Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok kéne egy olyan olcso de mégis megbizhato kapus aki képes bentartani ezt a falábú Fc-t!!!!
Divatcsapatok OLÉ!
bírom ezt a MOurinhot:
"Remélem, tudja, hogy ezt a magas labdát most könnyûszerrel le tudnám csapni, de egysrészt nem vagyok modortalan, másrészt mégis vendég vagyok az önök országában, és megértem, hogy ilyen kérdés foglalkoztatja..."
José Mourinho, a Chelsea edzõje arra a kérdésre, vajon figyeli-e válogatottunk valamelyik tagját a magyar - argentin összecsapáson.
"Remélem, tudja, hogy ezt a magas labdát most könnyûszerrel le tudnám csapni, de egysrészt nem vagyok modortalan, másrészt mégis vendég vagyok az önök országában, és megértem, hogy ilyen kérdés foglalkoztatja..."
José Mourinho, a Chelsea edzõje arra a kérdésre, vajon figyeli-e válogatottunk valamelyik tagját a magyar - argentin összecsapáson.
hali mindenkinek! na sikerült megcsinálni és kezdek egy ujjat az update-el!
még gondolkozok kivel de az angol bajnokságbol lesz az tuti!
még gondolkozok kivel de az angol bajnokságbol lesz az tuti!
Divatcsapatok OLÉ!
szerbusz asfa derlej
BUDA > miskolc.
szerbusz McFrost báttyów
BUDA > miskolc.
Hail All!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
uhh, ne mondj ilyeneket <#hehe>#hehe> kijön az :Ð
pálinkás jó reggelt
új játékot majd az fm 2006-al kezdek, bár lehet, hogy indítok egy új játékot, mert egyáltalán nem lennék meglepve, ha nem jönne ki novemberben a gém.
új játékot majd az fm 2006-al kezdek, bár lehet, hogy indítok egy új játékot, mert egyáltalán nem lennék meglepve, ha nem jönne ki novemberben a gém.
ehh, bazz, az komoly :\
amúgy rekkelt!!!4
amúgy rekkelt!!!4
fertõzök lázam van hangom na az nincs köptetõket kell szednem 1 hétig ki se léphetek a lakásból egyébiránt rókázok is sõt hétfõn vizsgázok sazl simán jól vagyok :c
BUDA > miskolc.
szerbusz ferni,gabber
BUDA > miskolc.
Reid mostanában lendült bele így nálam. Ja, és berúgott 7 tizenegyest idáig.
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
nálam pont ilyen D'Agostino
csak 1 szezon alatt rúg ennyit
de viszont nagyon sokat asszisztál (legutóbb 30)
csak 1 szezon alatt rúg ennyit
de viszont nagyon sokat asszisztál (legutóbb 30)
szépjonapotmanagerek<#wave>#wave>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
akkor olvass vissza és meglátod hova lett a logóm :o
BUDA > miskolc.
Kanál hova lett a loggód??
Basszus 2 hete nem voltam, NÉHÁNY oldalt visszaolvasok....
Basszus 2 hete nem voltam, NÉHÁNY oldalt visszaolvasok....
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
szega ^^
BUDA > miskolc.