Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
látom senki nem rakott magárol fel képet ....... :(

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

fsgh
huhh e nagyon nagy:-)))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
lol, a fradi majdnem bejutott a blbe... ill. a madrid majdnem kiesett :D

báttyó02
nah itt hagyd abba b+ :D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
háles...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
naja az lesz, még gémelek egy nagyot ezzel a hatalmas játékkal, aztán jöhet a 2006 :D

McFrost
lassan húzd be a kéziféket....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
a bemutatkozás elég jól sikerült a blben, a meccs legjobbja az ellenfél kapusa vót <#hehe>

zaki
nah azért ne legyünk telhetetlenek :D

báttyó02
grat
mondjuk abbol a 22kapuralövésbõl több is bemehetett volna

báttyó02
kis b htx :D

zaki
eddig 6 selejtezõ meccsen 1o gólt lõttem, ma meg összejött minden <#smile>

zaki
Tottenhamnél 2X bõvítették a stadiont, mind2X 6ezerrel. régebbi játékomban a Celticnél 16000 hellyen bõvítették a stadiont, meg még utána késõbb is vhány ezerrel, vmi 90600 férõhelyes lett a pálya :)

9csöves9
nekem is csak annyival bõvítették,mondjuk nekünk még csak 27 ezres :D

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
kértem tavaly a stadionbõvítést, azt mondták ok. erre baze 1600 ülõhellyel bõvítették a stadiont. hát majdnem lefostama bokámat. most megint kértem, kíváncsi vagyok jövõre mennivel fogják bõvíteni :c

zaki
peeersze. újonc Burghausent pl 4-2-re vertem itthon, kupameccsen meg 3-1-re vertem a Duisburgot. Liga Kupa döntõben meg kikaptam 2-1-re a Bayerntõl.

9csöves9
grat:)

gólt azért kapsz néha?

zaki

fsgh
Grat!<#worship><#worship>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
Arsenal 7-2 Chelsea 4-2

elotte meg a Lazioba volt Szabics :D

zaki
mondd el léci :D

Szabics a Realba? <#wow2><#idiota><#nevetes1>

9csöves9
köszi:)

elsõ két meccsen pont megkaptam a rohadterõs cselzit meg arzenált, inkább nem mondom mennyire gyepáltak el:D

Szabics egyenlõre egy szar pedig a Realba jól nyomta

zaki
Ronaldinho&Esposito<#worship>

GRAT <#smile>

9csöves9

zaki
folytatom egy kicsit a HSV-s játékomat <#smile>

gabber_saviola
nah látod, ez nem buziság kérdése......de rád is kiváncsi vagyok, mint mindenkire

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Sysfox
A pikcsörök engem is érdekelnek...És még buzi sem vok. Már jóideje itt idõzünk órákat, és az ember azért kíváncsi az arcokra.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Az enyémet még nem...<#duhos2>

Amúgy hali mindenkinek! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
még most lesz az elsõ, aki Budapesten lakik vagy járatos az jöjjön....kifogás nincs a távolmaradásról :)

sideris
Kellá! milyen az az fmtali?? :P kik járnak oda? :P

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola
persze....van olyan ember akiröl nem csináltak még képet

zaki
mondom, hog ynincs

gabber_saviola
lökjé má egy pikcsört

zaki
nevemet láthatod, az nem elég?

gabber_saviola
nembuzi csak kiváncsi....itt majdnem mindenki arcát láttam már

zaki
buzi-e vaty? :o

nincs képem :P

gabber_saviola
dobjá má egy pikcsört privibe magadról mert baszott kiváncsi vok rád pls

zaki
vót sg találka is, az is jól befuccsolt :D

gabber_saviola
belehalnál ha föl állnál a gépelõl és eljönnél te kiskocka ... ^^

zaki
<#mf1><#ravasz1><#smile><#sniffles>

gabber_saviola
Taki mondta, hogy jövõhét

gabber_saviola
kötsög kocka ^^

gabber_saviola
nem soha, Budapesti tali lesz...........jah és elvárom hogyaki Budapesti az jöjjön

franco
sztem jövõhéten még nincs szünet, bár ebbe nem vagyok biztos mert rám már nem vonatkozik

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

zaki

9csöves9
Báttyóka megy?

gabber_saviola
elnapoltuk az efemtelit, jövõhét szerdára....mivel a szarosoknak szünet lesz a suliba jövõhéten

jelenkezni nálam kell, jah és ha vki nem akar jönni az most mondja htxvm

9csöves9
azé ne vidd túlzásba:D

zaki
ja, és kivel vagy? <#smile><#idiota>

zaki
jah ok, csak azt az üzit még nem olvastam el <#idiota>

most inkább elhagyom a fórumot <#zavart1><#idiota>