Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm szépen mindenkinek <#smile>#smile>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
5 védö az pazarlás szerintem
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Szar Bayern, szar Bayern :)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy érdekes meccs: Rangadó 2. voltam és a 4-el játszottam: az eldõ félidõben jóformán csak akkor jöttek át amikor 11-t kaptak. A 2. félidõ az elég káros lett majdnem a billentyûzetnek. A gép beindította a csalást, elõbb egyenlít, majd kiállít egy játékost (ugyanilyenért az õ játékosa "megúszta" sárgával), majd lerúgja az egyik kulcsjátékosomat. Mellesleg szinte végig támadta a 2. félidõt.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Happy Birthday Gabber!
<#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2>
BUDA > miskolc.
dondolom ott juninho p. tolja
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
BUDA > miskolc.
dolgozok de azt hiszem midfielder a description-je
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
mert igazolni nem igen lehet,legfeljebb akik ingyen jönnénnek!Mert a klub anygi helyzete hát mondjuk úgy nem igen teszi lehetõvé az igazolásokat!
BUDA > miskolc.
kezdd újra és igazolj 21 éven aluliakat
BUDA > miskolc.
Elõre is köszi
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.

<#pias>#pias><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>BUDA > miskolc.
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
még minimum 4x ennyit<#taps>#taps>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! <#taps>#taps><#pias>#pias><#taps>#taps>
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Nemtudom emlékeztek-e, pár napja ugy mentme a Fraditól a Sampdoriához hogy mentsem meg õket a kieséstõl. hát sikerült. sõt picit tul is multuk. A téli erõsitéseknke köszönhetõen (ismert ferencvárosi különitmény, + haedo valdez(csatár)) a 8.(!) helyen végeztünk. Vélemények?