Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tojesz
basszus 7-6 -os tizenegyespárbajban kaptam ki az olasz kupában<#falbav>

franco
mondjuk én leszarom a kompilkációkat, a lényeg, hogy néha a rehabbal hamarabb gyógyul fel. de van amikor késõbb! vigyázni kell

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

szanics
akkó tévedek

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

robotnyk
nem...
kérj jelentést olyanról, aki sokadszor sérül meg hasonló bajjal (groin, knee sérülések)
és írja is, hogy javasolt a mûtét+rehab, hogy a késõbbi komplikációk elkerülhetõek legyenek
szanics
Ácsi, én ezt nem így tudom.
Mintha egy angol nyelvû fórumon azt olvastam volna, hogy ha elküldöd a játékosodat rehabilitációra, akkor valóban hamarabb gyógyul meg, de valószínûbb, hogy késõbb ugyanez a testrésze megsérül.
Tehát csak akkor érdemes valakit rehabra küldeni, ha nagyon fontos, hogy hamarabb visszatérjen.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Tojesz
Leigazoltam Gyepest még 2007-ben játszott 5 meccset,majd 8 hónap sérülés,felépült játszott kb. 15 meccsett,és lesérült 10 hónapra...Erre az a baja hogy miért nem kezdõ

Tojesz
köszi

franco
arra jó hogy a jövõben kevésbé lesz sérülékeny
vannak kisebb és nagyobb sérülések. a kisebbek rehabilitációja 2-4 hét. a nagyoké 2-6 hónap.

tehát: ha egy játékosod 4 hétre sérült le, akkor érdemes elküldeni, mert rövidül.
ha 2 hónapra sérül le, akkor tuti hogy a rehab hosszabb szal nem éri meg

Tojesz
Nem tudja vki véletlen hogy mire jó a rehabilitáció??
Az orcosi jelentésben azt írták nem ártana elküldeni Ronaldot,és én meg elküldtem.Nemhiába Torinoban õ a nagy sztár<#nevetes1>

Tojesz
Hali

9csöves9
kössz-kössz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rudee
A tabellánál lehet megnézni, nézet/szabályok.

Szar Bayern, szar Bayern :)

McFrost
Hail! Azt meg lehet nézni valahol a gammába.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
hello mindenki

nem tudjátok hányan juthatnak fel az angol elsõosztályból ill. van e osztályozó?😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
Hail!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

derley
amugy:Hyasztok!

derley

McFrost
Új szerzemény:

McFrost
Napot!

gabber_saviola
igazán nincs mit 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trnoki koma
köszönöm

gabber_saviola
figy ez van most:
palermo_skin 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trnoki koma
és amit módosítottál az merrõl van?

gabber_saviola
ill. módosítottam 😄

gabber_saviola
<#wave>

Tojesz
Böõr az nagyon jó!Én csak ajánlani tudom!
Nekem a Torinoban az egyik állandó kp-om,minden oldalon bevethetõ multifunkcionális zseni<#nevetes1>,meg a büntetõket is 99%-osan lövi

gabber_saviola
csináltam 😄

Trnoki koma
gabber.frankó a skined merrõl van?<#eljen><#eljen>

Trnoki koma
halihó mindenkinek<#wave><#wave><#wave><#wave>

gabber_saviola
nagyon jó ez a szöv.kapitánykodás... 😄DD

öhömm? <#hehe>
gabber_saviola
Take-Zoo 😄

jah,m utálom a villogást 😄
gabber_saviola
csak még nem tudom, hogy támadjak mint állat vagy csak úgy finoman ... 😄

franco
ugyanez nálam Cassano-val

robotnyk
egy korábbi mentésben kihagytam Smitht az angol válogatottból, aztán mikor megsérült valaki, nem akart bejönni a helyére. aztán kihagytam 3-4 meccsen, mindig ezzel foglalkozott a sajtó, de végülis nekem lett igazam (benyalt 😄)
franco
ad1 #40933
as2 igen

robotnyk
én egy ideig nézegettem csatárposztra...
gabber_saviola
ad1 má pejön a pikcsör 😄DDDDDDDDDDD
ad2 én vok a házigizda 😄DDDDDD (nah ez jáu vót)

franco
mostmár láccik

franco
egyébként nagyon faja kis logó, és villogás nélkül jobb is lenne

franco
ad1 a kép nem jön be
ad2 kapsz majd seggbekukit mer ez a logod is villog😄

gabber_saviola
A média majd eldönti helyettem , hogy kiket fogok játszatni 😄DD

franco
én 3-4-3ban nyomtam 3 évig, mindent nyertem szinte, de BLt egyet se

most visszaállok 442re
érdekes, de 6-0ás meccsek igy is vannak simán

gabber_saviola
ez egy 3-4-3 felállás volt, eddig nem mertem kipróbálni ...

sajnos Siena támadói sobbak voltak mint a Palermo védõi

franco
nahát ehh

remélem jól megtanultad a leckét

gabber_saviola

Tono34
Napot!

Megkezdtem a 2. szezonomat Vauxhall Motors-al. jelenleg a 2. helyen állunk rosszabb gólaránnyal. Bejutottunk a FA kaupába + ..Trophy-ban is érdekeltek vagyunk. Sajnos az anyagiak nem túl bíztatóak. most kb -15e euró, igazolásra most sem adtak pénzt. A fizetési keretet túlléptem 1300 euróval.
Az elvárás a középmezõny lenne, de én meg szeretném nyerni a bajnokságot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
jah frissíteni mindig kell .....

Rudee
Kell a frissítés, meg lesz távozó is bõven. Lehet hogy Böõrt is leigazolom, nehogy más csapatot erõsítsen. Talán be is férne a csapatba 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)