Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Tiszteletem uram!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

eddig eljutottam én is

király egész yó volt a sorsolás FC Köbenhavn-t kaptam a 3. fordulóban, van esély megin bejutni a csoportkörbe...

Tono34
Õ most igazol hozzám, csak el kell adnom 1 kapust.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

McFrost
data,graphics.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Angelholm svéd harmadosztály

BUDA > miskolc.

McFrost
Bohamians,Genclerbirligi,

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ööö a labdát meg a focikaput hova kell bemásolni??

DONGUBA
nem birtad ki mi???Meg jo hogy senki sem kerdezett igy felesleges volt valaszolnod....a poenra meg foleg TE ne irj

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
kene egy jo tipp kivbel kezdjek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
<#eljen>okos manager tolj róla egy képet lécci..😄

Te minek vagy a goreja? Az untitled managernek meg az editoroknak? Mert ennek a topicnak ugyan nem 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

9csöves9
szeva!

azóta is áldalak érte<#worship> már megszereztem ingyen😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

na majd meglesem köszi a szépet 😄
most indítottam be a magyarokat a lyonba szervezetet Lipcsei,Gyepes,leandro /mûbrazil de jó lesz/ Huszti bácsi már Lyon mezben feszít

BUDA > miskolc.

McFrost
jól tolod,grat!
<#wave>

McFrost
kira , jó kapustippet adtam...😄DDD

respect MCfrost

McFrost
HAil All!

9csöves9
a sortitoutsi-ról szedtem😊 van minden féle színben😄

szép a kapud honnan szedted? MÁÁÁÁÁRTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON új gólkirály<#vigyor1>

BUDA > miskolc.

9csöves9
Marci nem csak a kapuban jó😄DD 😮 ráadásul a saját 16 osán belülrõl😄

fasza vagyol <#taps> én most jácottam geciozerrel 1-1 azok is beszophatnak már csak 1 pont az elõnyöm és megsérült Sonck is

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
<#eljen><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

grat

az összes faxom kivan befagyott ez a geciiiiiiiiiii pedig nyertem a bl-ben ááááááááááááááááááá, most kezdhetem elõrõl, faxom 3meccsel ezelõtt mentettem utoljára.... <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Holdpro
Csodaaaaaaaa

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

milyen holmes mer nálam van vagy 8

mostani igazolásaim

õ is jön majd ha lejár a szerzõdése

õk mentek el <#sir>

egyszerûen nemtudok hosszabbítani a király játékosaimmal most is majd a fél csapat elmegy nyáron....

jah most jön a bl 2 forduló 1 meccse

Holdpro
Csesza nem Holmes, és milyen ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

igen nem túl jók az értékei de nagyon olasz pléja lesz belõle

BUDA > miskolc.

ezt elnyomtam 😄DDDD

Holdpro
Holm ?

most játszottam Francia Kupa 10. fordulóját egyetlen FL2es csapat volt és õket én kaptam de kemény meccs volt 6. percben 2-0ra mentem félidõ 3-0 aztán a 81.percben szépítettek gondoltam nem gáz 1 perccel késõbb megint egy gól akkor már nem teccett a pofámnak és a 88. percben akptak egy büntetõt de ellõtte a gyíkba.rögtön utána behoztam Holmot és 3 perc alatt lõtt 2õt amilyen csíra értékei vannak olyan jó mostanában akik közepes csapattal tolják ajánlom nekik megvételre

BUDA > miskolc.

Holdpro
nekem ha TkpK helyére KPK-t teszek 3-4 es formát mutat

<#shakehead><#sir>

<#eljen>

Habi az általába VKPk vagy ha nagyon muszály akkor Vk, Balog meg Vk vagy Vj

Holdpro
Bristol Roversel elsõ Ligakupa körben a Birminghamet kaptam.. esélyem nem sok van <#szomoru1>

na elsõ kiesési körben az anderlechtet kaptam asszem õket azért még legyûröm de utána mi lesz <#wilting>

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
<#vigyor1><#worship>

Zolcsi01
Bevált 3-0-ra elveretem a Diósgyõrt!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

gabber_saviola
okés 😄

baszek megvertem a Romát és csoportelsõáként jutottam tovább <#sir>

BUDA > miskolc.

Zolcsi01
na ma kipróbálom a taktikádat!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

gabber_saviola
Hi!<#wave>

<#sir><#shakehead>

Zolcsi01
Egyébként hello!

gabber_saviola
😄DDDDDDDD

Zolcsi01
Én tegnap eljutottam a bl 3.selejtezõkörig a Fradival és indegenben megvertem 1-0-ra a Paok-t.Otthon kikaptam 1-0-ra jöttek tizeneggyesek és a hirtelen halálban
kikaptam!<#gunyos1>

DONGUBA
na jo eleg kosz