Heitinga, De Jong, Zuiverloon, Naldo. igaz, hogy mind nálam vannak, de télleg jóak <#zavart1><#idiota><#nyes>

gabber_saviola
off

hogy élted meg a 2004-es eb-t?

sideris
Mondjatok nagyon jó középhátvédet,aki 2008ban is jó még,és nem túl öreg!!!!!!!

gabber_saviola
csoki

sideris
Hello Boss

gabber_saviola
grat

nálam már mankóval nyomja raul gonzález blánkó, jah és névrokonom a srác mert blanco= fehér 😛

zaki
Raúl-Barca 2-0

már 34 éves, kezdenek visszaesni az értékei, de még csereként beszállva is maradandót nyújt<#eljen> idén már 7 gólos a bajnokságban 9 meccs alatt <#wow2> pedig tavaly 8at lõtt csak <#wow3>

zaki
Saja nagyon komoly... én játékomban pont az Arsenalba véd 😛PP

grat nagy vagy

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
<#wave><#eljen><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>

Sysfox
hali! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Nagy nehezen, de továbbjutottunk. Saja rohadt jól védett, legalább 10 ziccert fogott meg!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

zaki
az igen, jó kis játékosok, majd nyomjá be egy képet a keretedrõl, pápá

Trnoki koma
nah lépek mer +kell kötnöm egy biztosítást de még este jövök
jaeladtam pirest 1 hónap és jön van der vart,ryan babel és lehet hogy park ji-sung

zaki
CSOKI <#smile>

onlybarca
jah de az a 45 m € vhogy megenyhitett de sirtam mikor az elfogad gombra kattintottam.

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

csoki gabber P:

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
csokiall <#wave>

sideris
nyugodtan,egyetértek Zakival,és daniel carvalho is szenzációs!

Sheva
shevat eladni nem szép dolog <#ejnye1><#ejnye1>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Trnoki koma
akkor ellfogadom pires-ért az ajánlatot

zaki
add el sztem. Pires már nem mai gyerek, inkább a jövõbe tekints, igazold le Van Der Vaart-ot (meg Sneijdert is, ha tudod)

sideris
akkor nem kérdés,van der vaart szenzációs játékos!

Trnoki koma
ja el is akarom adni

Trnoki koma
segítsetek.van egy nagy dilemmám.pires a szezon elején nemjátszott jól és már kerestem neki csapatot decemberben vinné a manutd és helyére jönne van der vaart!!!!viszont pires az utobbi 5 meccsen szenzációs.most mit csináljak????????????<#conf><#conf>

zaki
qrva annyukat... <#shakehead>

majd a visszavágón kitömöd õket <#ravasz1><#smile>

Ljungberg jól nyomta 😛PP

Trnoki koma
így elbukni egy meccset<#boxer><#boxer><#violent>
buzi manutd elllen már a 30.percben 3-0 volt az állás.és a 91.percben egyenlítettek.
és akkor ne legyek ideges??
bár az vígasztalhogy már játszottam a lliverpool,manutd,cshelsea ellen és 11gyõzelem 3 döntetlen 0 vereséggel állok a tabellán

Trnoki koma
grat zaki<#eljen><#worship>

zaki
kijutottam az ebére:

zaki
többihez nincs edzés? pl kezdõcsapat, tartalékok, elõszezon, stb...

StephenKing
Petrov és Gambino a két kulcsember ha nekik megy akkor tuti hogy nyer a csapat.
Azt sajnálom nagyon hogy Klimowicz kiöregedett fénykorában egy idényben simán rugott 30-35 gólt.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

kellemes kis keret