Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Üdvözletem uram!
éppen a kis szobát szépítem...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hát ez fasza és még én nyavajogtam hogy milyen szarul játszunk és nem jönnek az eredmények :S

BUDA > miskolc.

Fyrex
<#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Naon szeretem, amikor a buzik egyik idényrõl a másikra elfelejtenek focizni.

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
Tiszteletem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
hali!

Avanti Crociati!

JackDaniels
<#wave>Szega!

McFrost
Hail All!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
A Gecemáni kertben nem te csókoltad homlokon Jézust??<#ravasz1><#nyes>

Fyrex
<#taps>

Avanti Crociati!

BlueMaster
A Haladás felkért managernek és örömmel ignet mondtam! <#vigyor>
Mégiscsak egy profi csapat a Szeged meg csk félprofi volt és csak 6 pont hátrány a Szegedhez képest! A bajnokság végéig lehúzzuk õket! <#eplus2>
Ide szívessebben jönnek játékosok és most van a téli átigazolás!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Fyrex
hajrá😊

Avanti Crociati!

Rudee
Sikerült helyreállítani a Hämeenlinna anyagi helyzetét, egyik saját nevelésû védõmet 450e €ért megvette a Mallorca. Newcasle fél milliót ajánlott érte, de ez a marha inkább Spanyolországba ment. Végre lesz pénzem igazolni 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

jó de én mindig túl sokat veszek de csak 3at használok szal jobb elkerülni 😊

BUDA > miskolc.

Fyrex
bezony😄

Avanti Crociati!

Csatárból sosem elég, és amúgyis õket lehet a legdrágábban eladni 😄D

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

na nem is kell neked annyira csatár ^^

BUDA > miskolc.

Rudee
Az idény elején igazolt Cleaver-ért cserébe felajánlotta a Nottingham a belga Kubilskist. Õ az aki a zalaegerszegi utánpótlás EB selejtezõn mesterhármast lõtt a magyaroknak <#vigyor0> Elsõ szerzõdést nem fogadta el a szemétláda, remélem a következõre rábólint.

Szar Bayern, szar Bayern :)

BlueMaster
Meg fogják érteni!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Fyrex

Avanti Crociati!

Holdpro
akkor majdnem jó..
ezt írtam..

Where can I advert player in the forum ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

BlueMaster
Szerintem is így helyes.

Fyrex
angolul talán: Where can I advertise a player in the forum?

de nem biztos!!!!

Avanti Crociati!

BlueMaster
Végülis jobb mint 3-at... <#vigyor>

nem is olyan gáz 90. bercben 2 gólt kapni 😊

BUDA > miskolc.

Holdpro
valaki segítsen pls
ez angolul hogy szól ? Vagy ha valaki tud Horvát-úl az is jó 😊

Hol tudok hírdetni játékost fórumban ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Fyrex
<#vigyor>

Avanti Crociati!

BlueMaster
Jobb is ha nem látszik... <#vigyor>

BlueMaster
Öcsém így elbaltázni a végét... Mit csinálnak ezek alszanak?
Amúgy üdvözlök mindenkit akivel eddig ezt nem tettem meg! <#wave><#vigyor>

Fyrex
crespot elorozta már a real

jah meg a cselzi megvette a realbol ronaldot<#eplus2><#eplus2>

Avanti Crociati!

Fyrex
kössz<#worship>

Avanti Crociati!

nekem sonck nagyon bevált 3.5ért lehet hozni és nagyon nagy isten ha az nem drága neked crespo is jön 2.6 millióért csak a fizetése nagy Mokoena õ is nagy pléja olasz bajnokságban nálam bevált cacau is de ott van holm is csíra értékek de nagyon jó lesz

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
Szanics <#wink><#wave>

Fyrex
a legelején nem az csapat hanem az idõpont<#eplus2>

Avanti Crociati!

Fyrex
legelején

fiorentina

Avanti Crociati!

melyk csapattal vagy? meg hányban?

BUDA > miskolc.

Fyrex
<#wave>

Avanti Crociati!

Fyrex
mondjatok már egy jó csatárt 4,5 millio ajróér vagy olcsobban

Avanti Crociati!

jóreggelt mindenkinek aki mekérdemli! <#wave> 203 új üzenet és remélem jönnek nektek mára is az eredmények lehetõleg 5 perc alatt ^^

BUDA > miskolc.

szanics
Jó reggelt mindenkinek!
Milyen szép banner... <#rinya><#sir><#rinya><#sir>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
ezüst <#vigyor1><#wave>

Holdpro
gabber <#wave>

gabber_saviola
cépjonapoty mindenkinek <#wave>

Holdpro
Jack <#wave> Fyrex <#wave>

Fyrex
reggelt!<#wave>

Avanti Crociati!

JackDaniels
Cépjónapot mindenkinek!<#wave>

BlueMaster
Hali Hold! <#integet2>

Holdpro
Blue <#wave>

BlueMaster
Jó reggelt minden managernek! <#wave>