Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
hhuhhhuuhhuu! Mondjuk azért ilyen sok mert te megnyersz mindent:-)))
Én nem:-(( (és sokat költök)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
nekem 268 millió font van az egyenlegen, és kb 200 igazolásokra <#vigyor>

fsgh
VÉGREEEEE:-DDDD ezaz!!!De régen voltam én már válogatott edzõ...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
13,5 millió font van a kasszámban(tudom elég kevés) És 26millió font az átigazolási keret:-PP

zaki
ja... azok csak mozgássérültek 😛

fsgh
jaa nem szóltam aztat hittem hogy szürke játékos....

zaki
hogyhogy hogy? monier pl generált játékos.

franco
egyik legjobb spíla a gammában mint korábban mondottam

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
😄DDDDDDDDDDD

franco
generált pléjer és "szürke játékos" nem ugyanaz

fsgh
hello

Trnoki koma
na most lépek de ste visszatérek<#wave>

fsgh
Kira a kereted!:-))
De generált védõ hogy megy hozzád???

Na ez a meccs az elsõ az uj keretemmel...kicsit meglegyintetük a malagát idegenben...

zaki
😄DDDDDDD

McFrost
manager

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
én Dédét igazoltam le Roberto Carlos helyére. lejárt a szerzõdése, szal ingyér jött. qrva jól nyomja, jobban, mint RC <#eljen>

zaki
enyém most így néz ki:

ez a srác nagyon nagy... eddig soakt nem játszott, de most õ fogja pótolni Kakát. elõzõ 2 évben az Atleticoban nyomta kölcsönben, fix kezdõ volt, nagyon jól nyomja:

nyáron jön Fabregas, meg két generált védõ. Marchenát lehet, hogy eladom, már nem mai gyerek. nem nagyon szoktam játékosokat vásárolni, néha 1-2-t a kiöregedett játékosok helyére. még ezen kívûl 2 szezont játszom a Madribbal, és odébb állok. francia, olasz, német, angol, holland bajnokság a választék. brazil liga is be van jelölve, de oda inkább nem megyek :c

fsgh
Trnoki koma: De középhátvéd van 5db...(legalábbis nálam középen jáccanak jól)
Zaki: Aha nem teljesített valami jól:-(( brugginkot ki akartam már dobni de már nem tom eladni:-( bellamyt ingyé vettem belõle pénzt csinálok,rul bravot még azér nem dobom ki mert köll helyette bal védõ és az nincs...
Kanál:Hát a csatárok közül ki is fogok...

kidobnék vagy 6-7 embert de kellemes

BUDA > miskolc.

zaki
Casillas 3. számú kapus? 😄

sztem sok a felesleges játékos a keretben... bruggink, bellamy, celades, raul bravo, stb... elõbb ezeken kéne túladni 😛

Trnoki koma
talán középhátvád kellene 1-2

fsgh
Szerintetek kell még erõsíteni valamien poszton?
4-3-3-al nyomom

Trnoki koma
háát zaki...te aztán tudol<#worship><#hehe><#hehe>

zaki
na, a Newcastle-t 5-0-s összesítéssel kiejtettem, a negyeddöntõben a Feyenoord lesz az ellenfelem a bl-ben

zaki
basszus Kaká lesérült 2 hónapra <#csodalk> nem baj, van bõven, aki pótolhatja :c

Trnoki koma
én már hallottam de akkor a basszust rá kell venni.asztali hangszórón nem naon lehet hallani csak ha összeviszza dugom az erõsítõvel.akkor mint brutál lehet
(na ezt jómegaszondtam)

fsgh
Nem tom ti megfigyeltétek-e hogy meccs allat mikor mutatják a "gombfocit" lehet hallani ahogy a játékos a labdához ér(ha naon hangosra veszem a hangfalam)
Lehet hogy ti ezt eddig is tudtátok de ez nekem ujdonság:-P

báttyó02
odaverõs

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Trnoki koma
itt a keret

fsgh
Hali Zaki komám<#beka3><#nevetes1><#smile>

Trnoki koma
csöppet elcsesztem de már gabber csinálja nekem<#worship><#nevetes1>

zaki
jujj, neked milyen logód van? <#idiota><#zavart1><#nevetes1>

Trnoki koma
hali zaki<#integet2>

fernando torres
csõõ zaki

Sysfox
Szia! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Helló Zaki kolléga! <#wave>

zaki
hi<#smile>

fernando torres
szasz

asfa
hy martins

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fsgh
Sziasztok!<#wave>

Trnoki koma
halii,gratula

Sysfox
Grat! <#taps>

Sysfox
Hi! <#wave>

BlueMaster
Az orosz kupagyõzelem titka? Cserélj jól! <#nyes>
Végre indulhatok nemzetközi kupákban! <#eljen>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Hali!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Sysfox
Nem baj...most az egyszer...Én is lenyomtam az Arsenalt...<#hehe>

Trnoki koma
bocsi de a balckburn elleni meccs 4-0 lett<#nevetes1>

Trnoki koma
halihó minden managernek

gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sysfox
Úriember vok... <#vigyor3><#zavart1><#hehe>