Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
õ követi a pályafutásom... Most a betistõl vettem meg akinél én voltam manager és oda is én vittem:-DDD a Betisbe élte fénykorát:-DDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
középpályás létére 13 gólt lõtt tavaly, 12-t a bajnokságba, nem rossz...

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
5 oldal #58941
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
már nagyon megszoktam......
2.jaa tényleg de hülye vok:-))):-DDD
sevilla is a bl be döntõig juttattam 2 év alatt
interrel 5bajnoki 5 kupa 4 bl gyõzelem
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nézet/átnézés/poszt
BUDA > miskolc.
figyi én úgy csináltam,hogy kezdtem egyet min. databézzel és egy ligával és kikísérleteztem néhány fasza taktikot. persze ez így nem speciális,de az alapokat leteheted
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
oké felteszem
BUDA > miskolc.
kárhogy Magic nem elõbb jött és alõbb meglett volna ez a taktik és akkor vlaszeg nem a kiesés hanem elen küzdenék hanem valamelyik kupáér pl .intertotó 😛
asszed vissza lehetettt tõteni? no nem ombre, de nem ám
Szar Bayern, szar Bayern :)