Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
<#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mert a Gabber által átírt skint használod, az erdeti betûtípus szvsz sokkal jobban néz ki (no offence, Gabber koma)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Továbbá átírtam a "Felezett megjelenítés" feliratot, hogy ne lógjon ki midnen skinben oldalról.

nekem így is jól megy semmi gond a Õ és Û betükkel

Megcsináltam a magyarítást normálisra, azaz kiszedtem belõle minden hosszú Õ és Û betût, hogy minden betûtípussal (igen, az Auroraval is) jól menjen. Ha van rá igény, feltölthetem vhova.

9csöves9
az utóbbi idõben már azt csináltam, de akkor is...

mindegy majd a kövekezõ szezonban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rudee
Húzódj vissza és kontrázz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
ez már egyszerûen hihetetlen

össze sem tudom számolni hány meccsen xeltem 3-1 es vezetésrõl...

jóreggeltannakakimegérdemli! <#wave>

BUDA > miskolc.

össstes-faszom-kivan 2nap alatt 2 áramszünet és minda2szer nemmentettem régóta....

elégvolt... befejezem sevilla balszerencsét hoz, folytatom a fradis mentésemet

respect <#wave><#wave><#wave>

szanics
Jaú napot! én eg kicsit átnyergeltem a PCM5-re! 😄DDD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
tiszteletem!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Nem, akkor sose lenne vége a évnek.

azt is te irányítod? :o
Rudee
Ja kevertem az U20szal 😄

elég ha 8-cal kapsz ki, õ meg 8-cal nyer😊
Rudee
Szépen lassan véget ért a bajnokság. Az utolsó forduló elõtt némi matematikai esélyem még volt az elsõ hely elvesztésére: ki kellett volna kapni 15 góllal, miközben a 2. tizenhattal nyer 😄
A kupában most jön a hetedik forduló, a kiesõ SalPa ellen idegenbe kéne továbbjutni.

Rudee
A jó öreg 3.1 van most. Pont annyit tud amennyit kell, komolyabb dolgokra meg van más.

neked melyik van 5.0?

cstár 2meccs 5gól

zyndar
végülis mi lett Baptista posztja?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Rudee
Én ACDSee-vel.

geci, ti a képeket mivel és hogy kicsinyítitek le???

Fyrex
<#eljen><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

asszem hagyom Baptistát a csatár poszton 😄DDDD

hy

Fyrex
reggelt!<#wave>

Avanti Crociati!

[/img]

egész yól sikerûlt az elsõ tétmeccsem a Sevilla padján, Baptista megállja a helyét a Cstár poszton

9csöves9
van jobbos én is azt használom😄

zyndar
ezekben van jobbkezes is? csak olyannal tudok játszani, a balostól jojózik a szemem.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
kösz

9csöves9
#47603 #47595

9csöves9
egyébként Jó reggelt😄

9csöves9
gabber már belinkelte az általa készített verziókat, olvass vissza😊

de én is írtam pár oldallal ezelött hogy hányas hszek

zyndar
az Aurora blue skint honnan lehet letölteni,mert SEHOL nem találom

zyndar
jó reggelt mindent dolgozó embernek és aki meg alszik annak....<#mf2>

yõ reggelt

Tono34
Reggelt!<#wave>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
yo8 <#wave>

Fyrex
nah byez mentem

jo8

Avanti Crociati!

béke <#integet2><#wave>

gabber_saviola
yo8 Derley

Fyrex
jo8!

Avanti Crociati!

ezvolt ma nekem is yól megszívtam, baszhattam a sevillás mentésemet, de újrakezdtem

derley
na jó8!

derley
a geci kurva annyját ennek a szarnak! Ez a Stuttgartos mentés olyan volt, hogy naon élveztem. Erre most amikor menteném el az eegész délutáni/esti termést, én barom az ÚJ JÁTÉKRA mentem rá!!! Ilyenkor eltûnik az egész... Baszhatom....

gabber_saviola
😞(((((((((((

Fyrex
*összehozta

Avanti Crociati!

Fyrex
nah az áramszünet összehoztam hogy pff a mentésemnek annyi..ugyhogy uj kihivás...ZARAGOZA!!!

Avanti Crociati!