Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
nálam is jó

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
nálam is

gabber_saviola
érdekes, nálam okés pedig

There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.

We should be back shortly.

BUDA > miskolc.

gabber_saviola

fernando torres
McFrost
<#guluszem1><#wow1><#guluszem1>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

GanXstaZoleeWrk
no comment

Fredröl kérnék egy sc-t ha lehet. asszem nekem is kell 😊

GanXstaZolee#2709

fernando torres
csak azért mert tevez nem játszott 😄DD

zaki
Fred <#idiota>

fernando torres

derley
háj boy!

zaki
asszem jövõre sem a kiesés ellen fox küzdeni 😛

olympus
grat! csak máskor kicsit érthetõbben ird le pls.!
mert én csak 3x-ra tudtam elolvasni!

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
csáó+

Divatcsapatok OLÉ!

szerbusz srác =P

BUDA > miskolc.

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

olympus
reggelt all!
ma 15 orakor megprobálom elkezdeni a kaiserslauternes játéklomat!

Divatcsapatok OLÉ!

Tono34
Napot!

Most már a 7. helyen vagyok a Lutonnal, de még van hátra 22 forduló. Rossz kezdés után belejöttek a fiúk. Leigazoltam Rebrov-ot, Feczesint és még egy pár öreg rókát. Keretet kellene szûkítenem, mert a fizetési keret kb 25e euróval több mint kellene.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
szotyi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
szeva Torres <#wave>

Shotogan
<#integet2>

fernando torres
hali all manager!!!

Shotogan
Megint kirúgták a Juve edzõjét úgyhogy várhatóan megint fel fognak kérni edzõnek és megint vissza kell majd õket utasítanom...

Rájöttem hogy a BL-ben hogyan sorsol a gép!Ha belinkeltek egy csoportkör végeredményt meg tudom mondani hogy mi lesz az 1.kiesési kör sorsolása.
De lehet hogy ezt már mindenki tudja és csak nekem esett le ilyen késõn 😄

gabber_saviola
<#wave>

Shotogan
Jó reggelt mindenkinek!

gabber_saviola
Derley #66934:

elékszem, hogy nálam is volt ilyen, hogy átigazolási idõszak kezdete elõtt megváltoztatták az egyenlegemet....nem tudom mé van ez

derley
ya leget jön Zidan e nélkül.

derley
na szal arra akarok kijukadni, hogy elég nehéz lesz veretlennek maradni, hisz Éwi elment és õ volt az egyik kulcsember. Most a megmaradó emberekbõl kéne pótolnom, akik közül max. Hugo Viana tudna olyan teljesítményt nyújtani...Az embeerek akik bal oldalra jók: Thomert, Plasil, Viana, Lacombe

derley
Bl-ben csoportelsõként(vereség nélkül--->ami azt jelenti hogy az egész szezonban veretlen vagyok mindenhol) jutottam tovább, ebbõl a csoportból: Valencia, Koppenhága, PSV. Most megkaptam a Portot.

szerbusz reggelt

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
az is van persze, csak live cd-s amit meg nem kell installálni 😛

derley
bajnokságban így állok félidõben:

Sysfox
Helló! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

derley
Bazd+! még mindig nem tom hova tûnt a pénzem😞(

Sheva
hali gabber <#wave>

Linux? 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
helló sziasztok <#wave><#wave><#wave>

tegnap nem voltan, mert a vinfosomat raktam újra, és még az efem sincs fent a gépen 😛

Sheva
errõl van szó

persze hogy szabad Giulykém :o

BUDA > miskolc.

Sheva
most nem szabad a Reallal menni?

Sysfox
Hali! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

rekkelt