Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Ez nem semmi.😊 Nekem még anno a Diósgyõrrel volt egy 23másodperces gólom, ha jól emléxem, de nem tuti.😊

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
lazán belefér

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Thx. Annyi csalás van a dologban, hogy ugye a múltkorában az Arsenal elleni meccsen adtam be a kulcsot idegileg, ezé' onnan folytattam.😊 De ennyi belefér.😊)<#ravasz1>

zaki
ezt láttad már? nekem ez a rekordom 😊

JackDaniels
Jó kis kereted lesz.😊

gabber_saviola
grat Jack<#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#eljen><#taps>

gabber_saviola
<#eljen>

zaki
jó bizony! itt a keretem!

jövõre jön Bruggink, Upson, Sorensen, Dyer, Frei, Kobiashvili, Ceh, Balaban

JackDaniels
<#wave>Szega!

JackDaniels
Nah, elõdöntõben a Man.UTD. az ellenfél, nagyon kiegyeznék egy hasonló eredménnyel.😊

gabber_saviola
csokiall

JackDaniels
Huhhh basszus! Ez igen forró vót, de csak kiszurkoltam.😊) Baszott jó meccs vót egyébként.😊)

Sysfox
Jól nyomod, grat! <#taps>

Én is az élen állok, csak a MU-nak van 4 (!) elmaradt meccse, így vezetek most 4 ponttal. Nehéz lesz...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JackDaniels
A 20másodperces gól az szép.😊)
Jó csapat ez a Tottenham.😊

Sysfox
Egyébként helló! <#wave> <#wink>

Ezért van beállítva nálam, hogy kéthetente csináljon mentést...Én is megszoptam már így...

zaki
basszus, ha belövi a tizenegyest megint... akkor rekord lett volna, így csak csúcsbeállítás... 😊 na meg gyõzelem.

jól állok:

bár tavaly is vezettem egyszer ennyivel, mégis elveszett ez az elõny...

Fred 20 mp alatt lõtt gólt a Villa ellen.

zaki
én a Portot kaptam az elsõ körben... nem rossz. jöhetett volna könnyebb, meg jóval nehezebb is

zaki
1ébként jó reggelt. tegnap este kicsit ideges voltam, mert volt 7-8 hiányzóm, gyorsan gazoltam pár skót madarat, aztán mikor kezdtem volna a meccset kiírta, hogy adjak nekik számozást, visszavontam ameccset, töröltem a kijelölést, nem tudtam semmire sem nyomni, csak a meccs-re, kijelölve meg nem volt senki, le is állt szabálytalan mûvelettel a gém, kb 2 havi játékom ment a levesbe, de végülis jól jöttem ki a dologból, mert a meccsek nagy részét újból lejátszottam, és 7-bõl 6-ot megnyertem, múltkor ue a mérleg 7bõl 4 volt, és 3X, 3 ponttal így jobban állok, mint anno... mingyá nyomok pár képet 😊

Sysfox
Nehéz meccs volt nagyon, de a Juve nem volt jobb nálam. Igaz többet támadott, de akkor sem érdemeltem vereséget. Saja benne volt a gólban, Mutu 25 méterrõl lõtte ki a hosszú sarkot, de elõtte volt egy akkor védése, hogy már bent láttam. Így is õ lett a mezõny legjobbja. A visszavágón le kellene dolgoznom a hátrányt, amúgy is gólt kellene rúgnom a továbbjutáshoz.

zaki
2004 óta a címvédõnek is kell...

Sysfox
Nehéz meccs volt, az újrajátszásban hazai pályán talán több esélyem lesz a továbbjutás kiharcolására. Szerencsém volt, mert Ráonaldót lecserélték a szünetben, Nistelrooy meg egy nagy határ ... volt. Szerencsére.

Sysfox
Balaban korán megadta az alaphangot, jellemzõ volt a meccsre, hogy a Southampton a 90. percben vezette elsõ támadását...

franco
ha jóltom olaszban nyomod

ha nem eust adsz el olasz csapatnak akkor a keretben lévõ fgn-esek számy is csökken!

figyelni kell erre, külföldre kell eladni õket

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
nem tudhat mindenki angolul

a többi válasz meg más értékekre hat

franco
jólnyomod np

franco
nézzétek meg 88at és 89et

GanXstaZoleeWrk
danke ezek szerint lehet Adriano aki brazil volt eu-s allampolarsaga is ha nem szamitott bele a 4be. thx.

