Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
elõre mondom, hogy szpemmel nem viszi senki a 80k-t
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nagy vagy! Jobb vagy, mint én!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
gabber, legyélolyszíves és ha ráérszmegdobhatnál egy Fiorentina-s háttérrel a gammába! köszöntem
csak ez a buzi jakobson szart bele a levesbe

BUDA > miskolc.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
6-os szorzótáblát mond fel nekem...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Na mi a repedt here van?
Most elmék kiságyat venni a kicsi Frostinho-nak , aztán szét offolok mindent!😄D
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
persze én ezt nembánom O:
gratulálok patyo
[büdös mákod volt<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>]
Avanti Crociati!
itt vok ám 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Avanti Crociati!
mind1 ugyis sokat flémeltem mostanában 😛
Avanti Crociati!
Zurawski kib@szott jól nyomja. Defoe is, csak mostanában nem nagyon lõ gólokat. ha megsérül vmelyik sz@rban vagyok.

van pár modi tisztelet a kivételnek akik szarnak bele mindenbe,és nevetségesen "pontoznak"
mindegy off vége O:
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>-ez miéert kaptad????? mert beírtál egy láma topicjába zárás elõtt???
sajnálom,mert 9-en felüli átlaga volt,de nem tudtam visszautasitani ezt..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Never say never!\" W Churchill
Iceman
Eladtam egy játékost, mert meg akartam venni Gyepest, árban megegyeztünk (250e + 30% késõbbi eladásból) erre ez a majom azt mondja nem akarja elhagyni a FTC-t mert olyan jól beilleszkedett. Közben haragszik a vezetõsre, hogy minden ajánlatot meghallgatnak érte. Ki érti ezt?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.