Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
hát ebbe a keretbe nem nagyon kell új játékos <#wow2>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Hegeace
Hy mindenki! Van 1 kis problemom! S**r került a palacsintába: 184 millió euróm van igazolni és nem tok kit megvenni! Valakinek van ötlete hova kéne venni? Keretem:
Kapus:Cech,Hildebrand
Hátvédek:Mexés,Bouma,Lúció,Terry,King,Oddo,Lauren,Dédé,Bridge
Középpályások:Renato,Pizzaro,Beckham,Gerrard,Joaquín,s.Wrigth-Phillips,Schweinsteiger,Rothen,Robben,D'Allesandro,Lampard,Govuo
Csatárok:Mista,Adriano,Bojinov,Robinho,Ronaldo,Eto'o,Nilmar
Elõre is thx!

Heló szia remélem hogy vagy

yó reggelt all!

egy kisebb-nagyobb kihagyás után ujra itt - mivel beszart (vírusos) volt a gépen és így megszítam - leformatáltam az egész gépet ugyhogy most szûsz minden de az efem mentéseket még elõtte kimentettem cdre <#eplus2>

szanics
Na, legalább jó volt a meccs?

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

GanXstaZoleeWrk
joreggelt allez managerez 😊

GanXstaZolee#2709

Sheva
csöcs kanál

csõ

BUDA > miskolc.

Sheva
reggelt skacok <#wave>

mingyá meglesem õket

BUDA > miskolc.

Tono34
Keith Keane, Kevin Foley õket ajánlanám mindenki figyelmébe (pláne ha kisebb csapattal van) fiatalok és ... akármi is lehet belõlük.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Az elején kellett egy "jobb" hátvéd és õ volt szabadon igazolható. Holnapra megpróbálok képet hozni (mert vendégsereg érkezik).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ki a pöcs az a czipó zoli?

BUDA > miskolc.

Tono34
Most igazoltam le. Sajnos a csatáraim nem akartak nagyon gólt lõni.
Rebrov nagyon jó, sokat nyertem vele, Howard az elõzõ játékomban vágta a gólokat, most nem annyira, bár rúgott egy 4 pár meccsel ezelõtt.

feczesin odabasz 😄DDDD

BUDA > miskolc.

Tono34
Keret:

Tono34
Tabella jelenleg így áll (15. fordulóban még kiesõhelyen voltunk):

😄DDDDDDDDD én beköszönök utána olvasok =P

BUDA > miskolc.

Tono34
Csak mert végigolvastam a hozzászólásokat .. <#vigyor2>

Tono34
Reggelt!

Köszönöm a jókívánságokat! Tegnap szabin voltam, így volt egy kis idõm folytatni a Lutonnal. Képeket mindjárt rakok fel.

csõ all
<#megelõztetonyothahaha> :c

BUDA > miskolc.

báttyó02
uristen :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
ez már a lol kategória

gabber_saviola
yo8 mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franco

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#wave>pás és yo8

Shotogan
jóéjt mindenkinek!

gabber_saviola

Shotogan

Shotogan
köcsög bíró.azért látom így is továbbjutsz

báttyó02
lol 😄
az a biro nagyon szeretheti a piros szint 😄

gabber_saviola
nem gyengén utálta a Palermoi focistákat a bíró 😛

zaki
lol, ilyen még nekem nem volt

gabber_saviola

báttyó02
yo8 aki ment

Shotogan
yo8 annak aki megy

gabber_saviola
<#wave> és yo8

fernando torres
yo8 all
további jó fm-zést és persze jó eredményeket

gabber_saviola
pás

zaki
"megjelenés november 4" <#worship>

fernando torres
csõõ yo8 <#wave><#integet2>

derley
yó8 all!

derley
na majd holnap(azaz ma) lejátszom a francia kupa döntõt...most nincs hozzá erõm

gabber_saviola
ezek mehetnek a fm2006 topikba........

fernando torres
Football Manager 2006
sorry ha vki ezt ismerte

olympus
Sráco kitt vannak uj infok az FM2006-rol.Sorry ha tuttátok de én még nem!:
-A meccsképen a ksipadott megjelenitik és sztem jol néz ki.
-a 4.dik játékvezetõt is mutatja.Ezen ennyit láttam ujjat.
-A vezetõséggel ezután már nem csak kérni tudunk tõlük hanem párbeszéd formájában beszélgethetünk velük. De ha parasztok vagyunk akkor ki is rughatnak.
-A játékosok kedvenc mozgásait is meg fogja jeleniteni a program: pl. Lampard szerett távolrol löni!
- És a pályaedzõnk is sokkal aktivabb lesz mint volt de errol nem tok semmit.

Ezt egy magazinban láttam!

Divatcsapatok OLÉ!

derley
én meg maseránó és demikhélisz

Shotogan
igen,de a spanyol nyelv kiejtési szabályát használják és ezért kell így ejteni.az argentin másodedzõ mondta

fernando torres
én így mondtam mindig :: máseránó, meg demisélisz

Shotogan
basszus most olvasom hogy Mascherano és Demichelis nevét "Maszcseránó"-nak és "Demicselisz"-nek kell ejteni!Ti ezt tudtátok?