Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
20227!
20227!
BUDA > miskolc.
20227!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de egy lesipuskás fotósnak mégis sikerült lefotóznia:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
e két csávó nélkül sehol sem lennék... ha megsérül vki szarban is vagyok... mind1, jövõre jön egy csapatnyi új játékos 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
és bent vagyok az elõdöntõben az fa kupában, ott a newcastle lesz az ellenfél. elõbb vertem meg õket 3-1-re a bajnokságban idegenben, szal simán ott lehetek a döntõben! csak attól félek, hogy az arsenallal kerülök össze, õk meg qrva erõsek... man utd meg milyen szar már...
20227!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
20227!
ez a kettõ valahogy nem fér össze:-PPPP
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
20227!
20227!
Aztán meglegyen mind a 3:-DDD

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress