Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
hi all <#wave>

Köszönöm szépen mindenkinek <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Ha jobbak lennének a védõk, akkor elég lenne 4.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zyndar
sok sikert!
5 védö az pazarlás szerintem

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Rudee
Nekem lassan kezdõdik a 3. idény a finn élvonalban. Minõségi játékost még most se tudtam igazolni, így a vezetõség célja reálisnak mondható, el kell kerülni a kiesést. Az eddigi 10 felkészülési meccs után úgy tûnik mûködni fog az 5 védõs felállás. A bajnoki nyitány nehezebb nem is lehetne, elõször a címvédõ Alliansi, aztán a tavaly BL csoportkörbe jutó HJK vendégeként kéne alkotni valamit. Elõtte még lesz 2 edzõmeccs és a kupában is kifogtam egy amatõr csapatot.

wehehe a csíra monaco mexopta <#hehe>

BUDA > miskolc.

Tono34
Meghatározó játékosiam majdnem mindegyik sérült, ha még 1 védõm lesérül nem tudom kit fogok beállítani.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
26. fordulóban tartok, szép nagy hullámvölgyben vagyok és 1 pont az elõnnyel vezetem a CH-et.
Egy érdekes meccs: Rangadó 2. voltam és a 4-el játszottam: az eldõ félidõben jóformán csak akkor jöttek át amikor 11-t kaptak. A 2. félidõ az elég káros lett majdnem a billentyûzetnek. A gép beindította a csalást, elõbb egyenlít, majd kiállít egy játékost (ugyanilyenért az õ játékosa "megúszta" sárgával), majd lerúgja az egyik kulcsjátékosomat. Mellesleg szinte végig támadta a 2. félidõt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Napot!

Happy Birthday Gabber!
<#pias><#vigyor2>

Rudee
Elvileg az is elég, ha a meccsre kijelölt keretben van 9 fiatal.

juninho és wiltord 😛

BUDA > miskolc.

zyndar
akkor nemtom
dondolom ott juninho p. tolja

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

és nem tudom leigazolni a Márkust,nem találom ott ahonnan elvileg igazolta a Tatabánya!De azt nem értem ha 9 21 éven alulinak kell lennie a kezdõcsapatban!Akkor hogy az istenbe szerepelhetnek a "sztárok",mert a jobb játékosok 21 éven felül vannak!Akkor abból csak kettõt tudok betenni!ez a szabály érdekes!ez most is él?Csakmert nem tudom elképzelni!

tkbk szal középsõ is de oda nem fér be 😛

BUDA > miskolc.

zyndar
de a hooland az nem csak balos,ugye
dolgozok de azt hiszem midfielder a description-je

mindketten támadó bal oldali középpályások malouda meg védõ is

BUDA > miskolc.

zyndar
malouda balos van der vaart meg rlc nem? akkor mindkettöt!

zyndar
azok nincsenek benne valójában,csak te tudod használni öket de pl. értékük sincs

Rudee
Vegyél kölcsön fiatalokat az elsõ osztályból.

nekem meg az a dilemmám hogy van der vaart vagy malouda játszon mert mind a kettõ nagy istenség és nem akarom kihagyni egyikõlyüket se nem :S

BUDA > miskolc.

Igen de nem értem miért valahogy csak némelyik játékost lehet felküldeni a nagy csapatba!A többieknek inaktív az ilyen funkció!lehet nekik nincs szerzõdésük?vagy nem tom hogy megy ez!

tartalékból mindig fel lehet hozni próbáld meg

BUDA > miskolc.

Valahogy a tartalékból nem lehet játékosokat felhozni?
mert igazolni nem igen lehet,legfeljebb akik ingyen jönnénnek!Mert a klub anygi helyzete hát mondjuk úgy nem igen teszi lehetõvé az igazolásokat!

zyndar
Ariza Makukula.....echte portugál név

na a Magyarok továbbjutottak a vébé selejtezõ csoportkörben és belorussziával játszanak a vébészereplésért

BUDA > miskolc.

zyndar
pedig ez a szabály....
kezdd újra és igazolj 21 éven aluliakat

Kösz!remek

ne kezdj a tatabányával :S

BUDA > miskolc.

Szevasztok!Elkezdtem a tatbányával nyomni a játékot,megvoltak a felkészülési meccse!Erre meg elkezdõdött volna a bajnokság elsõ fordulója és azt írja,hogy a kezdõcsapatban 9 játékosnak 21 éven alulinak kell lennie!De én ezt nem hiszem el!Ez hülyeség nem!Mit tudok kezdeni?Közel sincs ennyi játékosom!
Elõre is köszi

szanics
Nagy dologra készülök... 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

ilyenkor teheti a dolgát a játék bõnyállal crespo rúgott még 2 lesgólt [/url][/img]

BUDA > miskolc.

Sheva
reggelt emberek!
BOLDOG SZÜLINAPOT GABBER LOGOMESTER!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

ja meg csõcs all <#wave>

BUDA > miskolc.

Kurvára boldog Béeszt gabber xDDDDD <#pias><#eljen><#worship><#taps>

BUDA > miskolc.

onlybarca
hy

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

zyndar
Happy Birthday Gabber!!!
<#pias><#pias><#pias>

9csöves9
BOLDOG SZÜLINAPOT GABBERÕ!!<#worship><#worship><#worship>

még minimum 4x ennyit<#taps>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Jó reggelt mindenkinek!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

onlybarca
"A Girondins Bordeaux leigazolta a kolumbia Atlético Nacional játékosát, Edixon Pereát" Na de ilyet😄

onlybarca
HY!

onlybarca
HY!

Holdpro
szijasztok <#integet2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

szanics
Jesszusom! Ezt is megértük. Nézd a jó oldalát, Gabber, legalább már nem a Titi mezszáma az életkorod. Engem is nagyon zavart áprilisig, hogy 22 éves voltam (zûcslajozs)...

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! <#taps><#pias><#taps>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

onlybarca
NA JO REGGELT!

onlybarca

Ez még gombócból is sok!😄
Félidõben 1-1! Amugy annyi taktikai változást eszközöltem h. guily-t és pires-t felnyilaztam a 3 csatár mellé!
Amugy nagyon hosszu meccs volt<#nyes>

Neville04
kösz 😊

onlybarca
SZÉP MUNKA! NAGYON!

Neville04
Na uraim!
Nemtudom emlékeztek-e, pár napja ugy mentme a Fraditól a Sampdoriához hogy mentsem meg õket a kieséstõl. hát sikerült. sõt picit tul is multuk. A téli erõsitéseknke köszönhetõen (ismert ferencvárosi különitmény, + haedo valdez(csatár)) a 8.(!) helyen végeztünk. Vélemények?

onlybarca
yo8 én is mek!

Terminátor14
nem rossz 😊 Grat...
És jó8 beléd 😄

CSAK a Fradi

gabber_saviola
nah mentem, mert reggel munka ....YO8 mindenkinek <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.