Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zaki, Chelseaben nyomta,ezt is írtam 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tapasztalt játékosokra építek😄
30 éves tehát még nem nagyon romlottak a képességei, a Chelseaben már nem nagyon kapott lehetõséget igaz ott 60 ezer fontot keresett itt 15 ezret
1. Premier league-s szezonomban sikerült bentmaradnunk, igaz épphogy az utolsó meccsen a bajnok Liverpool legyõzésével sikerült,2011 ben járunk
kaptunk 5 millió fontot igazolásra , ingyen jött Ronaldinho,Abbiati,Juanfran,Szabics és egy két jó kis Tkp-t igazoltam még
aug 1. meglepõdve tapasztaltam hogy a stadionbõvítés után extra összeget ajánlottak így most elkölthetek újabb 10 millió fontot,ami nekünk rengeteg,eddigi 7 szezon alatt összesen nem kaptunk ennyit
minden adott a középmezõnybeli hely megszerzéséhez
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

kozbe van egy blekbornom is.
hozom felfele oket boroval parhuzamosan ^^
hüje vagy hamán szép nem!4

vszinu sampos mentésemet nem fogja birni <#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
GanXstaZolee#2709

játszott a Spursbe nálam 2 évet, ott is jó vót, csak jött pár nagy(obb) nevû játékos, nekije meg mennie kellett...
és az 1. válogatott meccsem is jól sikerült. igaz, hogy a végén nem volt kapusuk a németeknek, mert elcserélték magukat 😛
csak az a gáz, hogy elõzõ évben 12. lett a HSV, így csak a bajnokság van, meg a német kupa...
akik nem virnyognak évek óta (Chevanton,Robinho) azokra alapozok.
Saviola is ugatott,Gilardino nagyon sokaig, sokaig golt se rugott, Rensing meg egy köcsög.. aszondja neki kihivas kell. namondom akkor py 😊)
Meg 2010 be már páran kiöregedtek, pl Beckham (helyette játszik Guarin,Gerrard)
Assuncao (bár mondtam h õt bánom, mert még mindig olyan jó)
kb ennyi
ja meg kirugtak anglia szov. kapitanysagarol, azt mostmá Brazilok hivtak 😊
hüje vagy hamán szép nem!4