82686
-
#80643 -
#80642 THx!:)
Nemkicsit.:) De nagyon örülök, hogy végre mán csak beküzdöttük magunkat a döntőbe.:) -
#80641 Huh...meleg helyzet volt. Grat! -
#80640 Valahogy ebben reménykedtem.:) Sikerült kapott gól nélkül megúszni!:)) Gyöhet a döntőben a Milan! Ott már minden lehet.:))
-
#80639 Egyikről sem tehetett, de ha nem ő véd, akkor lehet kapunk még 3at. A védelmem nem állt a feladat magaslatán, sajna. -
#80638 Lastuvka -
#80637 Csoki! -
#80636 Ajjaj, ettől féltem, bár a két rúgott gól ad okot némi bizakodásra, de lehet megint itt az elődöntőben vérzünk majd el. Nah, majd kiderül.
-
#80635 Nah, megyünk Old Trafford-ra(ba) Kinek melyik a színbadikus.:) -
#80634 Akkor jó.:) -
#80633 Ez nem semmi.:) Nekem még anno a Diósgyőrrel volt egy 23másodperces gólom, ha jól emléxem, de nem tuti.:) -
#80632 lazán belefér -
#80631 Thx. Annyi csalás van a dologban, hogy ugye a múltkorában az Arsenal elleni meccsen adtam be a kulcsot idegileg, ezé' onnan folytattam.:) De ennyi belefér.:)) -
#80630 ezt láttad már? nekem ez a rekordom :) -
#80629 Jó kis kereted lesz.:) -
#80628 grat Jack -
#80627 -
#80626 -
#80625 jó bizony! itt a keretem!
jövőre jön Bruggink, Upson, Sorensen, Dyer, Frei, Kobiashvili, Ceh, Balaban -
#80624 Szega! -
#80623 Nah, elődöntőben a Man.UTD. az ellenfél, nagyon kiegyeznék egy hasonló eredménnyel.:) -
#80622 csokiall -
#80621 Huhhh basszus! Ez igen forró vót, de csak kiszurkoltam.:)) Baszott jó meccs vót egyébként.:))
-
#80620 Jól nyomod, grat!
Én is az élen állok, csak a MU-nak van 4 (!) elmaradt meccse, így vezetek most 4 ponttal. Nehéz lesz... -
#80619 A 20másodperces gól az szép.:))
Jó csapat ez a Tottenham.:) -
#80618 Egyébként helló!
Ezért van beállítva nálam, hogy kéthetente csináljon mentést...Én is megszoptam már így... -
#80617 basszus, ha belövi a tizenegyest megint... akkor rekord lett volna, így csak csúcsbeállítás... :) na meg győzelem.
jól állok:
bár tavaly is vezettem egyszer ennyivel, mégis elveszett ez az előny...
Fred 20 mp alatt lőtt gólt a Villa ellen.
-
#80616 én a Portot kaptam az első körben... nem rossz. jöhetett volna könnyebb, meg jóval nehezebb is -
#80615 1ébként jó reggelt. tegnap este kicsit ideges voltam, mert volt 7-8 hiányzóm, gyorsan gazoltam pár skót madarat, aztán mikor kezdtem volna a meccset kiírta, hogy adjak nekik számozást, visszavontam ameccset, töröltem a kijelölést, nem tudtam semmire sem nyomni, csak a meccs-re, kijelölve meg nem volt senki, le is állt szabálytalan művelettel a gém, kb 2 havi játékom ment a levesbe, de végülis jól jöttem ki a dologból, mert a meccsek nagy részét újból lejátszottam, és 7-ből 6-ot megnyertem, múltkor ue a mérleg 7ből 4 volt, és 3X, 3 ponttal így jobban állok, mint anno... mingyá nyomok pár képet :) -
#80614 Nehéz meccs volt nagyon, de a Juve nem volt jobb nálam. Igaz többet támadott, de akkor sem érdemeltem vereséget. Saja benne volt a gólban, Mutu 25 méterről lőtte ki a hosszú sarkot, de előtte volt egy akkor védése, hogy már bent láttam. Így is ő lett a mezőny legjobbja. A visszavágón le kellene dolgoznom a hátrányt, amúgy is gólt kellene rúgnom a továbbjutáshoz.
-
#80613 2004 óta a címvédőnek is kell... -
#80612 Nehéz meccs volt, az újrajátszásban hazai pályán talán több esélyem lesz a továbbjutás kiharcolására. Szerencsém volt, mert Ráonaldót lecserélték a szünetben, Nistelrooy meg egy nagy határ ... volt. Szerencsére.
-
#80611 Balaban korán megadta az alaphangot, jellemző volt a meccsre, hogy a Southampton a 90. percben vezette első támadását...
-
#80610 ha jóltom olaszban nyomod
ha nem eust adsz el olasz csapatnak akkor a keretben lévő fgn-esek számy is csökken!
figyelni kell erre, külföldre kell eladni őket -
#80609 nem tudhat mindenki angolul
a többi válasz meg más értékekre hat -
#80608 jólnyomod np -
#80607 nézzétek meg 88at és 89et -
#80606 danke ezek szerint lehet Adriano aki brazil volt eu-s allampolarsaga is ha nem szamitott bele a 4be. thx. -
#80605 Rákattintasz a személyi infójára és ott van, hogy egyéb állampolgárság, ha van.:) -
#80604 nincs az egeszet egyben neztem tartalekostul u20astul :) ezert nem ertem. az honnan derül ki hogy vki kettős állampolgárságú? :)