82686

• franco
    lebecsülted őket :)

nálam 2006-os VB-t nyerték....
  • JackDaniels #80682
    Ezt mogyuk nem gondoltam vóna, hogy USA ellen így fogunk szenvedni. Elég nehéz szülés vót ez is.

• McFrost
    nám:DDDD
  • franco
    hátez makker :)
  • JackDaniels #80679
    Nah, esse vót egy szar meccs, de megvan.:))

• JackDaniels #80678
    Thx!:)
    Kissé megizzadtam.:)
  • zaki
    szevasz
  • báttyó02
    szépjonapot
  • zaki
    bammeg, angol szuperkupa döntő után a liga kupa döbtőt is elvesztettem 2-1-re fa kupából is kiestem, szal marad a bl
  • Tono34
    Ezt csak azért csinálja, hogy biztos legyél benne Te vagy a jobb :)
  • zaki
    azt hiszem megvan a tovább jutás

• franco
    Jack-nek óriási grat a BL-hez, az az elődöntő óriási volt

Zaki: én nem cseréltem volna, madlung sztem jobb
  • JackDaniels #80671
    A csoportból simán tobvább léptem, most jön az első egyesnes kieséses meccs a brazilok ellen. Nem szarozik velem a játék, hozzámvágja mindig a legfrankóbb ellenfeleket.:)
  • JackDaniels #80670
    Nah, megyünk a VB-re az angolokkal, megkéne védeni a címet.:))
  • zaki
    grrr, 2 hétre Defoe meg is sérült
  • zaki
    nem lesz egyszerű a következő pár meccs

• JackDaniels #80667
    Kérj rá ugyanannyit részletre, hátha megadják.:))
  • zaki
    a Chelsea bejelentkezett Defoeért, 24millió fontot adnának érte, duplájáért talán-tlán elgondolkodnék rajta
  • Sysfox
    Türelmes is vok! Úgy gondolom, évről-évre jobb a csapatom, jövőre is ott leszek a BL-ben nagyon úgy néz ki, hacsak valamit nagyon el nem rontunk a végén...Aztán majd csak lesz valami!
  • JackDaniels #80664
    Jóbizony, csak néha rámhozzák a frászt.:))))
  • Sysfox
    Grat, jó kis csapat ez a Rennes!
  • JackDaniels #80662
    Nekem sem sikerült 5éven keresztül. Türelem!:))
  • Sysfox
    Nem tűnik rossznak, bár én még sohasem hallottam róla (öööö...rolla)
  • zaki
    grat! liga kupa döntőben én is ott vagyok, a Chelsea lesz az ellenfél... hát nem lesz könnyű
  • JackDaniels #80659
    Naon jól tetted.:))
  • JackDaniels #80658
    Jah, és azé' közben még megnyertem a bajnokságot és a Liga Kupát is, csakhogy maraggyak a tényeknél.:))))

• zaki
    Carrick nálam sem nyomja rosszul, bár most csak csere ebben az évben, 3-4 millió fontot ér kb. a legértékesebb játékosom egyébként Esposito, 6,5 millióért vettem, és most 27-et ér! jó vétel volt, az biztos... el is akarta vinni a Valencia a nyáron 20 milkáért, de nem adtam annyiért el
  • zaki
  • Sysfox
    Nekem meg a ManUtd el akarta vinni Carrickot, a játékmesteremet! 5.75 m fontot ér most. Erre a MU kínált érte 2m-t (!!!) és adta volna Gary Neville-t. Aki 2 m-t ér és 32 éves. Mit képzel a MU? Kinek kell egy 32 éves játékos? Nekem nem, az tuti. C.Ronaldot kértem cserébe.
    Őt persze nem adták. Akkor sajnálom, nincs üzlet kedves MU...
  • Sysfox
    Képet rolla!
  • Sysfox
    Grat!

Én is szeretném a Tottenhamamet Európa csúcsán látni, de nem hiszem, hogy képesek vagyunk megnyerni a BL-t jelenleg. Hacsak nem lesz egy kis szerencsénk.
  • zaki
    leigazoltam boulahrouzt, cserébe adtam érte madlungot, kaptam 2 millió fontot+20% részesedést fogok kapni az eladásából. jó kis védő
  • zaki
    grat mu
  • zaki
    Defoe előző évben 33 góllal gólkirály volt, Zurawski 24 gólos volt. egy Fred szintű játékosra meg szükség volt, hogy lehessen rotálni, mert hoszú a szezon, hogy főleg, hogy már a blben is ott vagyok. idén is Defoe vezeti a góllövő listát,23 forduló után 18 gólos, Zurawski 10, Fred 9 gólos

thx

és itt van még Javi Guerrero, aki általában csak hazai kupameccseken játszik, de ott szépen rugdoss a gólokat
  • JackDaniels #80649
    Gyáááááááá! Rögtön bexarok!!:))) Végre mán a támadóim csúcsformában jácottak.:))) Sajna Imi gyerek megsérült, pedig szép lett volna, ha gólt tud Ő is lőni!:)) Nah de ne telhetetlenkeggyek mán!:)) A lényeg hogy a Rennes európa tetején, 2010 májusában!!

• Sysfox
    Érdekes dolgot vettem észre. Amióta megvettem Saját, azóta Enke (ha játszik) sokkal jobban véd. Ez azért van, mert a kapusok is fáradnak, ha sok meccset játszanak? Mert ugye az ő fitness értékük nem megy le, mint a mezőnyjátékosoké.
  • Sysfox
    Jól nyomják a csatáraid Zaki!

Defoe nálam ez első évében jó volt, utána már nem. Eladtam.
    Espositot én is meg akartam venni, csak valamiért nem tudtam (már nem emlékszem miért nem).
    Zurawskiról meg nem is gondoltam, hogy ilyen jó.
    Fred ahogy láttam inkább csere, de így is nyomatja a gólokat rendesen.

Jók! Grat!
  • zaki

rekord
  • JackDaniels #80645
    Hát nem volt eccerű és sokat, nagyon veszélyesen jöttek az angolok, de most megállítottuk őket.:) Minyán kezdődik a BL döntő.:)
  • Sysfox
    Azért is értékes, mert az én mentésemben a MU a legjobb csapat. Angol szinten tuti. 23 forduló alatt mindössze 9 (!) gólt kaptak! De gondolom az 57. perc táján már kezdted azt hinni, hogy ennek vége...hogy aztán at 58. percben új reménysugár jöjjön...