Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Hát , ha Dana nem ellenzi, fogadd el!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ehh,az szép 😊
Rudee
Erre asszem nem mondhatok nemet:

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
McFrost
Hail All! ÉBRESZTÕ!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jah, kell a link? 😄
Takezó topik 😄
franco
<#szomoru2>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
mer nem voltam itt😄

gyere inkább Takezó topikba 😄😄😄
gabber_saviola
meghat a topity?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
A többit nem néztem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Rudee
22 csapatból 13nak vagy 14nek az a célja 😊

fejléc" kéne,hol és mi modon szerkeszthetö????
Tono34
Nálam a kiesés elkerülése volt a cél.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
lál

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Eddig mindkét idényben 8. helyen zártak, nem rossz a keretük csak mindig eladják a jobbakat.

Rudee
A Leigh nyert 6-1re az elõdöntõ visszavágóján, a döntõben meg 11esekkel.
A Weston-s-M. elsõ évbe 8., aztán 14. lett.

Felsõbb osztályból ingyen elengedett fiatalokat igazoltam, bár más nem is nagyon jött volna. Összesen 9 játékos jött és 9 ment. Elengedtem az összes öreget és azokat, akik sokat kerestek de keveset jáccottak.
A 9 új emberbõl csak 3 jött az elsõ csapathoz, de a felkészülési meccsek után lehet hogy a többiek is lehetõséget kapnak.

9csöves9
vazz a 4-2-4-ben kiálló hazai csapat ellen 4-5-1 ben kontráztam, erre õk kontráztak le engem és nyertek 2-0-ra. pedig többet támadtam😞

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nincs miért hálálkodni
jó cserkész ott segit ahol tud 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

9csöves9
úgy látszik sikerült😊

hálám örökké üldözni fog

9csöves9
ha ezt tudtam volna hogy utálják elöbb eladom😊

9csöves9
a sírás már megvolt, megpróbálom az új szerzõdést

Najó, esetleg megpróbálhatod, hogy ajánlsz neki egy új szerzõdést, amiben nincs kivásárlási záradék, de nem vagyok egyáltalán biztos abban, hogy ez mûködik.

sírj 😊

9csöves9
Hello mindenkinek!

mit csináljak hogy ha egy játékosomért megadják a kivásárlási árat de nem akarom eladni?

nem, csak a visszavonuló sztárok helyett nem jön elég sok jó fiatal, elvétve akad egy-kettõ, de már kb a sztárcsapatok is középszintû játékosokkal tolják. Én meg persze nyitvatartom a szemem, és leigazolok minden ígéretes tehetséget 😊
Amúgy én huge-on tolom 10 bajonksággal 😊

Sziasztok!!!!Hogy érted azt h nem termel ki uj tehetségeket,az meg h lehet??hanyatlanak a tulajdonságok???remélem azért igy is jo a game!nem akarok csalodni!celsea helyett milan-nal inditittam,eddig jobban fekszik!chelsea megroppant!kicsit ekrontottam a dolgot!sok volt az uj arc a csapat táján.De most milan!!!büntetni fog'''''kár h single-be nyomom,otthon nincs net,az lehet az igazi,na nemsokára!!!!
gabber_saviola
az szép ....grat <#eljen>

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

franco
hmm. ez nálam is így van ofkorz.

eddig azt hittem csak nálam van, mivel én large-on nyomom csak 1 bajnoksággal.

2010 van, ahogy megy az idõ, úgy lesz egyre könnyebb a játék (viccen kívül). A program nem "termel ki" elég tehetséget, szóval annyira már nem nagy cucc megnyerni egy BL-t vagy bajnokságot. Sajnos.

franco
mák😄

zsinórban 3 BL? fogadd gratulációmat....

No, végül huszáros hajrában mienk lett zsinórban a hamradik Serie A-gyõzelem (10 fordulóval a vége elõtt 12 pont volt a lemaradásunk az elsõ helytõl) és szintén zsinórban a harmadik BL-trófea.
Érdekesség, hogy mindkettõt 3 napon belül gyûjtöttük be, mindkettõ a Milan ellen (pontazonosság, bajnoki döntõ), és mindkettõt 1-1-es végeredménynél tizenegyespárbajjal söpörtük be. A srácok megérdemlik a pihit 😊

franco
helósziaszevasz

gabber_saviola
szevasztok

Tono34
Napot!

A Vauxhall Motors-al kezdtem anno egyet. Majd folytatom, ha megunom a Honvédot 😊

Magic Boy
A neve alapján tényleg nincs(Akkor nézz közül a south-ban is(A Weston supr Mare,hogy szerepelt?)),de a benne szereplõcsapatok(PL:Leigh(hogy ment nekik az elõdöntõ?)miatt kéne.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

szanics
Köszönjük, köszönjük, már igazán rászolgáltunk a sikerre.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
yo8

gabber_saviola
nálam játszik néha középsõt is, de tényleg nem is rossz ötlet ez a KAKA 😄

franco
na alszom

jóéjt

franco
wtf???
C.roni szélsõ, kaka nem

gabber_saviola
yeah 😄DDDDD

gabber_saviola
hé 😄DDDDDDDDD
az krisztiánó ronáldó .....

franco

franco
egész nyugodtan.
az elõdjét, azt a botlábút meg úgyis eladod😄

gabber_saviola
ajánlottam a milánnak 26m-t, de ha kell felmegyek 30m-ra

franco
a legjobb sport az egózás egyébként...😄😄😄

franco
38 amúgy ócsóér van

nekem😄😄😄😄

gabber_saviola
fmszkút 😄