Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holdpro
sziasztok jó reggelt <#wave>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Neville04
Na megjött a ferencvárosi kontingens, azaz Végh Ati, Herzeg András,Guarín, Kovácsevics Peti, és Balogh Ati. Nos az összeszokotsággal volt gond, de végül sikerült nyernünk.

vélemény?

Neville04
na kiestem a fiorentina ellen 1-2,0-1...
a meccs elött 2 héttel a kapusom megsérült 1 honapra,a csere meg olyan trágya hogy a további meccsek+ a kupa is eldölt. 1 pont jött csak össze az õ remek ténykedése alatt (tisztára mint udvarácz irl 😄)

Neville04
Na sampodirás karieremben megvolt az elsõ városi derby:

vélemények?
ui:jaj de várom már a téli erõsítések megérkezését 😄

Terminátor14
na ez szép, fõleg az elsõ meccshez képest <#eljen> Grat
nem tom van-e még vki...
Úgyhogy én is lépek, azé jó8, hátha vki idetéved 😊

CSAK a Fradi

gabber_saviola
nah yo8 mindenkinek<#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
yo8 Fyrex <#wave>

Fyrex
jo8 all

Avanti Crociati!

Fyrex
okés nagyon thánx!!!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nagyon nem megy most a logógyártás ..... holnap adok egy natyonjáut

báttyó02
zsirvagy mester

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Juve82
Én nem teljesen kezdõ vok, mint írtam...de mivel sok az újdonság, utánaolvastam itt a fórumon jó pár 100 hsz-t. Neked is ezt javaslom a sok offolás helyett.

Forza Juve!!!

Fyrex
te vagy a lekjop

Avanti Crociati!

Fyrex
hello

Avanti Crociati!

gabber_saviola
yo8 Jack! <#wave>

JackDaniels
Yoccakát mindenkinek!😊<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola

gabber_saviola
ok, 20 perc

Fyrex
fõmenáger uram!
ha nagyon ráérsz majd kérlek csinálj nekem vmi uj dizájnos barcás logot kérlek!!!<#worship>
thánx!😊

Avanti Crociati!

gabber_saviola
<#wave>

Na sziasztok majd holnap jövök

nem sikerül😞

Rudee
Végre egy jó hír 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Neville04
na az elsõ meccsen 2-1-re kikaptam, ez sztem jo eredmény otthon simán továbbjuthatunk...

nem árasztalak el tudok kicsinyíteni

Rudee
Írtam a lekicsinyítést, talán nem kerüli el a figyelmét.

Rudee
Kapcsold ki a nyomtatót vagy böngészd a nyomtatás beállításokat és ott kapcsold ki hogy nyomtatni akarjon a gomb lenoymására.

Ó ne..........
Most eláraszt majd minket a 1024-es képekkel...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ha print screent nyomok nekem nyomtatni akar de miért?

Fyrex
látom leesett a poén😄

Avanti Crociati!

Rudee
Print screen -> paintbe ctrl+v -> mentés jpg formátumba -> lekicsinyítés -> feltöltés valahova -> hozzászólásnál kattintás a -re -> kép urljének megadása.

Rudee
Legnagyobb baj az, hogy totál fáradt az összes még életképes játékos.

Hogy lehet képet berakni segíts please

Fyrex
grat a gyõzelemhez bár eléggé veszteséges!

Avanti Crociati!

Neville04
itt valakinek kikell esnie 😄

Fyrex
2-2!!😄

Avanti Crociati!

Rudee
A 3. kupameccs elõtt átgondoltam a csapat helyzetét és arra jutottam hogy fõleg olyanok jáccanak akik eddig csak a padot koptatták. Ha kiesek nem érdekel, inkább a bajnokságban alkossunk maradandót.
Az elsõ kiállítás után már beletörõdtem a sorsomba, a második piroslap és az ellenfél azt követõ vezetõ gólja után meg már biztos voltam benne hogy nagy zakó lesz. Egyik cserejátékosom szerencsére máshogy gondolta és egyenlített. A rendes játékidõ végéig meglepõen sok helyzetet kialakított a csapat, de azok rendre kiamradtak. A hosszabbítás a védekezés gyakorlásán kívül nem sokra volt jó, aztán jött a büntetõpárbaj. Már csak az érdekelne, hogy a következõ bajnokira ki tudok-e állni a sok sérült és eltiltott miatt...

Neville04
most jön az olasz kupa mecccs a chievo ellen 😄

Fyrex
nembaj massziv középmezõny😄

Avanti Crociati!

Fyrex
asszem ellátogatok vmi olasz klubhoz

Avanti Crociati!

Neville04
na megvolt a meccs reggina ellen, 1-1 lett, folytatódik a döntetlen sorozat... 😊

Fyrex
áhá én még most keresek klubot sokadszor😛 porto tul konnyu 😄

Avanti Crociati!

Latom mindenkinek jönnek az eredmények, gratulalok 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

gabber_saviola
Helló szia szevasz <#wave>

Fyrex
rakjad ember😉 üdv itt!

Avanti Crociati!

Fyrex
hellóóó!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
hijja all!

valaki megmondaná hogy kell megnézni a góllövõlistát?

Ok Juve én is kezdõ vagyok de hogy kell képet berakni?