Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Meglepõ módon kiestem a BL csopkör után:
CSZKA-Honvéd 3:0
Honvéd-PSV 0:0
Vfb-Honvéd 0:1 !
Honvéd-Vfb 1:2
Honvéd-CSZKA 2:2
PSV-Honvéd 4:0 (ha döntetlent játszom akkor UEFA lett volna, így életem legnagyobb veresége lett, lövések 40 nálam meg 3)
Utánna jött a sokk. Legjobb emberemet aki nem akart hosszabbítani (szerzõdés nem védett) potom 140MFt-t megvette a Juve. Még 1 napig sérült volt (1hónapból) megkérdeztem a gyúrókat mi a véleményük, azt mondták javasolják a mûtétet <#hehe>#hehe>.
Még van nálam pár hetet (tarcsiban), amúgy meg 4 hónap mire felépül<#hehe>#hehe>.
Ezt <#mf3>#mf3><#mf1>#mf1> a csaló mocsok k....a gépnek.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jólvanna, benéztem 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
McFrost most érettségizik, és már nõs ember? Valamirõl lemaradtam? Vagy keverem valakivel? 😊
a tüdõm épp szakad szét...😞
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Véget ért a 3 napos bulimaraton😊
bocsika de nincs erõm 550 hsz-en átrágni magam😞
Peace😄
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\"Never say never!\" W Churchill
Grossoval és Dellassal elég ütõs a védelmed.
Szabi jól nyomja nálad?
Meg látták kiket igazoltam pénz nélkül, gondolták nem kell ennek egy fitying sem.😊)))
Jó8 mindenkinek!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Naon szép a nyár a Kanári-szigeteken.😊
Nah mi a helyzet Las Palmasban?
McFrostnak: Sok sikert holnapra! ÉS remélem a trónörökös is Fm-el fogja tolni 😄
Guarín nálam sem rúg már tizit.
Derleynek: ha drágán vinné az Arsenal akkor add el.
1.Jelentsd fel a tanárt,hogy folyton az anygrol beszél biztos drogdiller!
2.Írj puskát(amikor írod akkor is elkell olvasnod a tételeket)!
3.Vigyél magaddal 2 puskát.
4.ha tudod a választ írd,ha nem vedd elõ a puskát.
5.ha a puska se segít vedd elõ a másik puskát(én géppuskát javaslok)és használd!
A vizsga végeztével elégedett vigyorral az arcodon menj haza ülj le a számítógéped elé nézd átt az FM fórumot(számolj be a fejleményekröl)majd kezdj el játszani!
Amúgy szorítok neked!
jó8<#wave>#wave>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8