Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megnézed,hogy Robinson(59317)benne van-e nálad?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Néhány adalék a mérkõzéshez: az ellenfél elsõ gólja egy szöglet után született, mikor az alapvonal mentén belõtt labdába a rövid saroknál álló védõm beletette a csökött csákánylábát.
A második még ennél is szebben kidolgozott akció végén született: ekkor egy lecsúszott jobb oldali beadás a keresztlécrõl az ötösre pattant, a csatár pedig nem hibázott.
Az én aranylábú gyerekeim meg 10-szer lõhettek a tizenegyespont magasságából, középrõl, az eredmény három gólya, két fácán...
A faszom ebbe a játékba!!! <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Nézd át a játékosaid statisztikáit és tedd meg te!
Mokoena-nak el kellene törni a lábát hogy megtanulja hogy a 11eseket be kell lõni
a paris ellen jáccok azt az 20perc körû má kihagyott egyett tuti hogy õ többet nem fog 11est lõni
max ugyhogy 1nagyobb csapat meg akarja venni akkor nem fog visszavonulni de akkor nemis lesz a te játékosod 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
<#eljen>#eljen>
mert hiába kérem meg szart se ér
BMW 325 iX Rallye Car :)
Alakul ez kérem, alakul.😊)

\"Never say never!\" W Churchill
És Õ?