Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
de ilyen ajánlatott h. utasitsak vissza mint joaquin-ért 68 m£!???
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#utáljaazozert P="P">#utáljaazozert>
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
gabber ha esetleg ráérsz akkor tucc majd nekem csijálni egy Cardiff City-s hátteret? nagyon megköszönném
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
én sem emlékezhetek mindenre, szorry 😄
[írta privibe anno <#zavart1>#zavart1>]
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
BUDA > miskolc.
Este megnézm BL negyeddöntõbe kerülésért Chelseat szerintem sima 5-0 összesítésel fognak kiverni de nembaj 😊
GanXstaZolee#2709
én is dolgozom FM-mel épp bejutottam a Francia Liga Kupa elõdöntõjébe 😊
BUDA > miskolc.
<#integet2>#integet2><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#wave>#wave>
a tied se kutya! de mondju kén ara vok a legbüszkébb h. nem valam ireal v. barcabol csináltam ezt ha nem egy betisbol aki utoljára 1964ben nyert valamit(spanyol kupát) nah most veluk megnyertem a bajnokságot, uefa, spanyol szuperkupát, eur. szuperkupát. ez most igy 4 trofea! szoval jo csapatott épitettem!
akkor: podolski? disznosteiger o se német!
nem rossz vásár <#eljen>#eljen>
jó meglátás a Kpk ezért Fabregast hozom
majd dobok pikcsört
thx a tippet