GanXstaZolee#2709

JackDaniels
Rákattintasz a személyi infójára és ott van, hogy egyéb állampolgárság, ha van.😊

GanXstaZoleeWrk
nincs az egeszet egyben neztem tartalekostul u20astul 😊 ezert nem ertem. az honnan derül ki hogy vki kettõs állampolgárságú? 😊

GanXstaZolee#2709

JackDaniels
Attól tartok, hogy ez igen vékony elõny a visszavágóra.

JackDaniels
Ez nagyon érdekes, csak azt tudnám, hogy akkor mi a fasznak kellett selejtezõket jáccani??<#fejvakaras><#fejvakaras><#nemtudom>

JackDaniels
Vannak kettõs állampolgárságú emberkék, ezeket hozhatja fel neked.

Tarcsiban sincs nem eu-s játékosod?

GanXstaZoleeWrk
joreggelt

gecire felidegesitett a játék

azt irja 4 eun kivuli playam van.

Eladom szarehugye a brazil Adriano-t (egyebkent se kell mert már öreg 30 eves) es akarnam hozni helyette Fred-et, de még mindig 4 eu-n kivuli playam van.
van 2 argentin tevez, saja, 1 brazil leonardo, 1 izraeli tel bahim, fredy adu amcsi, ez már 5 legalább ami nem eus ez most hogy a pöcsbe van?

Másik jo hogy szûrõnél játékos keresésnél beállítom csak eu-s playat mutasson erre simán jönnek fel a brazil argentin elefantcsontparti playak. Most ezt nem értem. bug vagy mi?

vki segitsen

Ja kocsog arsenal nem adja podolskit dupla árért sem, most próbálom wayne rooney-t unitedtõl de mindenképpen kellene egy bal vagy kétlábas csatár bal csatár posztra.

GanXstaZolee#2709

JackDaniels
Nah, BL-ben jön a Juve. Kíváncsi vagyok hogyan teljesít majd a csapat. Nem lesz sétagalopp, attól tartok.

JackDaniels
Üdv!
Vannak még hibái a gammának, ez az egyik.😊

Sysfox
Hali Jack! <#wave>

Bejött, amit mondtál. Most mindig az elsõ választ nyilatkozom, és már 10 a média kezelésem...Ekkora marhaságot...

JackDaniels
Nah, azé' semmi sem seggig tejfel.😊)

JackDaniels
Esse nem rossz.😊

JackDaniels
Nah, a továbbjutás meglett.😊
Közbensõ 2bajnokimat is simán vettem. Lehet, télleg rátaláltam a csapat ideális taktikájára?? Naon kíváncsi lettem.😊<#nevetes1>

JackDaniels
Hoppá! Lehet valamit jól eltaláltam a taktikában?? Nah majd hosszabtávon kiderül, de ez kicsit meglepett.😊

Huhh, de egyedül vok itt.😊 Kissé magamban beszélek.😊

JackDaniels
Meg most idõm is van egy kicsit jáccani.😊
Egyébként õk jönnek a nyáron. Sztem elég is lesz erõsítésnek.😊

JackDaniels
Nah, akkor csak folytatom, pedig a múltkor rendesen felidegesített a játék.😊
A régi taktikám viszont kivágtam a pi***ba. A mostani egy szintén 4-4-2 de kevésbé támadó szellemû viszont a letámadást kiterjesztettem egész pályára, visszább vettem a szélességbõl és a gyorsaságból is. Kíváncsi leszek az eredményre.)

Valami ilyesmi lenne:

JackDaniels
Látom, hogy dúl a Love a Serie A-ban.😊)))))<#law>

JackDaniels
Vótam, de csak lélekben.😊
<#nyes>

JackDaniels
Yo reggelit.😊

Tono34
Reggelt!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
ehh, ilyen még nekem nem volt:

mind2 kapus 10-est kapott<#whatever>

gabber_saviola
nah mentem egy kicsit area51-ezni, és utánna csucsukálni

yo8 managerek

gabber_saviola
<#eljen>