Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
na ja asszem hozok még fel az u20bol embereket aztán a sztárokat kicsit kispadra rakom kapjanak már észbe 😊

GanXstaZolee#2709

Sysfox
Végre! Három év után eljutottunk oda, hogy Vincent Kompany a tudásának megfelelõen teljesít! Idén semmi panaszom nem lehet rá. De miért kellett három évet várni erre??? Eddig ilyen 7 körüli átlaggal nyomta, de elég sokat bizonytalankodott.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Reggelt! <#wave>

Majd csak lesz jobb is!

saviola83
Lastuvka csak a 2. lett a spanyol kapusok között évvégén .Mora nyert a levantéból.Errõl csak annyit hogy 64 gólt kapott mora és kiesett a levante.No comment.

GanXstaZoleeWrk
joreggelt managerz

nyomatom samp-al tovább eddig elég szar idénykezdéssel 4 döntettlen 2 gyõzelem 8. hely, BLben viszont csoportelsõ vagyok de ott is 2 döntettlen 1 gyõzelemmel, Valencia, Dinamo Bukarest, Chelsea csoportban 😊

Csatárok nem remekelnek nagyon Tevez is bealudt vagy nemtom Flachi meg látszik hogy 33 lett kissé elfáradt vagy nemtom.

Érdekes viszont hogy a csapatnak 20 milliárdja van és erre kiszúrták a szemem 2milliárd ruppo átigazolási kerettel.
Kénytelen voltam felhozni 2-3 játékost U20ból Alejandro Fernandezt, Fredy Adu-t pl. akik nagyon jól fejlõdnek U20ban. Hát lehet idén nem leszünk bajnokok majd tolok fel képet a keretrõl.

Marchena kitalálta el akarja hagyni a klubbot elutasítottam meg gyorsba megdicsértem de semmi negativ nincs a személyi lapján. Ilyenkor mivan?
Ja az hogy ennyi döntettlen meccsem van csak Saja-nak köszönhetõ, mert minden második meccsen 9-10-es és a legjobb. Szerintem elkényelmesedtek a srácok már basztattam edzés, taktika beállításokat is... gól lövés nem nagyon megy.

GanXstaZolee#2709

saviola83
Mocskos inter megvert a bl döntõben 4-0 ra.Persze 3 gólt snejider kiállítása után lõttek.Köcsög bíró.ez nem igaz.ezért küzdöttem egész évebn és most ez a rohadék bíró megveretett mineket.Baromi pipa vagyok.De nagyon nagyon.

saviola83

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Na bajnok lettem és mivel már ezelõtt a meccs elõtt azok letüünk és jön szerdán a bl döntõ ezért a 2.csapatot küldtem pályára a tök utolsó numancia ellen.Szegények kiestek nem is akárhogy és persze hogy ellenem szerezték meg az elsõ gyõzelmüket.kapuralövés 18-2 ide.nekik egy ment kapura az gól lett.Nem baj legalább ennek örülhetnek.

Sysfox
Yo reggelt mindenkinek! <#wave>

Tono34
Reggelt!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
na, megvettem Schweinsteigert. még fiatal, qrva jó játékos, és csak 14 millió font volt. eladtam Marchenát, Freyt, és Mitea-t a Barcelonának 25 millió fontért. jött Fabregas, és két tuti fiatal válogatott generáét védõ. még 2 szezont húzok le a Madriddal, aztán csá.

zaki
hát ja, ne mvalószínû, hogy még egy eb döntõt fogok játszani... ilyen csak talán egyszer van egy életben... 😞 de nem baj, nem rúgtak ki, elégedettek voltak az ezüsttel is, így maradok. bár hívtak a németek, de inkább maradtam.

franco
szekény😞

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

zaki
kikaptam 2-1-re... <#shakehead><#sir><#rinya><#szomoru1>

zaki
bent vagyok az eb döntõben <#worship>

1-1 volt a csehek ellen az utolsó csoportmeccsen, 5 ponttal elsõ helyen jutottam tovább, majd a 8 között a portugálokat vertem meg 2-0-ra, most meg...

jöhetnek a franciák a döntõben, pont az elõzõ csapatommal nyomom...

saviola83
nah kivertem a lyont idegenben 2-2 és 3-3 mal idegenben lõtt góllal jutottunk tovább.Döntõben az inter az ellenfél.Egyébként észrevettem hogy az idény vége felé közeledve nem nagyon akarnak a játékosok edzetségi állapota 100 felé közelíteni.ez a miatt van igaz hogy az idény vége van.

saviola83
Ejjjj.Bl elõdöntõ elsõ meccs.Lyon ellen otthon 1-1.Végigtámadtuk a meccset és a lyon az egyetlen kapura menõ lövésébõl gólt szerzett.Juninho 45 méteres szabdrúgásgóljával vezettek.Valdes kijött az 5-ösig közben meg átment felette a labda<#boxer>

gabber_saviola
csoki asfa yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
na yo8 all

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
hu micsoda meccs

Már megoldódott. Kivettem az sb live-ot, és az alaplapit használom. Megszûnt a probléma 😊 de azért köszi <#taps>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

gabber_saviola
csoki Kanál yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
hy

na páj srácok további jó játékt

BUDA > miskolc.

zaki
románokkal 0-0-t játszottam, grrrrr. kapusuk volt a meccs legjobbja 😞

asfa
nah kezdem is

asfa
nem rossz haha belgium

asfa
na hát ez az

zaki
jól kezdtem az eb-n <#eljen>

Stead meg chopra szinte mindig lehetõséget kap és egyikük mindig betalál

BUDA > miskolc.

tiéd könnyebb p. nekem az elvárásom csak a sima kijutás szal csoportban akár ki is eshetek nem para ha kibasznak

BUDA > miskolc.

asfa
elég jo keret nem olyan mintaz enyém mer nélam nincsenek jo cserék a kezdõ jó ha nem sérült senki de ha lesérül szinte végem

zaki
nálam ez a helyzet:

csak az eb után ki ne basszanak a holland kispadról :S

gabber_saviola
régi driverrel és újjal is csinálja?

asfa
kösz

BUDA > miskolc.

nem, sb live-ot (value) használok

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

gabber_saviola
grt

asfa
SNEIJDER<#worship><#worship><#worship>
haha atletico madrid kikapott 😄DDD

gabber_saviola
csoki Sysfox

asfa
simán.nyomnál egy képet a keretrõl légyszi???mármint angliáról

könnyû csoport kötelezõ az elsõ hely

BUDA > miskolc.

py

BUDA > miskolc.

asfa
yo8

asfa
ilyen erõs a sevilla??második meg golkirály 36 gollal?!?

Sysfox
Na elmentem...Yo8 all! <#wave>

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

asfa
nem is figyeltem!!!
hu az uj igazolásom berugta a büntetõt nevezetesen Zonneveld

Sysfox
Ja, most nézem...A Depor is csak a 15. <#nemtudom>

Sysfox
Az Inter jól keni...Portoban is kikapott 5:1-re...<#nemtudom>

asfa
huuu mázli <#nevetes1>