Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
BUDA > miskolc.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
BUDA > miskolc.
GanXstaZolee#2709
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Podolski es Tono kollega 😊 felraknatok vhova taktikátok? esetleg mélben is jöhet. Megköszönném. Illetve akinek van vmi jó. Edzésterveket is szivesen fogadok 😊 Tenkjuuu
Delutan rakok fel képet Flachi-rol egesz jol tolja valami 0,7-es golatlaga van és 7,5 feletti teljesítménye átlagban.
Kettõs játékjog mit jelent? Valamint átigazolásnál a minimális díj elengedési záradék az annyit tesz hogy ha vki meg akarja venni tõllem akkor annyit kell +ba kifizetnie???
GanXstaZolee#2709

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Végre elindultunk felfelé:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.