Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BUDA > miskolc.
(1nap mulva érkezik a csapatomba)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Szar Bayern, szar Bayern :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
vann itt 1 pár ígéretesnek mondható tehetség : matias delgado , cesar carignano -- nah rájuk lehet építeni a jövõt itt van még az idõsebb yakin testvér is murat õ már 29 éves de még elég jó
hát nagyjából ennyi
gyurmaszakkör válasz | megnéz | könyvjelzõ 2005.06.25 14:23:17 (59270)
Megpróbálom érzékeltetni a gondtalan, unalmas Chelsea edzõ életét. Abramovics minden télen bejelenti, hogy sztárokat kell igazolnom. Mivel elõre tudtam, hogy ez lesz, még az õsszel aláírtam Schweinsteiger szerzõdését, miszerint január 1.-én csatlakozik hozzánk. De Abramovics csak ez után jelentette be, hogy sztárokat kell hoznom, és én ez után nem szerzõdtettem senkit, a saját kezébe vette a dolgokat. Összesen több mint 200 millióért leigazolta Chech-t és Rault, akikre nekem semmi szükségem nincs. De ez még nem lenne baj. A liga viszont levont tõlem 9 pontot, mert túl költekeztem a költségvetésemhez képest. Mivel a Liverpool eddig sem nagyon veszített pontokat, és már lejátszottuk az egymás elleni meccseket nem hiszem, hogy be tudnám hozni az 5 pontos hátrányomat. A már lassan megnyertnek hitt bajnokság, ilyen hülyeségen csúszik el. Ami nem az én hibámból történik.
sõt azt messze meg is haladhatja
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
tényleg van olyan hogy a klubelnök vesz játékost és nem te?
BUDA > miskolc.
és személyes dolgokat se lehet beírni, mert sokan olvassák 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
levertem a napolis meg celtás savet is, mert kellett a hely
BUDA > miskolc.
szar a kedvem, az csak rápakolt h a negyeddöntõben kivertek a bl-bõl...példátlan
BUDA > miskolc.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Szar Bayern, szar Bayern :)
20227!
20227!
Köv BL selejtezõ meccs: FH, vagy HB ha jol neztem 😊 mi kell ahhoz hogy automative bekerüljél BL csoportba ne kelljen selejtezõt játszani?