Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
20227!
õ a kapusom aki mellesleg a legjobb kapus volt az idei BLben 😊
a ku**a védése nem akar megnõni... viszont nagy 11es fogó 😊)
es ilyenkor ha jol tudom nem lehet mas klubb edzojenek menni.
Bár már 1-2x jelentkeztem angol válogatott edzõjének ill talan olaszokhoz 😊
Ilyen allapotokkal nem lesz eselyem sose BL-t nyerni pl.
Gabber csaoo!! 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Stadionod mekkora?
egyébként nekem vmi 22M eu-m van,de hát én sem tudok nagyon mit kezdeni vele:.
20227!
0:2 otthon idegenben 3:1 5:1el kiestem.
egyebkent Roma nyerte BL-t Chelsea lett a 2. 2:0 volt a döntõ eredménye.
viszont iszonyat pénzt kaptam BLért most 1x1 milliard, aztan a meccsekért csoportban x milla, késõbb mikor eljutottam 8ad döntõbe es kiestem 600milla majd tv is fizetett 600 millat. Laza 😊 nemtom mit csinaljak 5 milliardal, mindjart raszolok vezetosegre hogy több fizut edzest es nagyobb stadiont akarok 😊
bajnoki óta veretlen vagyok,azaz már több mint 3 éve volt hogy kikaptam az mtk-tól 1-0-ra....
20227!
Mi lett a cselszi elleni bl-meccsen??
20227!
A csapat pénzügyei:
És az eddigi Honvéd történelem 😊
20227!
20227!
Meglepõdve tapasztalom hogy milyen nagy csend van itt..
Haldoklik a fórum :-))
20227!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
úgyhogy csak ne hadjuk a mocskos cigánybandát a fejünkre nõni. Én sem vagyok rasszista, de az ember színe fehér!!!!
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
õti minnél hamarabb megkell szereznem az arsenaltol 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

BUDA > miskolc.
19-year-old Bastia and Cameroon defender Alexandre Song joins Arsenal on a one-year loan deal worth around 4 million euros
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic