Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pás
BUDA > miskolc.
köszönöm szépen nagyon rendes vagy 😄DDDDDDDDDD
BUDA > miskolc.
na fasza egy Auxerre Monaco Bordeaux triómeccset játszhatok van der vaart és juninho nélkül géer gée géer
BUDA > miskolc.
Az 50.000-es valami nagyon jófej gyereké lett, úgyhogy jó kedvem van, meghagyom Neked (ultranagy tékelõ <#idiota>#idiota>)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
én csak a tékre várok 😛PPP
BUDA > miskolc.
tegnap jól elverték a Sopront, szép játékkal. Az új szerb gyerek nekem naon teccett ahogy játszott.Az még fogja vmire vinni itt Hungáriában😊)
Petõ Tamás <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Napot!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Na szeritnem zárjuk le, mert ebbõl így is nagy balhé lesz, ha jön Sheva. <#ravasz1>#ravasz1>
Egyébként a Loki nekem egy nagyon szimpatikus csapat , és elismerem ST játéktudását is, csak emiatt marhára utálom, mint embert.
Egyébként a Loki nekem egy nagyon szimpatikus csapat
hitlellel! most kaptak 250 misit. csak a cselszinek fontban 300 milla(és nem adósságban) a fradinak meg 300 milla körül lebeg, de forintban, és ez adósságban.
Ez valóban stílusos volt <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
na igazad van! De azért stílusosan lezárom: azért mert egy hülye nagy képû fasszopó geci lusta ufó.
Te se gondolod komolyan, hogy úgy érzi, nem tudna segíteni! Ha nem szereted, tudod, hogy mekkora az arca!
De ha emiatt nem menne, ezt a szakma és a szövetségi kapitány akkor is jobban meg tudja ítélni, mint õ. Ha hívnak, nyilván azért teszik, mert szükség van Rád a csapatban.
Õ egyszerûen nem akar menni, mert lusta. Kész. <#schmoll2>#schmoll2>
De ha emiatt nem menne, ezt a szakma és a szövetségi kapitány akkor is jobban meg tudja ítélni, mint õ. Ha hívnak, nyilván azért teszik, mert szükség van Rád a csapatban.
Õ egyszerûen nem akar menni, mert lusta. Kész. <#schmoll2>#schmoll2>
fiatalon még akkor is mennék, ha nem tudnék segíteni. De akkor is eltudnám mondani hogy, igen, én is szerepeltem a válogatottban😊)
persze hogy menneék! De ha már 31 túl lennék, és már mögöttem van jó pár válogatottság, akkor ha már azt érezném nem tudnék segíteni, akkor minek fogadjam el? de amugy fiatalon bármikor mennék.
Morálisan kötelezõ a válogatottba menni, ha hívnak. Szerintem Te is annak éreznéd.
Ez nem errõl szól, Fyrexnek igaza van. Egyszerûen derogál neki a magyar válogatott.
Na mind1, nem ez a lényeg, ez elég messzire vezet, csak szépen kérem Shevát, hogy vegye/vetesse ki a címert, mert ez nagyon felk.r idegileg. Köszönöm!
Na mind1, nem ez a lényeg, ez elég messzire vezet, csak szépen kérem Shevát, hogy vegye/vetesse ki a címert, mert ez nagyon felk.r idegileg. Köszönöm!
Igen, de errõl szerintem õ nem dönthet , ez nem lehet valakinek saját döntése, csak akkor, ha már eleget tett a válogatottért (ld. Béla).
igazad van hogy tudna segíteni, de ez az õ saját döntése, ha õ úgy érzi nem tud segíteni akkor nem tud segíteni. Ez van.
nah gondoltam élvezem kicsit a luxust
a cél: abramovich minél több pénzét elkölteni😛😛
a cél: abramovich minél több pénzét elkölteni😛😛
Avanti Crociati!
Nem gondolok. Ez sajnos a vesszõparipám. Sándor Tamás sajnos elárulta a hazáját, úgyhogy semmi köze a magyar zászlóhoz, címerhez, stb.
Egyszer voltam a rodával és akkor minden héten kaptam egy üzenetet hogy tudom-e hogy nálam a jövõ világsztárja, a jövõ csatár fenoménja stb. Na sztetek kire írták ezeket?
Egyszer rennessel voltam akkor francia válogatott, év védõje 2X európában+a ngyobb európai csapatok érdeklõdtek érte.
kitalálod vagy nem fogsz ilyeneket kérdezni? <#vérgeci>#vérgeci>
BUDA > miskolc.