Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Tudtok valamit a múltjukról???
20227!
bent vagyok a spanyol kupa döntõben is, sajna lesérült Cristiano Ronaldo 1 hónapra, így nem játszhat majd 1ik döntõben sem 😞
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hogy az a...%%/=!%="+/% <#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#gun>#gun>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
20227!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
20227!
BUDA > miskolc.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
melyik team-nak van piros színe közülük?
20227!
20227!
BUDA > miskolc.
Hello Issey<#fogmosas>#fogmosas>
a bl-ben a 8 között kivertem a Feyenoordot 7-1-es összesítéssel, az elõdöntõben a Liverpool lesz az ellenfelem, másik ágon Milan-Roma meccs lesz. <#eljen>#eljen>
segítsetek lécci hogy kivel legyek!
20227!
20227!
vagy manager lenni taktikát állítgatni stb..:-DD Te döntessz...
Zaki:Sok szerencsét!
Na én mentem jo8 mindenkinek!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Argentín,Angol,Horvát....:-DD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mert Nekem volt egy nagyon jó mentésem amiben télleg nagyon jól ment ott voltam a Barcával utána Betis utána Milan..(kb 2013ban voltam amikor milanhoz mentem)
És ott mindent el lehetett rólam mondani de hogy hûséges azt nem...(fõleg hogy 3-4 válogatottat fogyasztottam el:-P)
(de ez csak azé mer ronaldhino kihagyta a meccset:-PPP áá nem...)