82686

• zaki
  • JackDaniels #80642
    THx!:)
    Nemkicsit.:) De nagyon örülök, hogy végre mán csak beküzdöttük magunkat a döntőbe.:)
  • Sysfox
    Huh...meleg helyzet volt. Grat!
  • JackDaniels #80640
    Valahogy ebben reménykedtem.:) Sikerült kapott gól nélkül megúszni!:)) Gyöhet a döntőben a Milan! Ott már minden lehet.:))

• JackDaniels #80639
    Egyikről sem tehetett, de ha nem ő véd, akkor lehet kapunk még 3at. A védelmem nem állt a feladat magaslatán, sajna.
  • zaki
    Lastuvka
  • Sysfox
    Csoki!
  • JackDaniels #80636
    Ajjaj, ettől féltem, bár a két rúgott gól ad okot némi bizakodásra, de lehet megint itt az elődöntőben vérzünk majd el. Nah, majd kiderül.

• JackDaniels #80635
    Nah, megyünk Old Trafford-ra(ba) Kinek melyik a színbadikus.:)
  • JackDaniels #80634
    Akkor jó.:)
  • JackDaniels #80633
    Ez nem semmi.:) Nekem még anno a Diósgyőrrel volt egy 23másodperces gólom, ha jól emléxem, de nem tuti.:)
  • gabber_saviola
    lazán belefér
  • JackDaniels #80631
    Thx. Annyi csalás van a dologban, hogy ugye a múltkorában az Arsenal elleni meccsen adtam be a kulcsot idegileg, ezé' onnan folytattam.:) De ennyi belefér.:))
  • zaki
    ezt láttad már? nekem ez a rekordom :)
  • JackDaniels #80629
    Jó kis kereted lesz.:)
  • gabber_saviola
    grat Jack
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
  • zaki
    jó bizony! itt a keretem!

jövőre jön Bruggink, Upson, Sorensen, Dyer, Frei, Kobiashvili, Ceh, Balaban
  • JackDaniels #80624
    Szega!
  • JackDaniels #80623
    Nah, elődöntőben a Man.UTD. az ellenfél, nagyon kiegyeznék egy hasonló eredménnyel.:)
  • gabber_saviola
    csokiall
  • JackDaniels #80621
    Huhhh basszus! Ez igen forró vót, de csak kiszurkoltam.:)) Baszott jó meccs vót egyébként.:))

• Sysfox
    Jól nyomod, grat!

Én is az élen állok, csak a MU-nak van 4 (!) elmaradt meccse, így vezetek most 4 ponttal. Nehéz lesz...
  • JackDaniels #80619
    A 20másodperces gól az szép.:))
    Jó csapat ez a Tottenham.:)
  • Sysfox
    Egyébként helló!

Ezért van beállítva nálam, hogy kéthetente csináljon mentést...Én is megszoptam már így...
  • zaki
    basszus, ha belövi a tizenegyest megint... akkor rekord lett volna, így csak csúcsbeállítás... :) na meg győzelem.

jól állok:

bár tavaly is vezettem egyszer ennyivel, mégis elveszett ez az előny...

Fred 20 mp alatt lőtt gólt a Villa ellen.

• zaki
    én a Portot kaptam az első körben... nem rossz. jöhetett volna könnyebb, meg jóval nehezebb is
  • zaki
    1ébként jó reggelt. tegnap este kicsit ideges voltam, mert volt 7-8 hiányzóm, gyorsan gazoltam pár skót madarat, aztán mikor kezdtem volna a meccset kiírta, hogy adjak nekik számozást, visszavontam ameccset, töröltem a kijelölést, nem tudtam semmire sem nyomni, csak a meccs-re, kijelölve meg nem volt senki, le is állt szabálytalan művelettel a gém, kb 2 havi játékom ment a levesbe, de végülis jól jöttem ki a dologból, mert a meccsek nagy részét újból lejátszottam, és 7-ből 6-ot megnyertem, múltkor ue a mérleg 7ből 4 volt, és 3X, 3 ponttal így jobban állok, mint anno... mingyá nyomok pár képet :)
  • Sysfox
    Nehéz meccs volt nagyon, de a Juve nem volt jobb nálam. Igaz többet támadott, de akkor sem érdemeltem vereséget. Saja benne volt a gólban, Mutu 25 méterről lőtte ki a hosszú sarkot, de előtte volt egy akkor védése, hogy már bent láttam. Így is ő lett a mezőny legjobbja. A visszavágón le kellene dolgoznom a hátrányt, amúgy is gólt kellene rúgnom a továbbjutáshoz.

• zaki
    2004 óta a címvédőnek is kell...
  • Sysfox
    Nehéz meccs volt, az újrajátszásban hazai pályán talán több esélyem lesz a továbbjutás kiharcolására. Szerencsém volt, mert Ráonaldót lecserélték a szünetben, Nistelrooy meg egy nagy határ ... volt. Szerencsére.

• Sysfox
    Balaban korán megadta az alaphangot, jellemző volt a meccsre, hogy a Southampton a 90. percben vezette első támadását...

• franco
    ha jóltom olaszban nyomod

ha nem eust adsz el olasz csapatnak akkor a keretben lévő fgn-esek számy is csökken!

figyelni kell erre, külföldre kell eladni őket
  • franco
    nem tudhat mindenki angolul

a többi válasz meg más értékekre hat
  • franco
    jólnyomod np
  • franco
    nézzétek meg 88at és 89et
  • GanXstaZoleeWrk
    danke ezek szerint lehet Adriano aki brazil volt eu-s allampolarsaga is ha nem szamitott bele a 4be. thx.
  • JackDaniels #80605
    Rákattintasz a személyi infójára és ott van, hogy egyéb állampolgárság, ha van.:)
  • GanXstaZoleeWrk
    nincs az egeszet egyben neztem tartalekostul u20astul :) ezert nem ertem. az honnan derül ki hogy vki kettős állampolgárságú? :)