Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóag grat
BUDA > miskolc.
Szeretem a fõnökömet!!! 😄DD
johet vmi kiraly kapus meg 1-2 védõ és isten se állít meg a köv szezonban na meg BL gyözelem is jöheeeeeeeeeeeeet!!! 😊))))))
johet vmi kiraly kapus meg 1-2 védõ és isten se állít meg a köv szezonban na meg BL gyözelem is jöheeeeeeeeeeeeet!!! 😊))))))
GanXstaZolee#2709
Ezt a 11 játékost "igazoltam le":

szervusz báttyó,tórez
BUDA > miskolc.
csúf :c
baszki 1 héig nem csinálhatok semmit = /
baszki 1 héig nem csinálhatok semmit = /
BUDA > miskolc.
szevasz
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
grat <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lál <#nyes>#nyes>
<#ejnye1>#ejnye1><#eplus2>#eplus2><#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1><#conf>#conf><#wilting>#wilting><#taps>#taps><#wink>#wink>
Õõõõ, nem csaltam, tényleg az Újpestbe akartak igazolni...<#vigyor3>#vigyor3>
(na jó, talán csaltam egy icipicit....<#idiota>#idiota> )

(na jó, talán csaltam egy icipicit....<#idiota>#idiota> )
HI! FORZA PALERMO
ná várábás :o
õ a mágus te pöts <#mf1>#mf1><#ravasz1>#ravasz1><#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
szia! (mégegyzspemvanelég...)
ezt hogy? <#hehe>#hehe>
ez a játék hülye. A 2008-as Eb-n Magyarország az elõdöntõig jutott, ott kipottyant az angoloktól.(ya a csoport se volt semmi:Franciaország 0-2, Dánia 4-0, Németország 2-1). Errre az a fasz Gellei felmond. Érti ezt vki?