Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem:-(( (és sokat költök)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
De generált védõ hogy megy hozzád???
Na ez a meccs az elsõ az uj keretemmel...kicsit meglegyintetük a malagát idegenben...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ez a srác nagyon nagy... eddig soakt nem játszott, de most õ fogja pótolni Kakát. elõzõ 2 évben az Atleticoban nyomta kölcsönben, fix kezdõ volt, nagyon jól nyomja:
nyáron jön Fabregas, meg két generált védõ. Marchenát lehet, hogy eladom, már nem mai gyerek. nem nagyon szoktam játékosokat vásárolni, néha 1-2-t a kiöregedett játékosok helyére. még ezen kívûl 2 szezont játszom a Madribbal, és odébb állok. francia, olasz, német, angol, holland bajnokság a választék. brazil liga is be van jelölve, de oda inkább nem megyek :c
Zaki: Aha nem teljesített valami jól:-(( brugginkot ki akartam már dobni de már nem tom eladni:-( bellamyt ingyé vettem belõle pénzt csinálok,rul bravot még azér nem dobom ki mert köll helyette bal védõ és az nincs...
Kanál:Hát a csatárok közül ki is fogok...
BUDA > miskolc.
sztem sok a felesleges játékos a keretben... bruggink, bellamy, celades, raul bravo, stb... elõbb ezeken kéne túladni 😛
4-3-3-al nyomom
(na ezt jómegaszondtam)
Lehet hogy ti ezt eddig is tudtátok de ez nekem ujdonság:-P
Végre indulhatok nemzetközi kupákban! <#eljen>#eljen>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.