Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#gun>#gun><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
tavaly francia kupa és ligakupa, blnyolcad, 3. bajnokságban...
és most még a csapat is gyengült, elvitték Lastuvkát :\ nem akart maradni, és jövõre csak ingyen mehetett voln el:\
és most még a csapat is gyengült, elvitték Lastuvkát :\ nem akart maradni, és jövõre csak ingyen mehetett voln el:\
sziasztok újra itt vagy folytatoma newcastlével😄 de nem nagyon megy sajna😞
uhh vazze azért neked is jól megy,grat! :-) csak a honvéd!
20227!
csak nem akarták abbahagyni, de megnyertük <#hehe>#hehe>

hát persze, kisfiam, hát persze <#hehe>#hehe>
Chelseafan: ezt figyeld 😊))
Nallam Kutuzov szar volt eladtam gyorsba.
Monaco, Barca meg még vmi a BL csoport szíjjel fogom verni õket 😊)) igazoltam egy izraeli es egy argentin kozep hatvedet az uccso pillanatban remelem bevallnak.
Nallam Kutuzov szar volt eladtam gyorsba.
Monaco, Barca meg még vmi a BL csoport szíjjel fogom verni õket 😊)) igazoltam egy izraeli es egy argentin kozep hatvedet az uccso pillanatban remelem bevallnak.
GanXstaZolee#2709
Címem: [email protected] thx
lenne egy kérdésem ezt hogy kamu vagy télleg eljöttek ilyenek mint adriano az ujpestbe meg thuram??
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Sziasztok! Tom h nem ehhez a gamehez tartozik ,de itt volt a legközelebbi utsó üzi úgyhogy ide írok. Vki nem tudná nekem eljuttatni a XIII-hoz az USA02.hxc nevû fájlt a SOUNDS/PC könyvtárból. Lécci fontos lenne ,köszi. PETI
És még valami: átvettem a hali írányítását is az nb1/b-ben,tök szar csapat,12 játékost kirúgtam,12 ifit vagy 20 éven alulit felvettem kizárólag ingyé.ugyanis a kasszában -360k áll...
elsõ meccsem az amatõr bvsc ellen az mk-ban 0-2...
aztán zakó otthon a reac ellen 0-1,majd egy x,aztán végre gyõzelem 3-0 a vác ellen!!
Reszkess nb1,célom a feljutás :-))
elsõ meccsem az amatõr bvsc ellen az mk-ban 0-2...
aztán zakó otthon a reac ellen 0-1,majd egy x,aztán végre gyõzelem 3-0 a vác ellen!!
Reszkess nb1,célom a feljutás :-))
20227!
közben nézem amióta nem voltam megint 1000 üzenet...
20227!
köszönöm uraim!
20227!
persze a kapusuk volt a legjobb,mellékesen ha idén sem nyerem meg a béelt akkor soha....
20227!
szasztok!
20227!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
na folytattam ma az fm-et,bl negyeddöntõt interrel játszom,elsõ meccs idegenbe volt,hát sajna kikaptunk,de ez idegenbe nekünk nemrossz eredmény,mert most õk jönnek hozznák

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Sorry, elfelejtettem megváltoztatni a méretet...<#szomoru1>#szomoru1><#lookaround>#lookaround>
Az editort.
szerbusz
BUDA > miskolc.