Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Én már láttam múlt pénteken <#hehe><#hehe>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

lol, neked is sok sikert 😊
franco
kalappal /ezdeszarduma/

mindegy, én figyelemelterelésnek éjfélkor megnézem a Star Wars-t premiervetítésen^^

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

ehh, én holnap elektrotecnikából vizsgázom <#hehe>
szanics
gáz. nekem is kéne olvasni egy kiba unalmas könyvet, de keine lust...
és még játszani sincs kedvem! ebéd után dobok egy szunyát

úgy értettem, hogy gáz, hogy még tõlük is kikapunk 😊 ki is kaptam 😄
franco
péntek emelt közgáz megbasz
tanulni meg nincskedvem

franco
én úgy látom mintha ki is kaptál volna...

mé vaty szarban?:o
egyébként vicces volt a feröeri Royn elleni felkészülési meccs 😄 kicsit megijedtem azé, hogy tõlük is kikapunk (múlt évben hazai pályán 4:1-re veertük õket 😄)
franco
náá mozst szarban vaok nincs kedvem firkálgatni

Tono34
Én még csak 514. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

franco
Szanicskoma megválaszolta

szanics
Franco már biztosan készíti a 6000. megszólalás grafikáját... 😄DD

?
franco
<6000>

a kupában az jáccik 😊 (jáccott 😄😄😄)
franco
egészen tûrhetõ védelem

gondolom 2 alkalommal amikor sokat kaptál a B csapat tolta

Meccseim 2005/06-ban:
franco
izgi a bajnokság....😄

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
milyen a taktika amit kuldtem?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gabber_saviola
Nah ez nem volt egy unalmas meccs ..... nem gyengén izgultam így korán reggel

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

robotnyk
Tono34
3. idényem a Honvédnál és még senkinek nem kellett pihennie, de jó tudni.

Mit változtatnátok, hogy jobb legyen?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Szerintem az a jó, hogy ha a szaggatott vonal közelében van.
Nálam általában csak meccsen szoktak lesérülni.

szanics
Igen, az a jó, ha minél magasabb, viszont Grusinak abban igaza van, hogy minél magasabb, annál fárasztóbb, és hamarabb jelenik majd meg az az üzenet, hogy xy elfáradt, pihentesd.
Úgyhogy ez nagyon penge, csak rotálj rendesen! ;-)

franco
sztem is minél magasabb annál jobb...

HI! TONO edzéstervével kapcsolatban--miért gáz ha magas a piros csik???az az összesités,az a jo ha magas v nem,miért fárasztó pihenés van!profi játékosoknak az a munkája h edzésre járjon.Vagy??????
franco
Mi is az a metál? A legegyszerûbb módon úgy írhatjuk le a különbözõ stílusokat, ha vesszük a következõ alaphelyzetet: Egy gonosz sárkány elrabolt egy gyönyörû királylányt, és egy hõs lovag a megmentésére indul. Mi történik?

HEAVY METÁL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt.

GRIND METÁL: A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik.

POWER METÁL: A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdõ közepén szerelmeskednek.

TRASH METÁL: A lovag megjelenik, legyõzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi... gyorsan, és önzõn.

FOLK METÁL: A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedûn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik.

VIKING METÁL: A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas csatabárdjával megöli a sárkányt, megfõzi, majd megeszi, halálra erõszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti, mielõtt elmenne.

DEATH METÁL: A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a királylányt, õt is megöli, majd távozik.

BLACK METÁL: A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély elõtt análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a vérébõl, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély elõtt karóba húzza.

GORE METÁL: A lovag eljön, levágja a sárkányt, a beleit kiteregeti a kastély elõtti mezõn, magáévá teszi a királylányt, megfojtja, magáévá teszi a holttestet, fölvágja a hasát és megeszi a belsõségeit, harmadjára is magáévá teszi, a holttestet felgyújtja, majd végezetül negyedjére is magáévá teszi.

DOOM METÁL: A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyõzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja õt és a királylányt is.

PROGRESSZíV METÁL: A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély elõtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, újabb gitárszólót ad elõ, amibe a konzervatóriumban végzõsként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik, és a HEAVY METÁL lovag keresésére indul.

GLAM METÁL: Az érkezõ lovagot meglátva a sárkány röhögõgörcsöt kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörû rózsaszínre festeni a kastélyt.

INDUSTRIAL METÁL: A lovag zsíros, fekete bõrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobóemberek kikísérik a meseerdõbõl.

KERESZTÉNY METÁL: A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnõ "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság elõtti szexben."

franco
elõre is elnézést az offért de ez túljó😄

franco
jaja csinál iet
de én mindig észreveszem 😄

franco
hi

gabber_saviola
yo reggelt managerek

Tono34
BL selejtezõ körben vmi izlandi csapatot kaptam.

Tono34
Néha csinál olyat a gép, hogy cserénél mást tesz be mint akit akarok (vagy csak nem voltam elég figyelmes) és jobb oldali középpályásnak tettem be.

Az igen, Uhrin Ádám miért kapott egyik meccsén 1-est? 😄DD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

nagyon fárasztó és sérülésveszélyes 😞
a piros csík nem jó, ha ilyen magas...
Amúgy hihetetlen: bravúrral 3:3-as döntetlent játoszttam idegenben az Inter ellen a BL-negyeddöntõ visszavágóján, idegenben lõtt gólokkal továbbmentem, erre a meccs után processing-ben lelõtte az FM2005-öt a gép, mert túlmelegedett a proci... Akkorat csaptam az asztalra, hogy még most is fáj a kezem 😄
Pedig rohadt jól taktikáztam, végén úgy lõttem két gólt, hogy nem volt csatár a pályán (középpályáról volt csak két felfutó.)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

franco
majnem olyan jó mint az enyém😄:😄😄

Tono34
Errõl az edzésrõl véleményeket kérnék:

Tono34
A keret a következõ idényre: (Preisinger és Tóth István a tarcsiban van, minde2õ visszavonul)

Tono34
Itt a 06/07-es szezon vége:

Skalpjain közt van már a BL csoportkörben szereplõ Ferencváros és az Újpest is
HÁt számítottam rá, hogy már jobban szereplünk idén, de ennyire? :o
Erõsítettünk 1-2 arccal:
Bárányos, Erõs, Somorjai, Szabó Ottó, de ezt nem vártam 😊
bigfoot
majd csak nyers a visszavágón!!<#eljen>
én onnan sajna kiestem mert beleszaladtam egy vereségbe és a real ellen két döntetlen--majd az uefa kupa <#wink>

gabber_saviola
csöcsi 😄

Rudee
Asszem rekordot döntöttem. Droysldennel az 53. meccsen kaptam az elsõ büntetõt. Ellenem persze már adtak párat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
Áááá, csá Gabber bá! <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#hehe>

gabber_saviola
bárcsak én is továbbmennék ......de inkább a Bl gyõzelem