Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
csõõõ

onlybarca
vanden borre; varela!

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

fernando torres
hübschmann, bonera

gabber_saviola
onlybarca: szevasz <#wave>
Iceman89: a válasz gombot használd kérlek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hegeace
Tudnátok mondani egy fiatal jobbhátvédet Oddo pótlására kéna a Cselzibe!

Heló szia remélem hogy vagy

Iceman89
lol 15millát ajánlottam érte és 1 hónapot vártam rá hogy elengedjék már végre, meguntam aztán újra ajánlottam ért, de az a kis idõ ameddig felbontottam az ajánlatot addig elvitte a Zaragoza.. most meg 26 ért adják 😞 mocskok... pedig el kellett volna a Newcastle-be 😊 a csapatnak van 43 milla adósága 😄

Iceman

onlybarca
hellos mindenkinek!

hova tunt a logod?

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

Rudee
Hát ennyiért nem fogsz túl jót találni. Championshipbe nézz körül, hátha eladnak egy normálisabbat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Ha Radoi-nak kifizeted az elengedési záradékát, akkor bitos elmegy. Válogatottban is jáccik az elején ha jól emléxem, munkavállalásival se lehet gond. Chelsea U19-ben szokott lenni egy fiatal védõ, akit biztos kölcsönadnak. Elszánt védõ, jó fizikai és mentális tulajdonságokkal. Esetleg Gyeoes 😊

Iceman89
ill fmszkútba mennyiért adnák oda?

Iceman

van hogy feljegyzi hogy nem ment edzésre a pléja vagy írkálhatsz bele mindenfélét pölö ha beszól nekem egy menedzser akkor róla írok hogy ez egy balfasz oltogassad amikor csak tudod

BUDA > miskolc.

Rohogni fogtok, de ezek nekem tul dragak 250000 font korul? <#kacsint> Mellesleg Radoit elhappolta mar elolem a Steaua. 😊

Se Lobelt, se Ledfold.. Haargh - the Reckonin\' - lvl60 warr\' Imoy - the Reckonin\' - lvl60 \'Lock

Rudee
10-12m font körül szokott lenni kezdéskor.

Hegeace
Nálam 2007-ben a chelsenél 67 millát

fúdejóvagy =P

BUDA > miskolc.

Hegeace
Kössz Gabber megy szépen a database!
De a jegyzetek mire valók?

Iceman89
Nálatok mennyit ért Robinho?

Iceman

Shotogan

fernando torres
naldo

olyan pléjáról sem hallottam még akinek nem kell fizetni 😄DDDDDDDD vegyél minõségi Magyar pléjákat

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
Radoi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tudtok ajanlani vedot, aki eljonne skociaba, es nem kell fizetni erte sokat, vagy egyaltalan? Inkabb az utobbi.. 😄 Amint egy jobb csatarral kerulunk szembe, az megszor minket. 😄

Se Lobelt, se Ledfold.. Haargh - the Reckonin\' - lvl60 warr\' Imoy - the Reckonin\' - lvl60 \'Lock

Iceman89
Most kezdtem a Newcastle-el elõröl 😊 szerintem ez egész jó kezdésnek 😊
[/url][/img]

Iceman

gabber_saviola
ok köfi <#eljen>

fernando torres
jah igen gilat viszi a milan 68ért de rossi pedig a juve vagy az inter 26ért még nem döntötte el hogy hova megy ! gila helyére meg majd hozom sverkost

gabber_saviola
eladod De Rossit? Gila merre?

fernando torres

fernando torres
sima ügy

fernando torres
értettem

gabber_saviola

gabber_saviola
Messinát kiütni de nagyon 😄DD

Tono34
8 hónapos sérülésnél szerintem érdemes kipróbálni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sheva
muti már a taktikádat 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
ehh 😛, grat <#eljen>

fernando torres
bresciatól a sampig volt 1 nehéz idõszaka a klubnak de mint kiderûlt az annak tudható be hogy nem érezték még az új taktikát

robotnyk
fernando torres
gecooo ezt sose néztem 😞((

Staff report -> physio, es utana megjelenik a send to rehab.

gabber_saviola
játékosod/személyzet jelentése, ha a gyúró javasolja akkor megjelenik a rehabra küldés

nem feltetlenul. a legdurvabb izomhuzodasos eseteknel (nem szakadas) a kihagyas kb. 3-4 het, mig a rehab 2-6 honap.. Allitolag arra jo, hogy ne legyen a serulese visszatero, viszont ez nem tudom milyen esetekben es milyen gyakorisaggal jonne elo, ha nem kezeltetnenk. Ezert kerdeztem.

fernando torres
fm-ben rehabra küldeni??
hogy ? régóta játszok de ezt nem is tudtam

gabber_saviola
jaja, rehab és a legdurvább a 3-4 a hónap kihagyás

Iceman89
igenis<#eljen>

Iceman

Tono34
Rehabilitácira küldöd nem csökken ez az idõ? (Sérülés)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
mindenki tudja, hogy 800*600 a max. ha ez nem megy akkor linkben pls

Iceman89
jó csak az a baj hogy most nem a jó gépnél ülök és ezen a másikon meg nincs ACDsee vagymi az 😞 még 1 et felakartam rakni így ha nem baj

Iceman

gabber_saviola
a kép maximális mérete 800*600, legközelebb figyeld pls

Iceman89
az a baj hogy 1 hét múlva már nem így nézett ki 😞

Iceman

Nyugi, nem fog. <#kacsint> De abban remenykedhetsz, hogy hosszabb tavra fejlodest jelenthet.

Iceman89
ez jó mi? jó lenne ha mindig így is maradna 😄

Iceman